Σεμινάρια
Modern Patisserie with Jordi Puigvert
2 μοναδικά Hands on Practice από το ΙΝΣΕΤΕ και τη Gastronomy Essentials
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επισκέπτεται
ξανά τη χώρα μας, αυτή τη φορά για 2 μοναδικά hands on practice
εκπαιδευτικά προγράμματα από το ΙΝΣΕΤΕ
όπου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες τεχνικές στη μοντέρνα
ζαχαροπλαστική.
Το πρώτο διήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο
Ηράκλειο της Κρήτης στις 13 & 14 Ιανουαρίου και
το δεύτερο στην Αθήνα στις
16 & 17 Ιανουαρίου 2020.
Και τα δύο προγράμματα θα είναι για 16 συμμετέχοντες ανά προορισμό και ο Ισπανός Pastry Chef σκοπεύει να παρουσιάσει
όλες τις νέες τεχνικές στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική, που ανακαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα μέσα από τα ερευνητικά εργαστήρια που συνεργάζεται.
Πιο συγκεκριμένα:
- Θα παρουσιαστούν γλυκά για ζαχαροπλαστεία αλλά και εστιατορικά γλυκά (cakes, travel cakes, mono portions, platted desserts, ice cream, sorbets, etc )
- Θα επικεντρωθούμε στις μοντέρνες τεχνικές
- Θα υπάρχει ένα κομμάτι θεωρίας στην αρχή, για να κατανοήσουμε το καθένα από τα προιόντα που θα χρησιμοποιήσουμε
- Όλες οι τεχνικές που θα επικεντρωθούμε θα έχουν ως στόχο τη μείωση της ζάχαρης και την αύξηση της γεύσης
- Όλες οι συνταγές θα παρασκευαστούν από τους συμμετέχοντες
Θα μπορούσα να πω, πως συνολικά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συμμετέχοντες, να βιώσουν οι ίδιοι και να υλοποιήσουν την πλειονότητα των τεχνικών, που δείξαμε στα προηγούμενα demos, σε πιο πρακτικό επίπεδο και να αισθανθούν πιο σίγουροι, εφόσον θα τις εκτελέσουν, πλέον, μόνοι τους. Jordi Puigvert
Κόστος Συμμετοχής
- 190€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Χώροι προγραμμάτων:
Ηράκλειο Κρήτης: IEK AKMH - Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου
Αθήνα: LE MONDE - Θεσσαλονίκης 45 - Μοσχάτο
Ώρες προγράμματος:
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/18 ώρες σύνολο)
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί την στολή και τα μαχαίρια τους και στο τέλος του διημέρου, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν κατά τη διάρκεια του διημέρου μαζί με τον Chef.
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στα παρακάτω link:
Modern Patisserie with Jordi Puigvert
Ηράκλειο Κρήτης 13 & 14 Ιανουαρίου 2020
Αθήνα 16 & 17 Ιανουαρίου 2020
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION