Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Amazing Tarts - Pastry Chef Γιώργος Πλατινός

Αθήνα 5 & 6 Μαρτίου 2019

Amazing Tarts -  Pastry Chef Γιώργος Πλατινός

Έρχεται από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την Πόλη του Φωτός, για ένα μοναδικό και ιδιαίτερο διήμερο hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα Amazing Tarts.

Ο λόγος για τον Pastry Chef Γιώργο Πλατινό, όπου τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι, δίπλα σε έναν άλλο μεγάλο Γάλλο Pastry Chef, τον Gilles Marchal.

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.4

ΛΥΩΝ - ΓΑΛΛΙΑ, 1 - 6 Απριλίου 2019, Gastronomy Essentials & MOF's

Ταξίδι στη καρδιά της Γαστρονομίας vol.4

Ένα εξαιρετικό ταξίδι για 12 επαγγελματίες (Pastry Chefs, Chefs), θα υλοποιηθεί τη πρώτη εβδοιμάδα του Απριλίου, αυτή τη φορά, στην καρδιά μιας άλλης γαστρονομικής πρωτεύουσας, της Λυών, στη Γαλλία.

Η Λυών χαρακτηρίζεται σαν η Γαστρονομική πρωτεύουσα της Γαλλίας με πολλά εστιατόρια, οινοποιεία και πολλά αρτοζαχαροπλαστεία.

So Good (Issue #21)

Ανακαλύψτε το νέο Συνδρομητικό Περιοδικό

So Good (Issue #21)

10 ΧΡΟΝΙΑ SO GOOD MAGAZINE #21
Επετειακό τεύχος


Το εξαμηνιαίο αγγλικό περιοδικό So good απευθύνεται σε επαγγελματίες της γλυκιάς και αλμυρής ζαχαροπλαστικής, της βιομηχανίας σοκολάτας και παγωτού και γενικά του Κόσμου των Επιδορπίων.

Το So good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Jordi Puigvert - Κύπρος 10 & 11 Απριλίου 2019

Frozen Desserts Formulation and Ingredient tricks for Modern Patisserie

Jordi Puigvert - Κύπρος 10 & 11 Απριλίου 2019

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert ύστερα από το εξαιρετικά πετυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αθήνα, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Κύπρο στις 10 & 11 Απριλίου και παρουσιάζει το Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie και στους επαγγελματίες της Κύπρου.

Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα για ζαχαροπλάστες και Chef που θέλουν να καταβοήσουν εις βάθος, όλα τα μυστικά που εφαρμόζονται στη δημιουργία των κατεψυγμένων και παγωμένων επιδορπίων, δίνοντας έξυπνες λύσεις στη Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική.

Σύγχρονη Αρτοποιΐα - Θεσσαλονίκη - Χάρης Παπαλίτσας

Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων και ξενοδοχείων

Σύγχρονη Αρτοποιΐα - Θεσσαλονίκη - Χάρης Παπαλίτσας

Θεσσαλονίκη 13 & 14 Μαρτίου 2019.

Ένα μοναδικό hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιία - Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη 13 & 14 Μαρτίου.