Επαγγελματικές Εκδόσεις

THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024

Το No.1 Περιοδικό Γαστρονομίας στον Κόσμο!

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Περιοδικά

THURIES MAGAZINE - Συνεργασία με το Cucina.gr

Η αποκλειστική συνεργασία του Cucina.gr με το THURIES MAGAZINE, σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς συνδρομητές του καλύτερου περιοδικού γαστρονομίας στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, τον Ιούλιο του 1988, το Thuries Magazine απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και να λαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της γαλλικής γαστρονομίας.

Στην πλούσια ύλη του περιοδικού, που συνοδεύεται από εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, νέα και... μαγειρικές ειδήσεις, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνεντεύξεις κορυφαίων Γάλλων chef, προτάσεις για επιλογή βιβλίων μαγειρικής κ.α.

Το πλούσιο περιεχόμενο συνοδευόμενη από εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό, κάνει κάθε τεύχος μια ανεπανάληπτη πηγή έμπνευσης. Γίνετε και εσείς συνδρομητές του Thuries Magazine μέσω του Cucina.gr, συμπληρώνοντας εύκολα τη σχετική φόρμα παραγγελίας.

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να λαμβάνετε κάθε μήνα το περιοδικό στη διεύθυνση που επιθυμείτε, μαζί με όλες τις νέες συναρπαστικές γαστρονομικές τάσεις από τη Γαλλία.

Η συνδρομή σας για ένα ολόκληρο έτος είναι μόνο 160€ λαμβάνοντας 9 τευχη ανά έτος προσφέροντας σας πρόσβαση σε έναν κόσμο γεύσεων και γνώσεων που θα εμπλουτίσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Κόστος ετήσιας συνδρομής: 160€ - 9 τεύχη το χρόνο

Γλώσσα: Γαλλικά

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής κάθε μήνα στη δ/νση που επιθυμείτε.


Φωτογραφίες Τεύχους: Μάρτιος 2024


  THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024 THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024
  THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024 THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024
  THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024 THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024
  THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024 THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024
  THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024 THURIES MAGAZINE: Μάρτιος 2024

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.