Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Παρίσι - Γαλλία, 11 - 17 Δεκεμβρίου 2022

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για 14 επαγγελματίες της εστίασης, διοργανώνεται για την περίοδο 11-17 Δεκεμβρίου 2022, στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι.

Ύστερα από μία αναμονή δύο ετών περίπου, η ενότητα Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας, επανέρχεται δυναμικά, ταξιδεύοντας στη γαστρονομική πρωτεύουσα του κόσμου, όπου θα έχουμε τη χαρά να επισκεφτούμε για μία 3ήμερη εκπαίδευση, την ολοκαίνουρια σχολή του Alain Ducasse στο Meudon.

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

WEBINAR - Σϋγχρονες τεχνικές a la carte. Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

29 & 30 Μαρτίου 2022

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με μια νέα ματιά, χωρίς όμως να χάνουν τη βαθιά γευστική τους ουσία.

Θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδος (όσπρια, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, ελαιόλαδα κ.α.) κάποια από τα οποία θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία εικονικών παρασκευασμάτων.

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

WEBNINAR - Ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Executive Seminar) θα δειξαχθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2022, υπό μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΛΥΚΑ, ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων και εισηγητή τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη.

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

WEBINAR - Παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 15 & 16 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το με θέμα ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές και εισηγητή τον Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη.

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

WEBINAR, by Pastry Chef Emmanuel Hammon, 9 & 10 Μαρτίου 2022

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 9 & 10 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα LONGER SHELF-LIFE DESSERTS, sustainable techniques (Γλυκά μακράς διάρκειας, βιώσιμες τεχνικές) και εισηγητή τον διεθνούς φήμη, Γάλλο Pastry Chef Emmanuel Hamon.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σρα Ελληνικά.