Επαγγελματικές Εκδόσεις

Play

Από τους δασκάλους του Pastry Guild School - Barcelona

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Ένα μακαρόν που μοιάζει με yιo-yιo, μάρμαρα καραμέλας, ένας πειρατής bonbon, μαρτζιπάν μπάλες του τένις... αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα του τι οι αναγνώστες θα βρουν σε αυτό το μοναδικό βιβλίο.

Δεν είναι θέμα υποτίμησης της ευγενούς ζαχαροπλαστικής, ούτε επιτίθεται στα παραδοσιακά γλυκά και πτι-φουρ.

Οι μεγάλοι μπουφέδες γλυκών, η κομψότητα και η ιστορική σημασία των παραδοσιακών σπεσιαλιτέ... με μια λέξη, το παλιό καλό ζαχαροπλαστείο, θα έχει πάντα έναν αποκλειστικό χώρο στο γαστρονομικό κόσμο.

Για το λόγο αυτό, δεν υπάρχει ασυμβατότητα με την εξερεύνηση νέων δρόμων, όπως αυτή της "διασκεδαστικής ζαχαροπλαστικής".

Οι εκπαιδευτικοί από τη Σχολή Guild Pastry της Βαρκελώνης, με επικεφαλή τον σκηνοθέτη Olivier Fernandez, μας καλούν να παίξουμε, να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, να δημιουργήσουμε μ’ έναν ανοικτό και εξερχόμενο τρόπο.

Αυτή η τοποθέτηση είναι στενά συνδεδεμένη με τη νέα φάση που εξελίσσεται αυτό το σχολείο - με την απελευθέρωση, την αντικομφορμιστική εποχή, καθώς και την ενοποίηση, όταν πρόκειται για τις νέες τάσεις, τα στυλ και τους τρόπους για την κατανόηση και την εξάσκηση της ζαχαροπλαστικής, της καλής ζαχαροπλαστικής. Αναμφίβολα είναι μια φάση εκσυγχρονισμού, μια στιγμή για να ενημερωθούμε και να κοιτάξουμε προς το μέλλον, αλλά πάντα με σεβασμό στην παράδοση και τα βασικά στοιχεία.

Αυτό το σύντομο αλλά σημαντικό βιβλίο, που δημοσιεύθηκε από την Grupo Vilbo και υποστηρίζεται από τα τεχνικά περιοδικά μας So Good και Dulcypas, είναι ένα καλό δείγμα της δημιουργικής και ρεφορμιστικής νοοτροπίας της νέας, επαγγελματική ομάδας των εκπαιδευτικών αυτού του σχολείου στη Βαρκελώνη .

Video



Play, know the game of pastry from grupo vilbo on Vimeo.



Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
¶μεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.