Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Pastry Chef Jordi Puigvert. Λευκωσία 17 & 18 Νοεμβρίου 2022

Less sugar, Less fat & Vegan Deserts

Θέλετε να νιώσετε περισσότερο σίγουροι για το πώς θα χρησιμοποιήσετε τα υλικά της νέας εποχής της ζαχαροπλαστικής;

Θέλετε να παρασκευάσετε τις δικές σας υγιεινές συνταγές;

Εάν ναι, τότε αυτό το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ζαχαροπλαστική.

Θάνος Στασινός - NIKKEI COUSINE

WEBINAR: 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022. Δημιουργία & Εξέλιξη

Θάνος Στασινός - NIKKEI COUSINE

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022, με θέμα ΝΙΚΚΕΙ CUISINE, δημιουργία & εξέλιξη, με τον Chef Θάνο Στασινό.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναλυθεί η Nikkei Κουζίνα.

Ιστορική διαδρομή και παράδοση.

Επίσης, θα επεξηγηθεί το πώς μπορεί η λατινοαμερικάνικη και η ιαπωνική κουζίνα να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα με επιτυχία και δομή.

Γρηγόρης Χέλμης - SEACUTERIE

WEBINAR: 5 & 6 Δεκεμβρίου 2022. Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση και Καινοτομία

Γρηγόρης Χέλμης - SEACUTERIE

Ύστερα από τη μεγάλη ζήτηση που λάβαμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Webinar) με θέμα SEACUTERIE | Θαλασσινά Αλλαντικά | Παράδοση & Καινοτομία από τον εισηγητή R&D Chef Γρηγόρη Χέλμη, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στις 5 & 6 Δεκεμβρίοιυ 2022.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Seacuterie, εχει ως στόχο να αναλύσει τους τρόπους ωρίμανσης, πάστωσης και δημιουργίας αλλαντικών από ψάρια, καθώς και την διαφορά τους από τα αντίστοιχα εδέσματα από κρέας.

Χάρης Παπαλίτσας - Σύγχρονη Αρτοποιΐα

WEBINAR: 3 & 4 Νοεμβρίου 2022. Συνδυάζοντας γεύση & θρεπτική αξία

Χάρης Παπαλίτσας - Σύγχρονη Αρτοποιΐα

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2022, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιία, συνδυάζοντας γεύση & θρεπτική αξία, με τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.

Η διήμερη αυτή εκπαίδευση είναι σχεδιασμένή έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν όλη την αρτοποιητική διαδικασία.

Θα παρακολουθήσουν ζωντανά την άλεση του αλευριού σε πετρόμυλο (Mockmill).

Επίσης θα αναλυθεί όλη η διαδικασία φυτέματος των σπόρων, αλλά και η μετέπειτα επεξεργασία τους, όπως και τα διατροφικά τους πλεονεκτήματα.

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Παρίσι - Γαλλία, 11 - 17 Δεκεμβρίου 2022

Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας

Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για 14 επαγγελματίες της εστίασης, διοργανώνεται για την περίοδο 11-17 Δεκεμβρίου 2022, στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι.

Ύστερα από μία αναμονή δύο ετών περίπου, η ενότητα Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας, επανέρχεται δυναμικά, ταξιδεύοντας στη γαστρονομική πρωτεύουσα του κόσμου, όπου θα έχουμε τη χαρά να επισκεφτούμε για μία 3ήμερη εκπαίδευση, την ολοκαίνουρια σχολή του Alain Ducasse στο Meudon.