Επαγγελματικές Εκδόσεις

All about Croissant + All about Baguette

Πακέτο 2 σε 1. Φτιάξτε το τέλειο Croissant και η παρασκευή Μπαγ

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Τα βιβλία αυτά έρχονται να παρουσιάσουν και να αποκαλύψουν με αναλυτικό τρόπο τις λεπτομέριες και τις τεχνικές των δύο μεγάλων συμβόλων της Γαλλίας, της Μπαγκέτας και του Croissant.

Οι συγγραφείς είναι δύο παθιασμένοι Γάλλοι bakery chefs, που ζουν στην Κορέα και διδάσκουν στην SPC Culinary Academy.

Οι Jean-Marie Lanio & Jeremy Ballester, θέλουν να μοιραστούν τα μυστικά της τέχνης τους με όλους. Έχουν οργανώσει όλο το υλικό των βιβλίων, στον παρόντα χώρο εργασίας τους, στην Κορέα

Με 15 συνταγές για croissant και 15 διαφορετικούς τύπους μπαγκέτας, όλα με βήματα step by step για την παρασκευή τους, χαρακτηρίζονται ως δύο οδηγοί βήμα-βήμα για τους επαγγελματίες που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τα συγκεκριμένα προιόντα.


All about Croissant + All about Baguette

ALL ABOUT CROISSANT


Το All about croissant προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για τα croissants, όπως τα μυστικά της προετοιμασίας τους, τις διαφορετικές μεθόδους για το πλάσιμό τους, συμβουλές για τη θερμοκρασία της ζύμης τους και, φυσικά, την ωρίμανση και το ψήσιμό τους.

Επιπλέον, το βιβλίο περιλαμβάνει 11 βασικές συνταγές για κλασικά Croissant (βασική, με γλάσο, με πορτοκάλι, με καρύδα και λάιμ, δίχρωμο με βατόμουρο, δίχρωμο με κακάο πραλίνα, με καραμέλα & βανίλια, εξωτικό, με κρούστα, με αμύγδαλα και με σοκολάτα), και 5 αλμυρές βασικές συνταγές (laugen, με λουκάνικο μουστάρδα, με ζαμπόν και μανιτάρια, δίχρωμο με κοτόπουλο κάρυ και ζαμπόν με Mornay sauce).

Εκτός από τις βασικές συνταγές, θα βρείτε και 15 συνταγές για Croissant, από την κλασική βουτύρου, μέχρι την πιο μοναδική, όπως το εξωτικό croissant με γέμιση κρέμας μάνγκο/φρούτα του πάθους.

All about Croissant + All about Baguette
All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


All about Croissant + All about Baguette
  • Μέγεθος: 23,5 x 28 εκ.
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Συγγραφείς: Jean-Marie Lanio & Jeremy Ballester
  • Σελίδες: 159
  • Βάρος: 0,8 κιλά


ALL ABOUT BAGUETTE


Το All about baguette, προσφέρει σημαντικές παραμέτρους για την μπαγκέτα και την προετοιμασία της, δίνει συμβουλές για την θερμοκρασία της ζύμης, τα υλικά και τα εργαλεία και, την παραδοσιακή ζύμη για το ψωμί, ανά βάρος και σχήμα.

Η συνταγή της Μπαγκέτας είναι απλή, αφού χρειάζεται μόνο τέσσερα υλικά (νερό, αλεύρι, αλάτι, μαγιά ή προζύμι), αλλά η προετοιμασία της απαιτεί γνώση, εκπαίδευση και εμπειρία.

Όλα όσα ποτέ θέλατε να μάθετε για τα croissants και την τέχνη τους, είναι γραμμένα μέσα σε αυτό το βιβλίο, το οποίο αποτελεί έναν οδηγό βήμα-βήμα, που εξηγεί αναλυτικά όλη τη διαδικασία παρασκευής τους.

Ένα βιβλίο απαραίτητο για κάθε αρτοποιό που έχει πάθος για δημιουργία.

.

All about Croissant + All about Baguette
All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


All about Croissant + All about Baguette
  • Μέγεθος: 23,5 x 28 εκ.
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Συγγραφείς: Jean-Marie Lanio & Jeremy Ballester
  • Σελίδες: 160
  • Βάρος: 0,8 κιλά


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ 2 ΣΕ 1


Η τιμή πακέτου όπου συμπεριλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις ανέρχεται:

€65

Έξοδα αποστολής για Ελλάδα & Κύπρο: €5

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Εκδόσεις Gastronomy Essentials


All about Croissant + All about Baguette All about Croissant + All about Baguette

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.