Επαγγελματικές Εκδόσεις

Μαρινάδες - Αλείμματα - Άλμες & Γλάσα

Jim Tarantino

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Μαγειρική

Figure 1

Διαστάσεις: 21x26 cm.
Σελίδες: 381

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 400 Νέες Συνταγές και Νέες Τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή Μαρινάδων, άλμης, αλειμμάτων και γλάσων με εκτενείς αναφορές πως λειτουργεί η κάθε μία και συμβουλές για τη χρήση τους, ώστε να εξαχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. .

Στις 380 σελίδες του, οι κατηγορίες που συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση αυτή είναι οι εξής:

  • Εργαλεία & Τεχνικές
  • Βασικές Συνταγές & Συστατικά
  • Μαρινάδες, άλμες, αλείμματα & γλάσα από Νότια & Νοτιοδυτική Αμερική
  • Μαρινάδες, άλμες, αλείμματα & γλάσα από Λατινική Αμερική & Καραϊβική
  • Μαρινάδες, άλμες, αλείμματα & γλάσα από Μεσόγειο
  • Μαρινάδες, άλμες, αλείμματα & γλάσα από Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή & Β.Αφρική
  • Μαρινάδες, άλμες, αλείμματα & γλάσα από Ασία

Οι Μαρινάδες , οι άλμες και τα αλείμματα ξεκίνησαν ως Τεχνικές συντήρησης τροφίμων. Στη συνέχεια προστέθηκαν γεύσεις και αρώματα. Η σύνθεση των πρώτων μαρινάδων καθοριζόταν κυρίως από το κλίμα της κάθε χώρας.

Στο πρώτο κεφάλαιο εξηγείται επιστημονικά η λειτουργία της Μαρινάδας σε ένα τρόφιμο, είτε πρόκειται για κρέας, είτε για ψάρι, πουλερικά ή λαχανικά. Συμπεριλαμβάνει την Τεχνική του Καπνίσματος τροφών, Μεγιστοποίηση γεύσης Μαρινάδας, Τεχνικές για ’λμες, Οξύτητα Μαρινάδας κτλ.

Μία χρήσιμη έκδοση στα χέρια του κάθε επαγγελματία που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τις Τεχνικές του και να ανακαλύψει τα μυστικά της προεργασίας των τροφίμων .

Επιμέλεια για την Ελληνική Γλώσσα: Νίκος Σαράντος
Ειδικός Σύμβουλος Έκδοσης: Μάρκος Αυλωνίτης
Τιμή: 60€
Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : 5€

Μαρινάδες - Αλείμματα - Άλμες & Γλάσα

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.