Επαγγελματικές Εκδόσεις

The secrets of ice cream, ice cream without secrets

Το νέο βιβλίο του Angelo Corvitto - (English)

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Επιδόρπια

Στα αγγλικά και στα ισπανικά, αυτό το βιβλίο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό εγχειρίδιο παρασκευής παγωτού για Παγωτομηχανές.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρακτικό βιβλίο, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με την γαστρονομία (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, catering... )να μπορεί να κάνει όσον το δυνατόν καλύτερα παγωτά, προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες και τα δικά του μέσα.

Το έργο αυτό παρέχει ένα μεγάλο ποσό από πραγματικά καινοτόμα στοιχεία.

Αυτός ο δάσκαλος παγωτού προτείνει ένα είδος παιχνιδιού που βασίζεται στην καθαρή λογική που καταλήγει με την παραπλάνηση σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης κάποιου στην παρασκευή παγωτού.

Σχεδόν χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, θα αναλάβετε τους κανόνες του παιχνιδιού και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την ορολογία του.

Μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες κάνοντας θεωρίες με τον Angelo Corvitto σχετικά με το πώς να κάνετε το καλύτερο δυνατό παγωτό. Καθώς όμως θα μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε ορισμένες ερωτήσεις, θα προκύπτουν νέα ερωτήματα, τα οποία θα μπορείτε να διαχειριστείτε να ασκηθείτε και ούτω καθεξής.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή είναι μια ιδιαίτερα εκπαιδευτική άσκηση, ακόμη και για εκείνους που δεν είναι επαγγελματίες του κλάδου.



Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.