Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Νέες Συνθέσεις σε Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής - Αθήνα 10-11 Ιαν.2018

Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επιστρέφει στην Αθήνα στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2018, για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα πάνω σε νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τη σωστή χρήση των διαφορετικών ειδών ζελατίνης στις ζύμες, τη σωστή τεχνική υπολογισμού των διαφορετικών ζελατίνων (Blooms), τις διαφορετικές οικογένειες πηκτινών, το πώς και πότε χρησιμοποιείται η κάθε μία και θα δουν την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών.

Sushi & Asian Fusion

16 & 17 Ιανουαρίου 2018. Chef Χρόνης Δαμαλάς

Sushi & Asian Fusion

Ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 16 & 17 Ιανουαρίου 2018 με τον Chef Χρόνη Δαμαλά, στη Ρόδο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μυστικά της τέχνης του Sushi αλλά και της σύγχρονης Ασιατικής Fusion κουζίνας, που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό σήμερα, από τα κορυφαία εστιατόρια Ασιατικής κουζίνας παγκοσμίως.

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Θεσσαλονίκη (17-18 Ιαν.2018) - Ρόδος (1-2 Μαρ.2018). Chef Δημήτρης Παμπόρης.

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα

Δύο προγράμματα εκπαίδευσης hands on practice Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, θα διεξαχθούν για 12 επαγγελματίες ανά περιοχή, από το SETE Training, στη Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιανουαρίου 2018 και στη Ρόδο 1 & 2 Μαρτίου 2018 από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.

Η Δημιουργία της Γεύσης.

Extraction. The way of making Taste. Extraction, the key to Perfect Taste.

Η Δημιουργία της Γεύσης.

Flavor Extraction

Αθήνα 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018
με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Ένα μοναδικό - τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης hands on practice, με θέμα Η Δημιουργία της Γεύσης (Flavor Extraction), θα διεξαχθεί για 12 επαγγελματίες από το SETE Training, στην Αθήνα στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2018 από τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στη σύγχρονη εκδοχή τους.

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Chef Δημήτρης Μπούτσαλης. 12 - 13 Δεκεμβρίου 2017

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

12 επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης (Chef και Μάγειρες) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου από τον Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, στην Αθήνα, με θέμα τις Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης (New Nordic Cuisine).