Σεμινάρια
ASADO Techniques
Chef Αθηναγόρας Κωστάκος - Ρόδος 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αυτή τη σεζόν από το
INΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Chef Αθηναγόρα Κωστάκο
όπου θα παρουσιάσει τις τεχνικές ASADO, όπως
ονομάζονται στο εξωτερικό, που σημαίνει εν συντοιμία
ψήσιμο σε ανοιχτή φωτιά.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην
Ρόδο στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020 και
θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή.
Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν
την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά του ψησίματος σε ανοιχτή
φωτιά και πιο συγκεκριμένα, στο διήμερο,
θα παρακολουθήσουν τις εξής τεχνικές :
- Τεχνικές ανάμματος φωτιάς
- Ψήσιμο σε ξυλόφουρνο
- Κάπνισμα
- Αργό ψήσιμο σε φωτιά
- Ψήσιμο και κάπνισμα ψαριού
- Λάδι καπνού
- Ρομπάτα και πως δουλεύει
- Σταθερή θερμοκρασία φωτιάς (κάρβουνα μπιτσοκαν)
Δίπλα στον Αθηναγόρα Κωστάκο, θα βρίσκεται και ο head chef του εστιατορίου SCORPIOS της Μυκόνου, Αλέξης Ζόπας, ο οποίος θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες την πολύ μεγάλη εμπειρία του στη συγκεκριμένη τεχνική.
Κόστος Συμμετοχής για το πρόγραμμα demonstration της Ρόδου
- 160€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής
Χώρος και ώρες προγράμματος
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020
Χώρος προγράμματος: Caterplus - Βρυσιά - Κοσκινού, Ρόδος
Ώρες: 10.00 μ.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
ASADO TECHNIQUES -
Ρόδος 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION