Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη, θα διεξαχθεί από την Gastronomy Essentials, στην Λευκωσία 11 & 12 Ιανουαρίου 2023, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στην Κύπρο, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.

Ecole Ducasse

Σύγχρονες ιδέες για κρύο Buffet Ξενοδοχείων 5* & Catering

Ecole Ducasse

Ύστερα από την επιτυχημένη σειρά προγραμμάτων της Ecole Ducasse στην Αθήνα, και ακολουθώντας πιστά τις εκπαιδευτικές ανάγκες του τομέα της εστίασης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει για ακόμη μία φορά, ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με τη διεθνούς κύρους σχολή.

Ο τίτλος του νέου 3-ημερου εκπαιδευτικού προγράμματος, που θα συντονίσει η Gastronomy Essentials, είναι: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΟ BUFFET ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ 5* & CATERING και θα πραγματοποιηθεί στις 29/11 - 1/12 2022, στην Αθήνα.

Ελληνική & Κυπριακή Δημουργική Κουζίνα

Γιάννης Μπαξεβάνης, Μιχάλης Ντουνέτας. Λευκωσία 9, 10, 11 Νοεμβρίου 2022

Ελληνική & Κυπριακή Δημουργική Κουζίνα

Ένα μοναδικό τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, Κύπρο στις 9 - 11/11/2022.

Δύο μεγάλοι Έλληνες σεφ, ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Μιχάλης Ντουνέτας, θα βρεθούν στην Κύπρο για να ενώσουν τις γαστριμαργικές τους ανησυχίες και να παρουσιάσουν ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γεμάτο σύγχρονες δημιουργίες των δύο χωρών, που θα αποτελέσει φόρο τιμής στη Μεσογειακή Διατροφή.

Flavor Extraction & Neurogastronomy

"Τρώγωντας με τις Αισθήσεις". Chef Δημήτρης Κονταράτος

Flavor Extraction & Neurogastronomy

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Λευκωσία, στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2022, για επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, όπου ο Chef Δημήτρης Κονταράτος, θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Flavor extraction & Neurogastronomy.

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Pastry Chef Jordi Puigvert. Λευκωσία 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Θέλετε να νιώσετε περισσότερο σίγουροι για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα υλικά της νέας εποχής της ζαχαροπλαστικής;

Θέλετε να παρασκευάσετε τις δικές σας υγιεινές συνταγές;

Εάν ναι, τότε αυτό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ζαχαροπλαστική.