Σεμινάρια

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

Aπό τις ρίζες στην καινοτομία. WEBINAR. Chef Άγγελος Μπακόπουλος

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

Ένα μοναδικό online διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για επαγγελματίες σεφ, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2024.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη μαγεία της ελληνικής γαστρονομίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς η παράδοση μπορεί να συναντήσει την καινοτομία, μέσα από την ανάδειξη κλασικών ελληνικών γεύσεων με μοναδικό και δημιουργικό τρόπο.

Από τις κλασικές γεύσεις, μέχρι τις μοντέρνες εκδοχές, τα πιάτα που θα παρουσιαστούν θα είναι μοναδικά και εντυπωσιακά, για ένα πετυχημένο a la carte μενού.


Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Ανακάλυψη της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης με μια μοντέρνα προσέγγιση.
  • Δημιουργία μοναδικών πιάτων που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία.
  • Εξερεύνηση των κλασικών ελληνικών γεύσεων με νέες, δημιουργικές πινελιές.
  • Μάθηση τεχνικών παρουσίασης πιάτων με στυλ και κομψότητα.
  • Εμπνευσμένες ιδέες για τη διακόσμηση και την αισθητική των πιάτων../li>
  • Οδηγίες για την επιλογή και παρουσίαση ποιοτικών υλικών σε ένα a la carte περιβάλλον.
  • Πρακτικές συμβουλές για τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας στο μενού.

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte. Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.
Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte. Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

MEET YOUR CHEF: ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Άγγελος Μπακόπουλος

Ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι ένας διακεκριμένος σεφ, γνωστός για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στη μαγειρική.

Η ενασχόλησή του με τον κόσμο της γεύσης, ξεκίνησε γύρω στα 15 του.

Έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, όπως τα Katikies Mykonos & Santorini Hotels, και έχει λάβει βραβεία από σημαντικούς θεσμούς όπως τα FNL Best Restaurant Awards και τους Χρυσούς Σκούφους.

Ο Μπακόπουλος είναι γνωστός για την καινοτομία του στη μαγειρική, πειραματίζεται συνεχώς με γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές, επιδιώκοντας συνεχώς τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε πιάτο.

Το 2024, ο Μπακόπουλος ανέλαβε σαν consultant chef το εστιατόριο Astakos στη Γλυφάδα. Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, με τον ίδιο να ακολουθεί τη φιλοσοφία hook to fork.

Συνολικά, ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι ένας παθιασμένος σεφ που αφιερώνει τη ζωή του στην τέχνη της μαγειρικής, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους πελάτες του.

Σήμερα είναι Executive Chef στο γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου Bill and Coo.

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte. Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες Ιδιώτες 120,00€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 2 ημέρες/ 10 ώρες.
  • Τύπος εκπαίδευσης: Online
  • Ημερομηνίες υλοποίησης:
    • Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024, 15:00 - 20:00
    • Tρίτη 19 Νοεμβρίου 2024, 15:00 - 20:00

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs. .
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να είναι εξοπλισμένοι με την στολή μαγειρικής και τα ατομικά επαγγελματικά τους μαχαίρια.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία


Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ A LA CARTE, από τις ρίζες στην καινοτομία. WEBINAR: Chef Άγγελος Μπακόπουλος (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.

Συντονιστής

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα a la carte.