Σεμινάρια

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

WEBINAR, by Pastry Chef Emmanuel Hammon, 9 & 10 Μαρτίου 2022

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 9 & 10 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα LONGER SHELF-LIFE DESSERTS, sustainable techniques (Γλυκά μακράς διάρκειας, βιώσιμες τεχνικές) και εισηγητή τον διεθνούς φήμη, Γάλλο Pastry Chef Emmanuel Hamon.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σρα Ελληνικά.



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στο θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα παρουσιαστούν οι παράγοντες που προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε μία συνταγή.

Θα αναλυθούν οι παράμετροι που καθορίζουν τη διάρκεια ζωής μιας συνταγής. Επίσης, θα διερευνηθούν οι τρόποι που ένα υλικό μπορεί να αντικατασταθεί ή μεταμορφωθεί για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χωρίς όμως να αλλοιωθεί η γεύση της αρχικής συνταγής.

Στο πρακτικό μέρος του προγράμματος, θα εφαρμοστεί η θεωρία στην πράξη και θα παρουσιαστούν διάφορες συνταγές προσαρμοσμένες έτσι ώστε να έχουν, τουλάχιστον, δέκα ημέρες διάρκεια ζωής (πχ. Κέικ για ταξίδια κ.α.).

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Ανάλυση παραγόντων που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος.
  • Πώς ορίζουμε τη διάρκεια ζωής μιας συνταγής.
  • Αντικατάσταση ή μεταμόρφωση υλικών μιας συνταγής.
  • Δημιουργία πιο υγιεινών και γευστικών επιδορπίων.
  • Δημιουργία προϊόντων έτοιμων για χρήση.
  • Παραδείγματα και χρήση νέων τεχνικών πάνω σε ευαίσθητα προϊόντα.
  • Διασφάλιση προϊόντων.
  • Εισαγωγή νέων υλικών στην παραγωγή γλυκισμάτων, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques



Λεπτομέρειες Προγράμματος


Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες / 10 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, 15:00 - 20:00
  • Πεμπτή 10 Μαρτίου 2022, 15:00 - 20:00

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σρα Ελληνικά. .


Κόστος Συμμετοχής


Ιδιώτες / Επιχείρηση: 70€

(*) To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.


KEY COMPETENCIES


  • Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
  • Sustainable Development / Βιώσιμη ανάπτυξη
  • Technology Savvy / Γνώστης της Τεχνολογίας

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας/li>
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

MEET YOUR CHEF: Emmanuel Hamon


Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques


Ο Emmamnuel Hamon μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις του στο πολυσχιδές αντικείμενο της ζαχαροπλαστικής συμμετέχοντας ως εισηγητής σε εκπαιδευτικά προγράμματα και επιδείξεις απευθυνόμενα σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες σε Γαλλία και εξωτερικό.

Συνεργάζεται επίσης με εταιρείες και επιχειρήσεις παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από προτάσεις και συνταγές αναφορικά με το κομμάτι της παραγωγής αλλά και τις εξέλιξής τους, με προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Συνεργάστηκε στο συμβουλευτικό κομμάτι με την ουκρανική Vito-House δημιουργώντας για λογαριασμό τους μία σειρά από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχ/κής που προορίζονται για την αγορά σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρεσβευτής της CasaLuker, του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας που εδρεύει στην Κολομβία και για λογαριασμό της εταιρείας δημιούργησε συνταγές και πραγματοποίησε σχετικές επιδείξεις σε Ευρώπη και ανατολικές χώρες.

Στη συνεργασία του ωστόσο με τη διεθνή κοινότητα PAVONI ITALIA εξειδικεύτηκε στο κομμάτι της διακόσμησης και στη δημιουργία καλλιτεχνικών παρασκευών σοκολάτας με καλούπια.

Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques



Επικοινωνία


Longer Shelf - Life Desserts, sustainable techniques

Αίτηση Εγγραφής Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμοπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

LONGER SELF - LIFE DESSERTS, sustainable techniques (eventora.com)

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

INSETE logo

Συντονιστής

Gastronomy Essentials Logo