Σεμινάρια

ASADO Techniques

Chef Αθηναγόρας Κωστάκος - Ρόδος 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020

Σεμινάρια - Ελλάδα

Figure 1

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αυτή τη σεζόν από το INΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Chef Αθηναγόρα Κωστάκο όπου θα παρουσιάσει τις τεχνικές ASADO, όπως ονομάζονται στο εξωτερικό, που σημαίνει εν συντοιμία ψήσιμο σε ανοιχτή φωτιά.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Ρόδο στις 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020 και θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή.

Στο πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά του ψησίματος σε ανοιχτή φωτιά και πιο συγκεκριμένα, στο διήμερο, θα παρακολουθήσουν τις εξής τεχνικές :

  • Τεχνικές ανάμματος φωτιάς
  • Ψήσιμο σε ξυλόφουρνο
  • Κάπνισμα
  • Αργό ψήσιμο σε φωτιά
  • Ψήσιμο και κάπνισμα ψαριού
  • Λάδι καπνού
  • Ρομπάτα και πως δουλεύει
  • Σταθερή θερμοκρασία φωτιάς (κάρβουνα μπιτσοκαν)
ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques ASADO Techniques
ASADO Techniques

Δίπλα στον Αθηναγόρα Κωστάκο, θα βρίσκεται και ο head chef του εστιατορίου SCORPIOS της Μυκόνου, Αλέξης Ζόπας, ο οποίος θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες την πολύ μεγάλη εμπειρία του στη συγκεκριμένη τεχνική.


ASADO Techniques


Κόστος Συμμετοχής για το πρόγραμμα demonstration της Ρόδου


  • 160€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
  • 220€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής


ASADO Techniques

Χώρος και ώρες προγράμματος


Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020

Χώρος προγράμματος: Caterplus - Βρυσιά - Κοσκινού, Ρόδος

Ώρες: 10.00 μ.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

ASADO Techniques ASADO Techniques

Διοργανωτής

ASADO Techniques

Συντονιστής

ASADO Techniques

Επικοινωνία


ASADO Techniques

Αίτηση Εγγραφής
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

ASADO TECHNIQUES -
Ρόδος 12 & 13 Φεβρουαρίου 2020


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION