Καλωσήρθατε στο Cucina.gr
Μοναδική Προσφορά: Buffets + Gastro
Αποκτήστε τα Αριστουργήματα του Antonio Bachour μόνο με 85 Ευρώ
Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δύο εξαιρετικά βιβλία,
Buffets και Gastro, από τον παγκοσμίου
φήμης Ισπανό ζαχαροπλάστη Antonio Bachour, στην
προνομιακή τιμή πακέτου, των 85 ευρώ!
Essence
By Jesus Escalera
Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.
Γνωρίζατε ότι το άρωμα βανίλιας μπορεί να βρεθεί σε διάφορα φρούτα,
όπως μπανάνα ή σύκο, σε μπαχαρικά όπως σπόρος τόνκα, σε σπόρους μάραθου
και σε λικέρ, όπως το μπέρμπον ή σε μερικά παλαιωμένα ρούμια;
Όλο και περισσότερες μελέτες αναδεικνύουν τη μεγάλη σημασία των αρωμάτων
στη γαστρονομία. Πώς όμως να τα κατακτήσεις;
Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν παγωτά και επιδόρπια με αφετηρία το άρωμα,
όπως η βανίλια;
Μαγείρεμα - Ψύξη - Αναγέννηση
Food Management για τον 21ο αιώνα.
Franco Luise
Η ψηφιακή επανάσταση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την
επαγγελματική κουζίνα.
Φούρνοι και blast chillers διαθέτουν πλέον οθόνες αφής και θύρες USB.
Οι προγραμματιζόμενοι κύκλοι μαγειρέματος και ψύξης, εξαλείφουν την
ανάγκη για χειροκίνητη παρέμβαση σε κάθε ρύθμιση θερμοκρασίας και, τα
ψηφιακά θερμόμετρα, προσφέρουν ένα επίπεδο ακρίβειας που αφαιρεί
την υποκειμενικότητα από την έννοια του "τελειώματος".
Πασχαλινή Προσφορά περιοδικού So Good.
Ισχύει μέχρι 6 Μαϊου 2024
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από σήμερα έως και τη
Δευτέρα 6 Μαίου, αποκτήστε 3 προηγούμενα τεύχη του
περιοδικού So Good μόνο με 45 ευρώ.
The Dry Aging bible
Ξηρή Ωρίμανση. Ο Οδηγός σας για Τέλεια Γευστική Εμπειρία.
Το βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για τις διάφορες προεπιλογές του
Dry Ager και τις κατηγορίες τροφίμων που
σχεδιάστηκε να χειριστεί.
Επίσης, παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία των τροφίμων
για τη διαδικασία της ωρίμανσης και κάνει διάκριση μεταξύ διαφόρων
κομματιών, διαφόρων κρεάτων.
- Προηγούμενη Σελίδα
- Σελίδα 1 από 13
- Επόμενη Σελίδα