Πτυχία στην Διοίκηση
Σχεδιασμένα για τις Προκλήσεις του Αύριο
Τα πτυχία στην Διοίκηση της Cordon Bleu είναι για αυτούς που έχουν την φιλοδοξία να γίνουν οι καλύτεροι. Οι απόφοιτοι δουλεύουν σε διάφορους τομείς όπως στην διαχείριση των resort, των συνεδρίων των πωλήσεων και του marketing, τμημάτων φαγητού και αναψυκτικών, δεξιώσεων, συμβούλων επιχειρήσεων εστιατορίων, χρηματοοικονομικών, και ανθρώπινων πόρων. Όλες αυτές είναι δουλειές δημιουργικές, υψηλών αποδοχών και τρόπου ζωής και δίνουν την δυνατότητα να ταξιδέψει κανείς σ' όλο τον κόσμο. Αυτά τα πτυχία φέρουν την σφραγίδα της Cordon Bleu η οποία δένει την πλούσια Ευρωπαϊκή παράδοση με τους γρήγορους ρυθμούς του 21ου Αιώνα. Αυτό σημαίνει ένα τέλειο συνδυασμό ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής προσφερόμενες σε εγκαταστάσεις που παρόμοιές τους δεν υπάρχουν. Η πρακτική σε θέσεις στις καλύτερες επιχειρήσεις του χώρου είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων. Ένα πτυχίο Διοίκησης της Cordon Bleu αποτελεί κλειδί για την επίτευξη υψηλών στόχων σε επίπεδο στελεχών στους τομείς της διεθνούς φιλοξενίας και τουρισμού και εξοπλίζει τους κατόχους του με τα εξής :
- Υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, αναγνωρισμένο διεθνώς από τον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού.
- Εκπαίδευση και εξάσκηση στο management της φιλοξενίας και στους σημαντικούς τομείς των χρηματοοικονομικών, πωλήσεων και marketing, πληροφορικής, και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.
- Αντίληψη των παραγόντων σε διεθνές επίπεδο, οι οποίοι επηρεάζουν τους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού όπως αυτοί σχετίζονται με τον εξειδικευμένο τομέα του κάθε πτυχίου.
Η Cordon Bleu περήφανα προσφέρει πτυχία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διεθνών Ξενοδοχείων και Συγκροτημάτων, Διεθνών Εστιατορίων και Catering, Διεθνών Συνεδρίων και Εκδηλώσεων. Αυτά τα μοναδικά διεθνή προγράμματα διοίκησης προετοιμάζουν τους απόφοιτους για ηγετικές θέσεις στο management διεθνών ξενοδοχείων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων, συνεδρίων, καθώς και στην διεθνή φιλοξενία, στις υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις, και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών Εστιατορίων και Catering
Αυτό το έντονο πτυχίο εστιάζει στην προετοιμασία των σπουδαστών για καριέρες στις υψηλές διοικητικές θέσεις στους τομείς των εστιατορίων παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του Φαγητού και αναψυκτικών, marketing, και οργάνωσης εκδηλώσεων. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους του Catering εγκαταστάσεων αεροπορικών εταιριών, και οργανισμών. Αλλά δίνεται εξίσου σημασία και στους κλάδους της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην τέχνη του συνδυασμού του φαγητού και οίνου, της εκτίμησης, καθώς και τεχνικών.
Πτυχίο στην Διοίκηση Διεθνών Ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και Ξενοδοχείων
Το πρόγραμμα αυτό προεκτείνει τις παραδοσιακές σπουδές διαχείρισης ξενοδοχείων μελετώντας τους τομείς της διαχείρισης υπεράκτιων ξενοδοχείων. Μελετώντας τους τομείς της διαχείρισης υπεράκτιων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του οικολογικού τουρισμού, τις κοινωνικό - οικονομικές επιπτώσεις του τοπικού περιβάλλοντος, την διαχείριση ενεργειακών πόρων σε απομακρυσμένες τοποθεσίες της διαχείρισης εγκαταστάσεων και ακινήτων, και φυσικά της καταναλωτικής συμπεριφοράς.
Πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών Σπουδών και Εκδηλώσεων
Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο σχεδιασμένο να απαντήσει στην αυξάνουσα ζήτηση για επαγγελματίες στον χώρο της Διαχείρισης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων. Αυτό το πτυχίο εξετάζει τις σύγχρονες τάσεις που επηρεάζουν τις κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις της διαχείρισης εκδηλώσεων, και των μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι manager για την διαχείριση και την παραγωγή ιδεών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του τομέα.
