Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου

Εκδόσεις

Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου

Για πακέτο 2 ή 3 βιβλίων του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet θα "τρέχει' μέχρι τέλη Μαίου από το www.Cucina.gr όπου όποιος επιθυμεί να αποκτήσει 2 από τις 3 εκδόσεις του Chef θα πληρώσει ΜΟΝΟ 85€, ενώ αν θέλει να αποκτήσει και τα 3 βιβλία του Chef θα πληρώσει 135€.

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : ΔΩΡΕΑΝ

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Ανακοίνωση: Νέο Πρόγραμμα και Συμμετοχή στην Έκθεση HORECA 2024

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Gastronomy Essentials έχει την τιμή να διοργανώνει το γαστρονομικό stage GASTRONOMY LAB, στη μεγαλύτερη έκθεση εστίασης στην Ελλάδα, τη HORECA.

Από πέρυσι, το GASTRONOMY LAB έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες για Έλληνες και ξένους chefs.

Στο stage, θα πρωταγωνιστήσουν οι τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

Chef against Food Waste

3 Έλληνες Chef απαντούν.

Chef against Food Waste

Η σπατάλη τροφίμων, το πιο γνωστό σε όλους μας food waste, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο των ημερών μας, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πρόβλημα του σύγχρονου πολιτισμού και αφορά την υπερπαραγωγή , την υπερκατανάλωση και την απώλεια τροφίμων.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, κάθε χρόνο πετιούνται περίπου 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων, που αντιστοιχούν στο ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής.

Αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις για το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία, καθώς σπαταλάται πολύτιμη ενέργεια, νερό και γη, ενώ αυξάνεται η φτώχεια και η πείνα.

Πρόγραμμα Gastronomy Lab. Horeca 2023

Γαστρονομικό εργαστήρι "Gastronomy Lab" - Horeca 2023

Πρόγραμμα Gastronomy Lab. Horeca 2023

Η FORUM σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials, παρουσιάζουν φέτος για πρώτη φορά στην Έκθεση HORECA 2023, το γαστρονομικό εργαστήρι - Gastronomy Lab.

Στο τετραήμερο της έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο και εντυπωσιακό stage του Gastronomy Lab στο Hall 4 θα φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας γαστρονομίας, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως, σήμερα.

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Παρίσι - Γαλλία. 11 - 17 Δεκεμβρίου 2022

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, πραγματοποιήθηκε από την Gastronomy Essentials, την περίοδο 11-17 Δεκεμβρίου 2022.

14 επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 3-ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hands on, στην ολοκαίνουρια σχολή του μεγάλου Γάλλου Chef Alain Ducasse, την Ecole Ducasse, στην περιοχή Meudon, στο Παρίσι.