Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

BLUE - By Alain Ducasse

Το πρώτο εστιατόριο του Alain Ducasse στην Ταϊλάνδη

BLUE - By Alain Ducasse

Ο μάγος της μαγειρικής, Alain Ducasse, έχει καιρό τώρα που μας πειράζει, με διάφορους υπαινιγμούς, για το πρώτο του εστιατόριο στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα, στην Μπανγκόκ και οι πληροφορίες, ήταν ελάχιστες, μέχρι τώρα.

Το Blue by Alain Ducasse, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες του, μέχρι τα τέλη αυτής της χρονιάς.

Το τιμόνι της κουζίνας, θα το έχει ο executive chef Wilfrid Hocquet, ένας βέρος Γάλλος, που η θητεία του μετρά αναρίθμητες συνεργασίες, από το Daniel στη Νέα Υόρκη, μέχρι το 3-άστερο Le Louis XV by Alain Ducasse, στο Παρίσι.

Γαστρονομία, Καινοτομία και Περιφερειακή Ταυτότητα

Ειρήνη Γιωργουδιού. European Young Chef 2019.

Γαστρονομία, Καινοτομία και Περιφερειακή Ταυτότητα

Γαστρονομία, καινοτομία και περιφερειακή ταυτότητα... αυτές είναι οι έννοιες, που ενέπνευσαν τους δημιουργούς της ιδέας για τον διαγωνισμό του Καλύτερου Νέου Σεφ της Ευρώπης (European Young Chef), που φέτος έλαβε μέρος στο Νότιο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη Ρόδο (European Region of Gastronomy - South Aegean 2019 (ERG)), στις 22 - 24 Οκτωβρίου 2019.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέου Σεφ, είναι ένας διαγωνισμός, που διοργανώνεται και προωθείται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), σε συνεργασία με ιδρύματα μαγειρικής τέχνης, στις Περιφέρειες Γαστρονομίας.

Η Sommet Education επενδύει στην Ducasse Education

Τον διεθνούς φήμης όμιλο επαγγελματικών σχολών μαγειρικής και ζαχ/κής

Η Sommet Education επενδύει στην Ducasse Education

Η Sommet Education, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία συμφωνία, βάσει της οποίας θα γίνει ο βασικός μέτοχος της Ducasse Education.

Η εξαγορά αυτή, θα επιτρέψει στη Sommet Education, να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτη της βιομηχανίας και να διευρύνει το εκπαιδευτικό της πεδίο, στην προετοιμασία της επόμενης γενιάς επαγγελματιών, της φιλοξενίας και της γαστρονομίας.

Le Cafe

Το νέο στοίχημα του Alain Ducasse στη βιομηχανία του καφέ

Le Cafe

Της Ελευθερίας Βασιλειάδη

Άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή King?s Cross του Λονδίνου και είναι το επιχειρηματικό βήμα του γνωστού σεφ που παίζει σε διαφορετικό τερέν, όχι γαστρονομικό αυτή τη φορά.

Η βιομηχανία του ποιοτικού καφέ είναι το καινούριο πεδίο δράσης του Alain Ducasse, που, μετά το La Manufacture de cafe Alain Ducasse στο Παρίσι, ανοίγει το Le Cafe, το πρώτο project που τρέχει στο Λονδίνο.

Gout de France - Good France

Όλη η υφήλιος ένα (γαλλικό) τραπέζι

Gout de France - Good France

Της Ελευθερίας Βασιλειάδη

Το μεγαλύτερο δείπνο του κόσμου εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά στις 21 Μαρτίου με μια σειρά από γαστρονομικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα ανά τον κόσμο.

Σε σταθερή ημερομηνία διεξαγωγής, το γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο κορυφαίος σεφ Alain Ducasse, επαναλαμβάνουν τη διοργάνωση της εκδήλωσης Gout de France - Good France.