Καλωσήρθατε στο Cucina.gr
Μενού από τον Chef Timothy Briggs της ADF
Δείπνο στην Οικία του Γάλλου Πρέσβη στην Κύπρο
Ο Chef Timothy Briggs της "Alain Ducasse Formation" μαγειρεύει στην οικία του Γάλλου Πρέσβη
και 13 φίλους του.
Εμείς σας εξασφαλίσαμε το Μενού που παρατέθηκε το βράδυ εκείνο.
Το βράδυ της 22ης Φεβρουαρίου 2011 ο Γάλλος Πρέσβης της Κύπρου παρέθεσε δείπνο το οποίο
ετοίμασε ο Chef Timothy Briggs (ADF) κατά το διάστημα που βρισκόταν στη Κύπρο για το
"Υψηλού επιπέδου" σεμινάριο που παρέθεσε σε επαγγελματίες Chef και μαγείρους στη σειρά
σεμιναρίων της Gastronomy Essentials.
Τον Chef Briggs βοήθησαν ο Αθηναγόρας Κώστάκος και Νικολέττα Καραβίτη.
Συνταγές για SIPHON
Συνταγές με Siphon σε διάφορους συνδυασμούς
Η χρήση του Siphon, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, στα εστιατόρια τα οποία θέλουν να
επιδείξουν μία "κουζίνα" ανώτερου επιπέδου.
Βρείτε στο Cucina.gr συνταγές με Siphon σε διάφορους συνδυασμούς που μπορείτε
να εκπλήξετε κάνοντας απλά πράγματα.
Οι συνταγές αυτές είναι από τον Γάλλο Chef Christophe Pouy ο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα
τον Μάϊο του 2009 και παρουσίασε ένα σεμινάριο "Υψηλού επιπέδου" για επαγγελματίες Chef,
σχετικά με "Νέες Τεχνικές & Νέες Τεχνολογίες στη Γαστρονομία".
Ζωμός Κοτόπουλου με Λαχανικά Εποχής σε λίγο Ξύδι
Alain Ducasse Formation - Chef Timothy Briggs
Συνταγή από το Σεμιναριακό Κέντρο ALAIN DUCASSE FORMATION στο Παρίσι,
όπου παρουσιάστηκε υπό τον Chef Timothy Briggs, στη σειρά "GASTRONOMY ESSENTIALS TRAINING",
το Φεβρουάριο 2011, στη Λεμεσό της Κύπρου.
SOCCA
Πίτα της Νίκαιας
Αυτή η πίτα γίνεται παραδοσιακά στη Ν.Ανατολική Γαλλία γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και
παρασκευάζεται από ρεβύθια και ελαιόλαδο.
Mojito Dream
Απλά Ονειρικό!
Η συνταγή του Mojito Dream ανήκει στον αείμνηστο Gilles Simon Deliyianni και αποτέλεσε μέρος
του προγράμματος, που ο ίδιος είχε σχεδιάσει για το σεμινάριο «Υψηλές Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής» στο
"1st Professional Culinary & Pastry Training Athens/Greece 2009".
Την τελευταία δουλειά του διάσημου Ελληνογάλλου Αρχιζαχαροπλάστη, υλοποίησαν και παρουσίασαν
με μεγάλη επιτυχία στο σεμινάριο, οι μαθητές του και καταξιωμένοι pastry chefs κ.κ.
Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Πλατινός, Χρήστος Τριαντάφυλλος και Τάσος Ζησόπουλος.
- Προηγούμενη Σελίδα
- Σελίδα 1 από 2
- Επόμενη Σελίδα