Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Προσφορά Thuries Magazine - Οκτώβριος 2020

Μοναδική προσφορά του Cucina.gr μόνο για αυτόν τον μήνα

Προσφορά Thuries Magazine - Οκτώβριος 2020

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το περιοδικό Thuries Magazine, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε, μόνο για αυτό το μήνα, το αντίστοιχο τεύχος του Οκτωβρίου, στην προνομιακή τιμή των 10,00€ (+3€ έξοδα αποστολής προς όλη την Ελλάδα και 5€ για Κύπρο), χωρίς να χρειαστεί να κάνετε την ετήσια συνδρομή (αξίας 160€) !

OPERA - Cedric Grolet

Το νέο βιβλίο του Cedric Grolet τώρα και στα Αγγλικά

OPERA - Cedric Grolet

Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο του πιο ταλαντούχου σεφ ζαχαροπλαστικής της γενιάς του, στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Pre SALE - ARTΟΣ, η Τέχνη της Αρτοποιίας

Το 1o βιβλίο του Χάρη Παπαλίτσα από την Gastronomy Essential

Pre SALE - ARTΟΣ, η Τέχνη της Αρτοποιίας

Το πρώτο βιβλίο του Bakery Chef, Χάρη Παπαλίτσα, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές Φθινόπωρο, από την Gastronomy Essentials.

Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοσκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές.

Προσφορά Thuries Gastronomie ως τέλη Μαρτίου 2020!

Μοναδική προσφορά από την Gastronomy Essentials.

Προσφορά Thuries Gastronomie ως τέλη Μαρτίου 2020!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Σαν αποκλειστικός διανομέας του περιοδικού στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2008, υπάρχουν αρκετά τεύχη διαθέσιμα.

Πολλά από αυτά θεωρούνται και συλλεκτικά λόγω παλαιότητας πλέον (τα πιο παλιά τεύχη είναι και τα πιο σπάνια).

The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

By Eddie Shepherd

The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής, από τον βραβευμένο σεφ Eddie Shepherd.

Ένας σεφ στο προσκήνιο της σύγχρονης vegetarian κουζίνας, ο Eddie, αντλεί την έμπνευσή του από τη φύση, για να δημιουργήσει νόστιμο και συναρπαστικό φαγητό, με μία σύγχρονη αισθητική.