Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια

Ανώγεια 12 - 15 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια

Ένα μοναδικό διαδραστικό τετραήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 16 επαγγελματίες, με εισηγητή το γνωστό Chef Γιάννη Μπαξεβάνη θα διεξαχθεί στα Ανώγεια της Κρήτης στις 12 - 15 Φεβρουαρίου από το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σύγχρονες συνταγές, με πρώτες ύλες που θα μαζέψουν οι ίδιοι, από την Eλληνική γη.

Alain Ducasse Education

Breakfast and Brunches. Αθήνα 19 -21 Φεβρουαρίου 2019

Alain Ducasse Education

Ένα μοναδικό πρόγραμμα φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 19 - 21 Φεβρουαρίου, από την Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunches και τα Πρωινά.

Ο Chef της Ducasse Education που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα είναι ο Γάλλος Bastien Ancelet όπου θα παρουσιάσει το τριήμερο τα εξής:

Η Δημιουργία της Γεύσης. Flavor Extraction.

Με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο

Η Δημιουργία της Γεύσης. Flavor Extraction.

Extraction, the way of making taste
Extraction, the Key to Perfect taste


Αθήνα 23 & 24 Ιανουαρίου 20197
Ηράκλειο Κρήτης 6 & 7 Μαρτίου 2019

Δύο μοναδικά - τεχνικά προγράμματα εκπαίδευσης hands on practice, με θέμα Η Δημιουργία της Γεύσης (Flavor Extraction), θα διεξαχθούν από το ΙΝΣΕΤΕ στην Αθήνα στις 23 & 24 Ιανουαρίου και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 6 & 7 Μαρτίου, από τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο.

Pastry Chef Jordi Puigvert

Frozen Desserts Formulation and Ingredient tricks for Modern Patisserie

Pastry Chef Jordi Puigvert

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, για ένα μοναδικό τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην Αθήνα στις 16-18 Ιανουαρίου 2019, με θέμα Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie.

Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά που εφαρμόζονται στη δημιουργία των κατεψυγμένων γλυκών, δίνοντας έξυπνες λύσεις στη Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική.

Thuries Gastronomie Magazine: Οκτώβριος 2018

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Thuries Gastronomie Magazine: Οκτώβριος 2018

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το "Thuries Gastronomie Magazine", σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.