Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

FILES, by Ramon Morato

Πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλίο ζαχαροπλαστικής

FILES, by Ramon Morato

Ο αναγνωρισμένος σεφ, συγκεντρώνει 15 καινοτόμα projects στα οποία αναλύει τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σοκολατερί, μέσω του πρίσματος της επιστήμης, της ανθρωπολογίας, της διατροφής, της κοινωνιολογίας, του σχεδιασμού και της χειροτεχνίας.

Grand Livre de la Naturalite (Presale)

By Alain Ducasse. Επαναπροσδιορίζοντας την Γαλλική Γαστρονομία!

Grand Livre de la Naturalite (Presale)

Έκδοση στα Ελληνικά / Gastronomy Essentials.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRESALE έως 31 Αυγούστου

Μία νέα έκδοση από τον μεγάλο Γάλλο Chef Alain Ducasse έκανε την εμφάνισή της στα Γαλλικά στα τέλη του 2020, η οποία αμέσως τιμήθηκε με το βραβείο Champagne Collet, καθώς αυτή δεν πρόκειται απλά για άλλη μία έκδοση.

Μέσα από το Grand livre de la Naturalite ο Alain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !

Πασχαλινή Προσφορά So Good Magazine

Προηγούμενα τεύχη So good magazine

Πασχαλινή Προσφορά So Good Magazine

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Ως επίσημος διανομέας του περιοδικού So Good, σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουμε στη διάθεσή μας, προηγούμενα τεύχη, τα οποία, αρκετά από αυτά, θεωρούνται συλλεκτικά, λόγω παλαιότητας (τα πιο παλιά τεύχη είναι και τα πιο σπάνια).

Στην προσφορά αυτή, που ισχύει για την περίοδο του Πάσχα, δίνουμε παλαιότερα τεύχη (όχι συνεχόμενα νούμερα αλλά με τυχαία σειρά).

Thuries Magazine. Προσφορά Απριλίου 2021

Κέρδισε 1/2 χρόνο (6 μήνες) συνδρομής!

Thuries Magazine. Προσφορά Απριλίου 2021

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Αγαπητοί συνδρομητές,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για τον μήνα Απρίλιο θα ισχύσει μία μοναδική προσφορά !

Με κάθε ανανέωση συνδρομής για το διάστημα 1η Απριλίου - 30 Απριλίου 2021 θα κερδίσετε 1/2 χρόνο συνδρομής ακόμα χωρίς καμία επιβάρυνση (άλλα 5 τέυχη) !!!

Food Waste - Οδηγός Επιβίωσης

Συγγραφέας: Jack Gue Varas. Εκδόσεις: Gastronomy Essentials.

Food Waste - Οδηγός Επιβίωσης

Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;

Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτα;

Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον κόπο των χιλιάδων επαγγελματιών της εστίασης !