Καλωσήρθατε στο Cucina.gr

Thuries Gastronomie Magazine: Οκτώβριος 2018

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Thuries Gastronomie Magazine: Οκτώβριος 2018

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το "Thuries Gastronomie Magazine", σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων

Chef Γρηγόρης Χέλμης

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων

Ύστερα από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουμε και φέτος λόγω μεγάλης ζήτησης από εσάς και υλοποιούμε δύο hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης, για 16 επαγγελματίες ανά πρόγραμμα, όπου θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Θεσσαλονίκη στις 12 & 13 Δεκεμβρίου και στην Ρόδο 9 & 10 Ιανουαρίου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

Ducasse sur Seine

Γαστρονομία "εν πλω" από τον Alain Ducasse

Ducasse sur Seine

Από την Ελευθερία Βασιλειάδη

Ο βραβευμένος με 21 αστέρια Michelin σεφ Alain Ducasse εμπλουτίζει το πλάνο των δραστηριοτήτων του προσθέτοντας στη φόρμουλα των γαστρονομικών εμπειριών που φέρουν την υπογραφή του και μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα που περιλαμβάνει ένα θελκτικό πακέτο για bon vivants.

Στον απόηχο της δικαστικής διαμάχης για το εστιατόριό του στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Eiffel την οποία δυστυχώς έχασε - ο Alain Ducasse, άνοιξε πλωτό εστιατόριο στο Παρίσι.

Free Style Cooking

Chef Xavier Bouriot

Free Style Cooking

O Γάλλος Chef Xavier Bouriot, θα επισκεφτεί τη χώρα μας για 2 μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα hands on practice.

Θα βρίσκεται στην Αθήνα 3 & 4 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσει τη φιλοσοφία του Free style cooking στους συμμετέχοντες.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Δύο προγράμματα εκπαίδευσης, επάνω σε τεχνικές Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, θα διεξαχθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη 29 & 30 Νοεμβρίου 2018 και στην Αθήνα 30 & 31 Ιανουαρίου 2019 με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στην σύγχρονη εκδοχή τους.