Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

ALAIN DUCASSE EDUCATION. Αθήνα 4-6 Φεβ. 2020

Τεχνικές μαγειρικής από τα εστιατόρια με 3* Michelin του Alain Ducasse

ALAIN DUCASSE EDUCATION. Αθήνα 4-6 Φεβ. 2020

MONACO - PARIS - LONDON

Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα για πρώτη φορά, στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, από την Ducasse Education όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής, από τα 3 εστιατόρια του μεγάλου Γάλλου Chef Alain Ducasse, τα οποία είναι βραβευμένα με 3* Michelin!

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

R&D Chef Γρηγόρης Χέλμης - Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020

Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο

Σε συνέχεια των περσινών επιτυχημένων προγραμμάτων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, στα Παστά και την Αλλαντοποιία, και το φετινό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, συνεχίζουμε σε ένα νέο προορισμό, με ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 16 επαγγελματίες και θέμα Μοντέρνες Ιδέες για Σύγχρονο Τσιπουράδικο όπου θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Πάτρα 28 & 29 Ιανουαρίου 2020 .

Modern Patisserie with Jordi Puigvert

2 μοναδικά Hands on Practice από το ΙΝΣΕΤΕ και τη Gastronomy Essentials

Modern Patisserie with Jordi Puigvert

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, αυτή τη φορά για 2 μοναδικά hands on practice εκπαιδευτικά προγράμματα από το ΙΝΣΕΤΕ όπου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες τεχνικές στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική.

Το πρώτο διήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 13 & 14 Ιανουαρίου και το δεύτερο στην Αθήνα στις 16 & 17 Ιανουαρίου 2020.

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Αθήνα, 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020 - Chef/Τεχνολόγος Τροφίμων Δημήτρης Κονταράτος

Fermentation Elements, Θεωρία και Πράξη.

Ένα aκόμα καινοτόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο FERMENTATION ELEMENTS, θα διοργανωθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Τεχνολόγο Τροφίμων και Chef Δημήτρη Κονταράτο, του Ερευνητικού Εργαστηρίου GIAFKA, στην Αθήνα στις 19 & 20 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες η θεωρία και οι τεχνικές για την επίτευξη της ζύμωσης, προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για μία ασφαλή και ελέγξιμη παραγωγή.

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Pastry Chef Γιώργος Αυγέρος - Θεσσαλονίκη, 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Ένα μοναδικό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Buffet Dessert Concepts και εισηγητή τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η εκπαίδευση θα έχει ως αντικείμενό, τη δημιουργία concept σε ένα Buffet Γλυκών, όπου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Resort ξενοδοχεία καθώς και σε Catering για διάφορου τύπου εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις, γάμους, ιδιαίτερες περιστάσεις (εταιρικές εκδηλώσεις - παρουσιάσεις, επετείους, παιδικές εκδηλώσεις κτλ.)