Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Μενού από τον Chef Timothy Briggs της ADF

Δείπνο στην Οικία του Γάλλου Πρέσβη στην Κύπρο

Μενού από τον Chef Timothy Briggs της ADF

Ο Chef Timothy Briggs της "Alain Ducasse Formation" μαγειρεύει στην οικία του Γάλλου Πρέσβη και 13 φίλους του.

Εμείς σας εξασφαλίσαμε το Μενού που παρατέθηκε το βράδυ εκείνο.

Το βράδυ της 22ης Φεβρουαρίου 2011 ο Γάλλος Πρέσβης της Κύπρου παρέθεσε δείπνο το οποίο ετοίμασε ο Chef Timothy Briggs (ADF) κατά το διάστημα που βρισκόταν στη Κύπρο για το "Υψηλού επιπέδου" σεμινάριο που παρέθεσε σε επαγγελματίες Chef και μαγείρους στη σειρά σεμιναρίων της Gastronomy Essentials.

Τον Chef Briggs βοήθησαν ο Αθηναγόρας Κώστάκος και Νικολέττα Καραβίτη.

Συνταγές για SIPHON

Συνταγές με Siphon σε διάφορους συνδυασμούς

Συνταγές για SIPHON

Η χρήση του Siphon, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, στα εστιατόρια τα οποία θέλουν να επιδείξουν μία "κουζίνα" ανώτερου επιπέδου.

Βρείτε στο Cucina.gr συνταγές με Siphon σε διάφορους συνδυασμούς που μπορείτε να εκπλήξετε κάνοντας απλά πράγματα.

Οι συνταγές αυτές είναι από τον Γάλλο Chef Christophe Pouy ο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Μάϊο του 2009 και παρουσίασε ένα σεμινάριο "Υψηλού επιπέδου" για επαγγελματίες Chef, σχετικά με "Νέες Τεχνικές & Νέες Τεχνολογίες στη Γαστρονομία".

Ζωμός Κοτόπουλου με Λαχανικά Εποχής σε λίγο Ξύδι

Alain Ducasse Formation - Chef Timothy Briggs

Ζωμός Κοτόπουλου με Λαχανικά Εποχής σε λίγο Ξύδι

Συνταγή από το Σεμιναριακό Κέντρο ALAIN DUCASSE FORMATION στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκε υπό τον Chef Timothy Briggs, στη σειρά "GASTRONOMY ESSENTIALS TRAINING", το Φεβρουάριο 2011, στη Λεμεσό της Κύπρου.

SOCCA

Πίτα της Νίκαιας

SOCCA

Αυτή η πίτα γίνεται παραδοσιακά στη Ν.Ανατολική Γαλλία γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και παρασκευάζεται από ρεβύθια και ελαιόλαδο.

Mojito Dream

Απλά Ονειρικό!

Mojito Dream

Η συνταγή του Mojito Dream ανήκει στον αείμνηστο Gilles Simon Deliyianni και αποτέλεσε μέρος του προγράμματος, που ο ίδιος είχε σχεδιάσει για το σεμινάριο «Υψηλές Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής» στο "1st Professional Culinary & Pastry Training Athens/Greece 2009".

Την τελευταία δουλειά του διάσημου Ελληνογάλλου Αρχιζαχαροπλάστη, υλοποίησαν και παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία στο σεμινάριο, οι μαθητές του και καταξιωμένοι pastry chefs κ.κ. Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Πλατινός, Χρήστος Τριαντάφυλλος και Τάσος Ζησόπουλος.