Σεμινάρια
Alain Ducasse Education. 3-Star Starters & Main Courses
Τεχνικές μαγειρικής από τα εστιατόρια με 3* Michelin του Alain Ducasse
Σεμινάρια - Εξωτερικού
MONACO - PARIS - LONDON
Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα διεξαχθεί φέτος στην
Αθήνα για πρώτη φορά, στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου,
από την Ducasse Education όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα
να παρακολουθήσουν μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής, από τα
3 εστιατόρια του μεγάλου Γάλλου Chef
Alain Ducasse, τα οποία είναι βραβευμένα με
3* Michelin!
Le Louis XV - Alain Ducasse a l'Hotel de Paris στο Μονακό
Alain Ducasse au Plaza Athenee στο Παρίσι
Alain Ducasse at the Dorchester στο Λονδίνο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν:
- Συνταγές, ειδικά επιλεγμένες, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων για την Haute cuisine.
- Τελειοποίηση της ανάπτυξης των συνδυασμών των συστατικών και της ισορροπίας των μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα άριστης ποιότητας./li>
- Αναθεώρηση των ιδιοτήτων των προϊόντων, ζωμοί, σάλτσες, προετοιμασία, μέθοδοι μαγειρέματος και στήσιμο πιάτων.
- Κατανόηση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια.
Το τριήμερο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ, το οποίο θα καλύψει μέρος του κόστους για τους επαγγελματίες που θα το παρακολουθήσουν.
Φωτογραφίες των πιάτων από τον Pierre Monetta
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ώρες εκπαίδευσης: 18 ώρες (6 ώρες ημερησίως)
Χώρος εκπαίδευσης: ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός
Τύπος προγράμματος: Demonstration
Ωράριο προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.
Κόστος Συμμετοχής
Μέρος του κόστους του προγράμματος καλύπτεται από το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων)
- 290€ για Επιχειρήσεις-Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
- 600€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
Διοργανωτής
Συντονιστής
Με την Υποστήριξη του ΙΝΣΕΤΕ
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Alain Ducasse Education.
3-Star Starters & Main Courses
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr