LΕ CORDON BLEU
Προγράμματα Αρτοποιΐας LE CORDON BLEU


Βασική Αρτοποιΐα

Τα Γαλλικά ψωμιά είναι παγκοσμίως γνωστά αλλά δεν είναι όλοι γνώστες των συνταγών τους. Το κυρίως συστατικό των Γαλλικών ψωμιών είναι το αλεύρι. Θα μάθετε τους διάφορους τύπους αλευριού τις ιδιότητές τους τους συνδυασμούς και τις εφαρμογές τους καθώς και τις παρασκευαστικές μεθόδους των διαφόρων άρτων. Οι επιδείξεις και η πρακτική εξάσκηση θα σας οδηγήσουν βήμα βήμα στα βασικά της Γαλλικής Αρτοποιίας.



Ανώτερη Αρτοποιΐα

Η αρχαία αρτοποιία και τα ψωμιά από όλο τον κόσμο παρουσιάζονται σ' αυτό το μάθημα, καθώς και η χρήση της φυσικής μαγιάς. Επίσης θα καλυφθεί η παραγωγή ψωμιού από μπύρα, μηλίτη (cider), φρούτα καθώς και η χρήση βιολογικού αλευριού με διάφορους σπόρους.

Bakery photo2

Bakery photo1