Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

COCINA NIKKEI

Chef Θάνος Στασινός

COCINA NIKKEI

Δύο μοναδικά hands on προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα COCINA NIKKEI και εισηγητή τον γνωστό του είδους, Θάνο Στασινό, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Αθήνα 13 & 14 Νοεμβρίου και την Ρόδο 10 & 11 Δεκεμβρίου.

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι τα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ΝΙΚΚΕΙ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

Thuries Gastronomie Magazine: Σεπτέμβριος 2018

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Thuries Gastronomie Magazine: Σεπτέμβριος 2018

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το "Thuries Gastronomie Magazine", σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.

The 'One Type' Cake Project - Αθήνα 2019

French Pastry Chef Emmanuel Hammon

The 'One Type' Cake Project - Αθήνα 2019

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει ένα κορυφαίο και χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής, στην Αθήνα στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2019.

Το τεχνικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης βασίζεται στο σκεπτικό της εργονομίας και της οικονομίας εντός ενός ζαχαροπλαστείου, είτε πρόκειται για ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου είτε καταστήματος και θα παρουσιάσει τρόπους παρασκευής κορυφαίων και ιδιαίτερων επιδορπίων, με λιγότερη προετοιμασία.

The 'One Type' Cake Project - Κύπρος 2018

French Pastry Chef Emmanuel Hammon

The 'One Type' Cake Project - Κύπρος 2018

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει ένα κορυφαίο και χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής, στην Λευκωσία στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2018.

Το τεχνικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης βασίζεται στο σκεπτικό της εργονομίας και της οικονομίας εντός ενός ζαχαροπλαστείου, είτε πρόκειται για ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου είτε καταστήματος και θα παρουσιάσει τρόπους παρασκευής κορυφαίων και ιδιαίτερων επιδορπίων, με λιγότερη προετοιμασία.

Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Αθήνα 10 & 11 Οκτωβρίου 2018.

Gilles Marchal. Modern & Classic French Patisserie

Ο κορυφαίος Γάλλος Ζαχαροπλάστης Gilles Marchal έρχεται στην Αθήνα, στις 10 & 11 Οκτωβρίου για ένα διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Μοντέρνες και Κλασσικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής όπως και το γιατί το ζαχαροπλαστείο του Γάλλου Pastry Chef Gilles Marchal, θεωρείται ένα από τα κορυφαία στο Παρίσι.