Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Δημιουργική Αρτοποιία.

Η επόμενη ημέρα στα προζυμένια ψωμιά. Ρόδος 3 & 4 Δεκεμβρίου 2019

Δημιουργική Αρτοποιία.

Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στη Ρόδο στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2019, για 16 επαγγελματίες και θέμα Δημιουργική Αρτοποιία - Η επόμενη ημέρα στα προζυμένια ψωμιά, με εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.

Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση

Λευκωσία 12 & 13 Νοεμβρίου 2019 - Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος

Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Mignardises για Ξενοδοχειακή χρήση και εισηγητή τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία, στις 12 & 13 Νοεμβρίου.

Fermentation Elements. Θεωρία και Πράξη.

Ηράκλειο 11 & 12 Δεκεμβρίου 2019 - Chef/Τεχνολόγος Τροφίμων Δημήτρης Κονταράτος

Fermentation Elements. Θεωρία και Πράξη.

Ένα aκόμα καινοτόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο FERMENTATION ELEMENTS, θα διοργανωθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Τεχνολόγο Τροφίμων και Chef Δημήτρη Κονταράτο, του Ερευνητικού Εργαστηρίου GIAFKA, στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες η θεωρία και οι τεχνικές για την επίτευξη της ζύμωσης, προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για μία ασφαλή και ελέγξιμη παραγωγή.

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Pastry Chef Γιώργος Αυγέρος - Ηράκλειο Κρήτης 27 & 28 Νοεμβρίου 2019

DESSERT BUFFET CONCEPTS

Ένα μοναδικό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Dessert Buffet Concepts και εισηγητή τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στο Ηράκλειο Κρήτης στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2019

ASADO Techniques

Chef Αθηναγόρας Κωστάκος - Αθήνα 5 & 6 Νοεμβρίου 2019

ASADO Techniques

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αυτή τη σεζόν από το INΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Chef Αθηναγόρα Κωστάκο όπου θα παρουσιάσει τις τεχνικές ASADO, όπως ονομάζονται στο εξωτερικό, που σημαίνει εν συντοιμία ψήσιμο σε ανοιχτή φωτιά.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2019 και θα είναι hands on για 16 επαγγελματίες.