Επαγγελματικές Εκδόσεις

So Good (Issue #31)

Ανακαλύψτε το κορυφαίο περιοδικό Ζαχαροπλαστικής στο κόσμο !

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά


Το So Good είναι ένα διεθνές περιοδικό με έντονο χαρακτήρα αποκλειστικότητας.

Χάρη στη διεθνή κάλυψή του, οι πιο επιφανείς master σεφ ζαχαροπλαστικής, παρασκευαστές παγωτών και Chocolatier του κόσμου εμφανίζονται στις σελίδες του κάθε τεύχους του.

Επίσης, βρίσκεται στα εργαστήρια των μελών των μεγάλων επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και στα διάσημα αρτοποιεία του κόσμου, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καταστήματα γκουρμέ, στα ξενοδοχεία και στα σχολεία, καθώς επίσης και στους πιο επιφανείς εισαγωγείς, διανομείς και εκπροσώπους του τομέα του εμπορίου.

Η αποκλειστικότητα του περιοδικού αυτού είναι αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου περιεχομένου, με βάση τη συνεργασία και τις συνταγές από τους καλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής, με πολλές βήμα-βήμα επεξηγήσεις, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του εμπορίου, με τα πιο σημαντικά διεθνές γεγονότα, με τα τελευταία προϊόντα γκουρμέ... όλα αυτά συνοδεύονται από μια άψογη έκδοση, ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες...

So Good

Νέο Τεύχος - So Good (Issue #31)


Τι διάολο!

Πάντα υπήρχε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως πολιτική ορθότητα, την οποία θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως το να ενεργεί κανείς εντός των ηθικά αποδεκτών ορίων από την κοινωνία της εποχής.

Ιστορικά, αυτή η ορθότητα συνδεόταν με έννοιες όπως η ευπρέπεια ή το καλό γούστο και συχνά καθοριζόταν από τη θρησκεία.

Σήμερα, αυτή η έννοια χρησιμοποιείται ειρωνικά, για να αναφερθεί στη χρήση γλώσσας και εκφράσεων που αποσκοπούν στο να μην προσβάλουν κανέναν και που συχνά οδηγούν σε αυτολογοκρισία.

Δεν έχουμε την πρόθεση να προωθήσουμε ή ακόμη και να δικαιολογήσουμε αδικαιολόγητες προσβολές, πόσο μάλλον υβριστικές ή συκοφαντικές. Ωστόσο, εκτιμούμε και αξιολογούμε το θάρρος, την ανταρσία, τη μη συμμόρφωση και τον αμφισβητισμό των επιβληθέντων τρόπων και κανόνων.

Αυτή είναι η αιτία που βρίσκεται πίσω από τη So Good.. Πρόκληση Ατίθασης Ζαχαροπλαστικής που περιλαμβάνουμε σε αυτό το τεύχος.

Ο κλάδος μας, και πιθανότατα και οι υπόλοιποι, χρειάζεται παραφωνίες, λάθη, δρόμους που δεν οδηγούν πουθενά, απροσδόκητες κινήσεις και, πάνω απ' όλα, τολμηρότητα.

Ευχαριστούμε τους οκτώ σεφ που αποδέχτηκαν την πρόκληση και ανταποκρίθηκαν με ασυνήθιστες δημιουργίες, όπως αυτή που φιγουράρει στο εξώφυλλο, μια κομψή και ενδιαφέρουσα αναπαράσταση του πόθου από τον Francois Daubinet. Για ένα διάστημα, η πολιτική ορθότητα μας οδήγησε στο να αμφισβητήσουμε την καταλληλόλητα αυτού του εξωφύλλου.

"Θα προσβληθεί κανείς; Θα μας χαρακτηρίσουν σεξιστές;"

Αλλά γρήγορα είπαμε στους εαυτούς μας, "Τι διάολο! Αν ο σεφ τόλμησε, θα πρέπει κι εμείς. Ας το κάνουμε."


So Good So Good So Good So Good So Good So Good


ΤΡΕΛΑ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!



Το νέο τεύχος του περιοδικού so good.. δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Μπορεί να μην το αγαπήσετε, αλλά σίγουρα δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε...

Ένα βούτυρο κάνναβης, ένα γυναικείο στήθος με piercing, τον εγκέφαλο που σοτάρει ο Χανίμπαλ, μια πίτσα με ανανά, ένα γλυκό που μυρίζει και έχει γεύση παλιού βιβλίου, ένα άλλο που βρέχει το πιάτο, ένα Kakigori καλαμάρι, ένα κρουασάν φτιαγμένο με λίπος αγριογούρουνου, μια πάστα με κόκκινα μυρμήγκια, το σαπούνι του Fight Club...

Η λίστα των τρελών πραγμάτων είναι ατελείωτη. Όλα είναι ασεβή, προκλητικά, ανυπάκουα, αυθάδη, ανατρεπτικά, ανακριβή, ανάρμοστες απαντήσεις... αλλά και εφευρετικές, αστείες, δημιουργικές, φανταστικές και πάνω απ' όλα ελεύθερες, από τους οκτώ σεφ που ανέλαβαν απερίσκεπτα την πρόκληση που τους προτέθηκε από το περιοδικό so good..:

Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε τρία δημιουργήματα πολιτικής ανοησίας, μακριά από τις τάσεις και ακόμα και τους κανόνες; Οτιδήποτε εκτός από συμβατικά, προβλέψιμα ή βαρετά επιδόρπια.

Οι Hans Ovando, Angel Leon, Gregory Doyen, Francois Daubinet, Gonzo Jimenez, Jordi Roca, Bobby Cortez και Michael van der Kroft είναι οι οκτώ δημιουργοί αυτού του ανυπάκουου μπλοκ με το οποίο ξεκινά το περιοδικό so good.. τεύχος #31.

Αλλά ο αναγνώστης θα βρει, μεταξύ άλλων, νόστιμες συνεντεύξεις με σεφ, όπως ο Dominique Ansel για τη 10-ετή επέτειο του Cronut, ή ο Sebastien Canonne για την έρευνά του.

Θα απολαύσετε τα έργα των Pia Salazar, Dimitry Fayard, Sean Hu, Kyohei Mikami, Nicolas Nikolakopoulos, Sho kimura, Joost Arijs, Dej Kewkacha, Tristan Rousselot, Talia Profet και Luciano Garcia.

So Good So Good So Good So Good

So Good (Issue #31)


So Good So Good


Παραγγελίες


Μέσα από το Cucina.gr συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας για να γίνετε και εσείς συνδρομητές και να λαμβάνετε την ξεχωριστή αυτή έκδοση στο σπίτι σας.

Πληροφορίες Έκδοσης / Συνδρομής

Διαστάσεις: 230 x 297
Αριθμός σελίδων: 280 κατά προσέγγιση
Έκδοση: 6 μηνιαία
Η έκδοση είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Το ετήσιο κόστος συνδρομής (2 τεύχη) είναι €60
Για συνδρομή 2 ετών (4 τεύχη) το κόστος είναι : €100

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.