Καλωσήρθατε στο Cucina.gr
SEACUTERIE: ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Της Ελευθερίας Βασιλειάδη

Τα τελευταία χρόνια σε μενού πρωτοκλασάτων εστιατορίων
και - σε ελληνικό έδαφος- νεοταβέρνες και μοντέρνα μεζεδοπωλεία, κερδίζει
έδαφος μια νέα τάση, αυτή της παρασκευής αλλαντικών από ψάρια και
θαλασσινά.
Η λεγόμενη seacuterie - ένα λογoπαίγνιο που συνδυάζει τη
θάλασσα (sea) με το δεύτερο συνθετικό του charcuterie (αλλαντικά),
είναι ακριβώς αυτό που συμπερασματικά προκύπτει από τη λέξη:
η παρασκευή αλλαντικών από ψάρια και οστρακόδερμα με
τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή
αλλαντικών από κρέας.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος!
Ευχές από τις ομάδες του Cucina.gr και της Gastronomy Essentials

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος !
Ας είναι μία καλύτερη χρονιά από αυτή που διανύσαμε για
όλο το κόσμο με σκοπό να επαναφέρουμε το αίσθημα ειρήνης,
σταθερότητας, αγάπης και ευτυχίας γύρω μας !
Όλοι το χρειαζόμαστε !
Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται 6 κορυφαίους Σεφ
Κοινό μενού στο Thama στην Τήνο για μία μόνο βραδιά

Καινοτομία. Παράδοση. Γεύση. Δημιουργικότητα.
Αυτά είναι τα
βασικά συστατικά που φέρνουν έξι κορυφαίους σεφ μαζί στην
Τήνο στις 30 Σεπτεμβρίου για να ετοιμάσουν ένα
κοινό μενού στο Thama, το εστιατόριο του
Δημήτρη Κατριβέση.
Ο Alain Ducasse αποκαλύπτει τη λύση κατά των ιών.
Νέο σύστημα εξαερισμού στα Εστιατόρια

Σύμφωνα με τους The New York Times, ο
εμβληματικός και πολυμήχανος chef
Alain Ducasse, αποκάλυψε ένα νέο σύστημα εξαερισμού,
προστασίας από τους ιούς, στο μικροσκοπικό
του εστιατόριο Allard στο Παρίσι,
προκειμένου να ξεπεράσει τους περιορισμούς της κοινωνικής απόστασης.
Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά
30 Απαραίτητα Παγωτά και το Βιβλίο Χειροποίητων Παγωτών

Gastronomy Essentials
Δύο μοναδικές και εξιδικευμένες εκδόσεις επάνω στο Παγωτό
συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά του Ιουνίου.
-
Προηγούμενη Σελίδα
- Σελίδα 1 από 23
-
Επόμενη Σελίδα