Εκπαιδεύοντας τους Ηγέτες του χώρου
Το πρόγραμμα Master έχει δομηθεί για επαγγελματίες, οι οποίοι σχεδιάζουν μια καριέρα στο υψηλόβαθμο management, στους τομείς της διεθνούς φιλοξενίας (ξενοδοχείων), των εστιατορίων, και των συνεδρίων.
Κάθε πτυχή των Μεταπτυχιακών της Cordon Bleu έχει στηθεί γύρω από την φιλοξενία. Τα προγράμματα παρέχουν σε πολλά υποσχόμενους μελλοντικούς επαγγελματίες, διευρυμένες γνώσεις, σταθερή ικανότητα λήψης αποφάσεων, ομαδικό πνεύμα, και μία πλούσια διεθνή οπτική.
Στα υψηλόβαθμα στελέχη που θέλουν να προχωρήσουν την καριέρα τους προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν δημιουργικές ικανότητες διοίκησης και σκέψης οι οποίες είναι απαραίτητες στο σημερινό περιβάλλον της διεθνούς φιλοξενίας των ξενοδοχείων, resort και εστιατορίων.
Master Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών Επιχειρήσεων
Το Master της Cordon Bleu στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Εστιατορικών Επιχειρήσεων διαφέρει από άλλα MBA στο ότι από κάθε άποψη είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου της φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προετοιμάσει στους φοιτητές του ως τους μελλοντικούς manager και ηγέτες των επιχειρήσεων διεθνών ξενοδοχείων, resort, φιλοξενίας και εστιατορίων.
Master Διοίκησης Επιχειρήσεων Διεθνούς Φιλοξενίας
Το Master Διοίκησης Επιχειρήσεων Διεθνούς Φιλοξενίας εστιάζει στην ανάπτυξη γενικών δεξιοτήτων διοίκησης και ηγεσίας μέσα από μία πλούσια διεθνή εμπειρία. Αυτή η έμφαση έχει ως σκοπό να προωθήσει ταχέως διεθνής καριέρες. Το διετές αυτό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και μια εξάμηνη πρακτική. Το μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Διοίκησης Επιχειρήσεων Διεθνούς Φιλοξενίας της Cordon Bleu αποτελεί κομμάτι του Master και δίνει στους φοιτητές βασικές, μεταπτυχιακού επιπέδου, γνώσεις έτσι ώστε οι manager να μπορούν να προάγουν την καριέρα τους.
Master στο Management Διεθνών Συνεδρίων
Το Master στο Management Διεθνών Συνεδρίων της Cordon Bleu είναι το μοναδικό του είδους του. Μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς από οπουδήποτε στον κόσμο on line. Οι ολοκληρωμένες γνώσεις, «ικανότητα λήψης αποφάσεων το ομαδικό πνεύμα, που θα αποκτήσουν οι απόφοιτοι θα τους τοποθετήσουν ένα βήμα μπροστά από τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον εν λόγω τομέα σε διεθνή κλίμακα. Το πρόγραμμα παραδίδεται εξ' ολοκλήρου on line μέσω ενός εκ των καλύτερων Πανεπιστημίων της Αυστραλίας και έχει αναπτυχθεί από την Cordon Bleu σε συνεργασία με Διεθνή Ένωση Συνεδρίων και Συνεστιάσεων.
Master της Cordon Bleu στην τέχνη της Γαστρονομίας
Το Master στην τέχνη της Γαστρονομίας έχει σχεδιαστεί για άτομα με πάθος για την μελέτη της γαστρονομίας και για επαγγελματίες που θέλουν μια ανάλογη καριέρα στους τομείς της φιλοξενίας, των Μ.Μ.Ε., ή του τουρισμού. Στο εκπληκτικό αυτό πρόγραμμα συνδυάζεται ο αισθησιασμός με την διάνοια και προσεγγίζεται η γαστρονομία τόσο ως πρακτική όσο και ως θέμα μελέτης. Το φάσμα των θεμάτων που καλύπτεται αρχίζει από την ιστορία της μαγειρικής, του φαγητού και των συμβολισμών του, του 20Ο αιώνα, των εστιατορίων και των μενού, μέχρι και του φαγητού στην τέχνη, τον κινηματογράφο και στην λογοτεχνία.
|
|