Προιόντα

Γερμανικά Σαμπό από τη Birkenstock

Διαθέσιμα από το Cucina.gr

Προϊόντα - Επαγγελματικά Σαμπο


Figure 1

Τιμή Μετρητοίς: 50€

Τα γνωστά γερμανικά σαμπό διατίθενται τώρα και από το Cucina.gr.

Τα Birki Clogs της γερμανικής εταιρείας Birkenstock, που κατασκευάζει ανατομικά υποδήματα από το 1774, είναι ίσως το πιο επιτυχημένο μοντέλο, αφού προτιμούνται ιδιαίτερα από επαγγελματίες που αναγκάζονται να στέκονται όρθιοι πολλές ώρες την ημέρα.

Κατασκευασμένα από ανθεκτική και αδιάβροχη πολυουρεθάνη (PU), τα επαγγελματικά σαμπό Birkenstock είναι εξαιρετικά ελαφριά.

Επίσης, ως μη απορροφητικό υλικό η πολυουρεθάνη, εμποδίζει τη συσσώρευση βακτηρίων, ενώ παράλληλα προστατεύει έναντι βασικών διαλυμάτων, ιδιότητα η οποία κάνει τα σαμπό κατάλληλα για χρήση σε χώρους εργασίας όπως οι κουζίνες!

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν, είναι ο αφαιρούμενος πάτος από φυσικό φελλό. Τόσο τα σαμπό, όσο και οι πάτοι που τα συνοδεύουν είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο (στους 60 και 30 βαθμούς αντίστοιχα).

Συμπληρώστε τη φόρμα του Cucina.gr για να παραγγείλετε τα σαμπό, που διατίθενται σε χρώμα μαύρο και νούμερα από 37 έως 48.Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.