Παρουσιάσεις

Νέα Σχολη Μαγειρικής από τον Chef Alain Ducasse

Σχολή Μαγειρικής στο Κέντρο του Παρισιού

Παρουσιάσεις - Εστιατόρια


Figure 1

Το όνομα Alain Ducasse είναι σήμερα το πιο γνωστό όνομα στο παγκόσμιο μαγειρικό στερέωμα με τα περισσότερα αστέρια Michelin!

Εκτός από τις παγκόσμιες διακρίσεις όπου έχει λάβει στα εστιατόρια που έχει, αλλά και άλλα που επιμελείται, από την Αμερική μέχρι και την Ιαπωνία, ο Γάλλος Chef άνοιξε πρόσφατα τη 2η σχολή Μαγειρικής "Ecole de Cuisine" στο κέντρο του Παρισιού, στην οδό Ranelagh.



Η πρώτη σχολή, λειτουργεί ήδη αρκετό καιρό, μισή ώρα έξω από το Παρίσι, στο Argenteuil και η οποία είναι καθαρά μόνο για Επαγγελματίες, ενώ η 2η που άνοιξε πριν ένα μήνα είναι Σεμιναριακή για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

Ένα πραγματικό στολίδι με την υπογραφή του μεγάλου Chef Alain Ducasse και τη συνεργασία της Miele. Η "Ecole de Cuisine" περιλαμβάνει 4 υπερμοντέρνες κουζίνες με ότι πιο σύγχρονο κουζινικό σκεύος υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Η κάθε μία έχει το όνομά της , OLIVE CUISINE, TRUFFE CUISINE, CEPE CUISINE & PIMENT (Chili/Red) CUISINE, καθώς στο χώρο υπάρχει και μία CAVA για δοκιμές και συνδυασμούς κρασιών και φαγητών.

  photo1 photo2  


Ένας σύγχρονος συνεδριακός χώρος δεσπόζει μπαίνοντας στη σχολή, όπου συναντιούνται όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων, πριν ξεκινήσει η μαγειρική διαδικασία για να βγουν τα μενού που θα ετοιμαστούν. Ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει το Παρίσι & η Γαλλία, σαν "πρωτεύουσα της Γαστρονομίας" εσωκλείεται σε αυτή τη τέλεια σχεδιασμένη σχολή, όπου αποτελεί το "νέο μωρό" του Γάλλου Chef Alain Ducasse.

Αν βρεθείτε πάντως στο Παρίσι για οποιοδήποτε λόγο, αξίζει να παρακολουθήσετε ένα μίνι Σεμινάριο Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής, κάποιων ωρών, σε αυτή τη σχολή.

Το σίγουρο είναι πως η εμπειρία θα είναι μοναδική !


Ecole de Cuisine
64, rue du Ranelgh
75016 Paris
www.ecolecuisine-alainducasse.com