Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

So Good Recipes. Προσφορά 2 σε 1.

So Good Recipes 1 + So Good Recipes 2

So Good Recipes. Προσφορά 2 σε 1.

Μία προσφορά όπου ενώσαμε τα δύο βιβλία που συμπεριλαμβάνουν σε σύνολο όλες τις συνταγές από το τεύχος Νο. 1 έως το Νο.16 του γνωστού συνδρομητικού περιοδικού SO GOOD MAGAZINE !

Sweet devotion, by Daniel Alvarez

Μία μοντέρνα προσέγγιση στις χειροποίητες ζύμες

Sweet devotion, by Daniel Alvarez

Ο Daniel Alvarez, ρίχνει μία εμπεριστατωμένη ματιά στις κυρίως σπεσιαλιτέ τις ζύμες σφολιάτας και των brioche.

Από τα κρουασάν, στο panettone, στις millefeuilles, στα palmiers, στα ψωμιά με σοκολάτα, στα bostock, kouglof, king's cake, braids, savarin...

Prisma

By Frank Haasnoot

Prisma

O Frank Haasnoot, θεωρείται σήμερα, ως ένας από τους καλύτερους Pastry Chefs παγκοσμίως.

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο, μετά την ανακήρυξη του, ως νικητής του διαγωνισμού World Chocolate Masters το 2011 (Παρίσι), με λαμπρό έργο, τόσο στην καλλιτεχνική πτυχή, καθώς και στην τεχνική όσο και από πλευράς γεύσεων.

One week with Yann Duytsche

By Yann Duytsche

One week with Yann Duytsche

Ο μεγάλος Γάλλος δάσκαλος Yann Duytsche, σας προσκαλεί να περάσετε μία εβδομάδα στο εργαστήριό του (Dolc - Βαρκελώνη - Ισπανία), μέσα από το νέο του βιβλίο, που εκδόθηκε από το Grupo Vilbo και το περιοδικό, So Good.

Το βιβλίο περιέχει τις κύριες δημιουργίες του, τις οποίες ο Duytsche, φτιάχνει κάθε μέρα στο εργαστήριό του.

MAS

By Mario Masia

MAS

Το πρώτο βιβλίο του Πρωταθλητή Ισπανίας Παγωτού 2011 και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Παγωτού 2016, Mario Masia, ασχολείται με την επικάλυψη, ως μία εξαίρετη σύμμαχος του παγωτού.

Τέσσερα μεγάλα θέματα, μαρμελάδες, κομμάτια, προσθήκες φρούτων, stracciatella και άλλες σοκολάτες, διαμορφώνουν τη δομή αυτού του βιβλίου.