Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good (Issue #30)

Ανακαλύψτε το κορυφαίο περιοδικό Ζαχαροπλαστικής στο κόσμο !

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


Το So Good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Η αποκλειστικότητα του περιοδικού αυτού είναι αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου περιεχομένου, με βάση τη συνεργασία και τις συνταγές από τους καλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής, με πολλές βήμα-βήμα επεξηγήσεις, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του εμπορίου, με τα πιο σημαντικά διεθνές γεγονότα, με τα τελευταία προϊόντα γκουρμέ... όλα αυτά συνοδεύονται από μια άψογη έκδοση, ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες...

So Good

Νέο Τεύχος - So Good (Issue #30)


Με αυτό το τεύχος, φτάσαμε στα 30. Σύμφωνα με την αριθμολογία, στην οποία και φυσικά δεν πιστεύουμε, ο αριθμός 30 αντιπροσωπεύει τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το ευφάνταστο και τη θετική ενέργεια.

Είναι καθαρή σύμπτωση, αλλά από το περιοδικό So Good, πάντα ενθαρρύναμε το δημιουργικό και ευφάνταστο πνεύμα των σεφ ζαχαροπλαστικής και έχουμε δείξει, με αισιοδοξία, την εμπιστοσύνη μας στο μέλλον αυτού του επαγγέλματος.

Και δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας που συμμετέχουν σε αυτό το τεύχος, είναι στα 30 τους - οι δικοί μας τριαντάρηδες ζαχαροπλάστες.


So Good So Good So Good So Good So Good So Good

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι όταν συμπληρώνεται η ηλικία των 30 ετών, η δημιουργική παρορμητικότητα μπορεί να μετριαστεί, όταν ένα μέρος του δρόμου έχει ήδη καλυφθεί. Αυτό επιτρέπει τη μέχρι τώρα συσσωρευμένη εμπειρία, να αποδώσει φρούτα τόσο ζουμερά, όσο αυτά που συγκεντρώνουμε σε αυτές τις σελίδες.

Εκτός από τους αριθμούς, σε αυτό το τεύχος δείχνουμε την ικανοποίησή μας που βλέπουμε ότι το περιοδικό So Good, είναι πλέον γνωστό σε πέντε ηπείρους και απολαμβάνει τον σεβασμό χιλιάδων αναγνωστών από διαφορετικούς πολιτισμούς και γαστρονομικές κουλτούρες.

Εκμεταλλευτήκαμε, επίσης, αυτό το τεύχος, στο να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό του περιοδικού, με στόχο να ανανεώσουν ελαφρώς την εμφάνισή του χωρίς να χάνει, το αντίθετο μάλιστα, το στυλ και την προσωπικότητά του.

So Good So Good

So Good (Issue #30)


So Good So Good


Παραγγελίες


Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να γίνετε και εσείς συνδρομητές και να λαμβάνετε την ξεχωριστή αυτή έκδοση στο σπίτι σας.

Πληροφορίες Έκδοσης / Συνδρομής

Διαστάσεις: 230 x 297
Αριθμός σελίδων: 280 κατά προσέγγιση
Έκδοση: 6 μηνιαία
Η έκδοση είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής (2 τεύχη) είναι €60
Για συνδρομή 2 ετών (4 τεύχη) το κόστος είναι : €100

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.