Παρουσιάσεις

Emotions Country Resort

Το Resort στο Βούτυρο Ευρυτανίας που Μαγεύει τις Αισθήσεις!

Παρουσιάσεις - Ξενοδοχεία


Emotions Country Resort

Θα βρείτε το πολυτελές Emotions Country Resort κάτω από την κεντρική πλατεία του γραφικού χωριού Βουτύρο, σε μία τοποθεσία που συνδυάζει αρμονικά τη γαλήνη με τη γραφικότητα των υπέροχων τοπίων απαράμιλλης ομορφιάς.

Το Emotions Country Resort είναι χτισμένο με ξύλο και πέτρα. Ξεχωρίζει για την πολυτέλεια του design, των φινετσάτων custom-made επίπλων και των ζεστών υφασμάτων που ντύνουν όλους τους χώρους.

Οι πολυτελείς σουίτες είναι εξοπλισμένες με τζάκι, μοντέρνο μπάνιο κι όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ διαθέτουν υπέροχη θέα στο φύση.


Emotions Country Resort


Emotions Country Resort


Emotions Country Resort


Emotions Country Resort


Αυθεντικά έπιπλα συλλεκτικής αξίας, χειροποίητα φωτιστικά και ποικιλία υλικών συνθέτουν μια ρομαντική, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου αναδύεται το άρωμα και το χρώμα μιας άλλης εποχής.

Διακρίνεται για το ήρεμο και άνετο περιβάλλον του, αφού είναι εξοπλισμένο πλήρως, ώστε να κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη και χαλαρωτική, με μία αίσθηση οικειότητας. Οι άνετες βεράντες και το μαγευτικό τοπίο, ολότελα διαφορετικό, μα εξίσου εντυπωσιακό κάθε εποχή του χρόνου, είναι ένας καλός λόγος για συχνή επανάληψη των αποδράσεων σας στους χώρους μας.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με το πλούσιο πρωινό φτιαγμένο με φρέσκα Ευρυτανικά προϊόντα (χωριάτικες πίτες, αλλαντικά και τυριά της περιοχής , τραχανάς και χυλοπίτες, ρυζόγαλο, λουκουμάδες κα) σε ένα χώρο ο οποίος συνδυάζει τη minimal αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο.

Emotions Country Resort


Emotions Country Resort


Emotions Country Resort


Τον καλύτερο επίλογο γράφει το Emotions Cafe, όπου θα νιώσετε τη θαλπωρή του αναμμένου τζακιού σε ένα περιβάλλον αυθεντικά παραδοσιακό, όπου η πέτρα και το ξύλο γίνονται πρωταγωνιστές...

Μπορείτε να χαλαρώσετε στους καναπέδες μπροστά στο τζάκι που καίει αδιάκοπα, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, απολαμβάνοντας τα σπιτικά γλυκά, ένα ζεστό αφέψημα, ένα ποτήρι λικέρ ή το ονομαστό ντόπιο τσίπουρο.

Το Emotion Country Resort θα μαγέψει τις αισθήσεις και θα ξεκουράσει το νου σας...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Emotions Country Resort

Βουτύρο, Καρπενήσι
36100 Ευρυτανία

Τηλ: 22370 25725
Fax: 22370 21110
Εmail: info@emotions.com.gr
Website: www.emotions.com.gr

Emotions Country Resort