Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2024

Εκπτώσεις σε όλες μας τις εκδόσεις!

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2024

Θέλοντας να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, όλες μας οι εκδόσεις θα έχουν ειδικές τιμές έκπτωσης.

Η προσφορά θα ξεκινήσει από τις 00:00π.μ. τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, έως τις 23:59μ.μ. την Τρίτη 23 Απριλίου 2024.

Μαγείρεμα - Ψύξη - Αναγέννηση

Food Management για τον 21ο αιώνα.

Μαγείρεμα - Ψύξη - Αναγέννηση

Franco Luise

Η ψηφιακή επανάσταση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την επαγγελματική κουζίνα.

Φούρνοι και blast chillers διαθέτουν πλέον οθόνες αφής και θύρες USB.

Οι προγραμματιζόμενοι κύκλοι μαγειρέματος και ψύξης, εξαλείφουν την ανάγκη για χειροκίνητη παρέμβαση σε κάθε ρύθμιση θερμοκρασίας και, τα ψηφιακά θερμόμετρα, προσφέρουν ένα επίπεδο ακρίβειας που αφαιρεί την υποκειμενικότητα από την έννοια του "τελειώματος".

Πασχαλινή Προσφορά περιοδικού So Good.

Ισχύει μέχρι 6 Μαϊου 2024

Πασχαλινή Προσφορά περιοδικού So Good.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 6 Μαίου, αποκτήστε 3 προηγούμενα τεύχη του περιοδικού So Good μόνο με 45 ευρώ.

THURIES MAGAZINE: Απρίλιος 2024

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

THURIES MAGAZINE: Απρίλιος 2024

Η συνεργασία μεταξύ του Cucina.gr και του THURIES MAGAZINE ανοίγει τον δρόμο για εσάς να ανακαλύψετε τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας μέσα από το κορυφαίο αυτό περιοδικό.

Από τον Ιούλιο του 1988, αυτό το περιοδικό έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών τόσο της μαγειρικής όσο και της ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξελίξετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις.

Στις σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε όχι μόνο νέες και ενδιαφέρουσες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με κορυφαίους Γάλλους chefs, μαγειρικά νέα και προτάσεις για βιβλία μαγειρικής.

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Ανακοίνωση: Νέο Πρόγραμμα και Συμμετοχή στην Έκθεση HORECA 2024

Horeca 2024 - Gastronomy Lab.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Gastronomy Essentials έχει την τιμή να διοργανώνει το γαστρονομικό stage GASTRONOMY LAB, στη μεγαλύτερη έκθεση εστίασης στην Ελλάδα, τη HORECA.

Από πέρυσι, το GASTRONOMY LAB έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες για Έλληνες και ξένους chefs.

Στο stage, θα πρωταγωνιστήσουν οι τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές στους τομείς της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.