Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

6th Premier Gastronomy Festival

Λατινοαμερικάνικο άρωμα στο Bansko, 7-18 Νοεμβρίου 2017

6th Premier Gastronomy Festival

Το 6TH PREMIER GASTRONOMY FESTIVAL ύστερα από 5 μοναδικές επιτυχείς διοργανώσεις εξελίχθηκε πλέον σε θεσμό και ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 6η συνεχή χρονιά τους επισκέπτες του, στο Premier Luxury Mountain Resort, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας με ένα εμπλουτισμένο και εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα για φέτος !

Η φετινή ατζέντα της διοργάνωσης επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στο κοινό δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε μοντέρνες εκδοχές της κουζίνας της Λατινικής Αμερικής, που τα τελευταία χρόνια ανέρχεται ραγδαίως, στη νέα τάση της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής.

Sushi & Asian Fussion

Chef Χρόνης Δαμαλάς. 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2017

Sushi & Asian Fussion

Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 30 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου από τον Chef Χρόνη Δαμαλά, στην Αθήνα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά της τέχνης του Sushi αλλά και της σύγχρονης Ασιατικής Fusion κουζίνας, που χρησιμοποιείται, σε μεγάλο βαθμό σήμερα, από τα κορυφαία εστιατόρια, Ασιατικής κουζίνας παγκοσμίως.

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Chef Γρηγόρης Χέλμης. 6 - 7 Δεκεμβρίου 2017

Βασικές αρχές Αλλαντοποιίας και παστών Αλιευμάτων

Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 6 & 7 Δεκεμβρίου από τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, στην Αθήνα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

Chef Δημήτρης Μπούτσαλης. 12 - 13 Δεκεμβρίου 2017

Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης

12 επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης (Chef και Μάγειρες) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου από τον Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, στην Αθήνα, με θέμα τις Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β.Ευρώπης (New Nordic Cuisine).

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho

Μια γαστρονομική εμπειρία στον Ορνό της Μυκόνου

4 Hands Dinner Dacosta - Στυλιανουδάκη στο Kensho

O Executive Chef του Kensho Boutique Hotel & Spa στον Ορνό της Μυκόνου Γιώργος Στυλιανουδάκης, υποδέχεται στις 14 Σεπτεμβρίου στο Kensho Fine Dining Restaurant τον κορυφαίο Quique Dacosta σεφ και ιδιοκτήτη του ομώνυμου εστιατορίου στην Denia της Ισπανίας.