Σεμινάρια

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

WEBNINAR - Ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Executive Seminar) θα δειξαχθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2022, υπό μορφή Webinar, από το ΙΝΣΕΤΕ με θέμα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΛΥΚΑ, ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων και εισηγητή τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες πάνω σε διαφορετικές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής, ώστε να αποκτήσουν έναν άλλο τρόπο προσέγγισης, στα γλυκά ζαχαροπλαστείου.

Θα παρουσιαστούν συνδυασμοί βασικών συνταγών και θα δείξουμε πώς μπορούμε να πετύχουμε με αυτούς, τη δημιουργία νέων, πιο καινοτόμων γλυκών, με αναβαθμισμένη γεύση και παρουσίαση. Θα αναλυθούν οι διαφορές μεταξύ των γλυκών a la carte και των γλυκών ζαχαροπλαστείου και τέλος, θα εξηγήσουμε τι είναι τα travel cakes.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Χρήση νέων τεχνικών και συνδυασμός με υφές..
  • Σωστή διαχείριση και χρήση των πρώτων υλών.
  • Ανάδειξη υλικών χαμηλού κόστους σε εφαρμογές υψηλής ζαχαροπλαστικής.
  • Οργάνωση στην παραγωγή και τον τρόπο προετοιμασίας.
  • Σωστή ορολογία ζαχαροπλαστικής.
  • Συνδυασμός γεύσης και εμφάνισης.
  • Εναλλακτικές τεχνικές παρουσίασης και τρόπος προσέγγισης του γλυκού, σε περίπτωση που δεν έχουμε chiller.
  • Γαλλικές τεχνικές κλασσικών γλυκών με ελληνικά στοιχεία.
  • Σωστή αποθήκευση γλυκών για βιτρίνα ζαχαροπλαστείου ή για μπουφέ ξενοδοχείου.

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης



Λεπτομέρειες Προγράμματος


Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες / 10 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • 4 Απριλίου 2022, 15:00 - 20:00
  • 5 Απριλίου 2022, 15:00 - 20:00

Κόστος Συμμετοχής


Ιδιώτες / Επιχείρηση: 60€

(*) To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.


KEY COMPETENCIES


  • Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
  • Motivation & Ethos / Κίνητρο & Ήθος
  • Technology Savvy / Γνώστης της Τεχνολογίας

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας/li>
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

MEET YOUR CHEF: Θανάσης Τσαγκλιώτης


Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης


Στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα ο Θανάσης, βρέθηκε στο Ledra Marriott Athens, ενώ συνέχισε στα εργαστήρια των Pastry Family kai Palet.

Ακολούθησε το 5* Club Hotel Casino Loutraki και αργότερα το εστιατόριο Σπονδή (2* Michelin) και το 5* Rodos Palladium.

Ακολουθεί το 5* Saint James Boutique Hotel, στο Λονδίνο, όπου αναλαμβάνει επίσης και το εστιατόριό του, Seven Park Place (1* Michelin).

Συνέχισε την πορεία του σε διακεκριμένες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως η Dorchester Collection για τρία ακόμη χρόνια, οπότε και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο LA MAISON FINE PASTRY.

Παράλληλα είναι ambassador της Carte D'Or Buffet, στην Ελλάδα αλλά και Consulting Pastry Chef στην εταιρεία Sky Production.

Φέτος, απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Gelato Festival Challenge Adriano Galvani, στην Ιταλία, ενώ μετράει ήδη δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς γλυπτικής σοκολάτας στις εκθέσεις HORECA 2008 & 2010 αντίστοιχα.

Την προηγούμενη χρονιά ανέλαβε τη θέση του food producer στην τηλεοπτική εκπομπή ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece.

Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης



Επικοινωνία


Σύγχρονα Γλυκά. Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης

Αίτηση Εγγραφής Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμοπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΛΥΚΑ, ιδέες παρουσίασης για βιτρίνες ζαχαροπλαστείων (eventora.com)

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

INSETE logo

Συντονιστής

Gastronomy Essentials Logo