Επαγγελματικές Εκδόσεις

Παγωτό

Βιβλίο Συνταγών Χειροποίητου Παγωτού

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Παγωτό

Σελίδες: 200
Σχήμα: 21x20 εκ.
Τιμή Μετρητοίς: 30€
Γλώσσα:Αγγλικά/Ισπανικά

ICE CREAM - Artisanal ice cream recipe book.

Η Arte Heladero παρουσιάζει μια νέα μεγάλη συλλογή συνταγών των τελευταίων χρόνων με την υποστήριξη των παγκοσμίως γνωστών σεφ.

Μία νέα έκδοση όπου συγκεντρώνει 13 οικογένειες παγωτού χωρισμένες σε κατηγορίες και υπο-κατηγορίες μαζί με 245 συνταγές σε αλφαβητική σειρά.

Ο αναγνώστης θα βρει ένα ευρύ φάσμα δημιουργιών που ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες όπως λευκές κρέμες, κρέμες κρόκου αυγού, παγωτά κακάου και σοκολάτας, κρέμες φρούτων, σορμπέ φρούτων, καρυκεύματα, αρωματικά βότανα και sorbets, κρέμες αρωματισμένες με λικέρ, κατεψυγμένες κρέμες, παγωτά και σάντουιτς, μαλακό παγωτό, δροσερά ποτά και συμπληρώματα.

Παγωτό Παγωτό Παγωτό Παγωτό

Το βιβλίο έχει την υποστήριξη 82 επαγγελματιών που έρχονται στο παγωτό από πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες: την παράδοση παγωτού, την υψηλή κουζίνα και τη ζύμη.

Ακριβώς λόγω της ποικιλίας των τρόπων κατανόησης της συνταγής και των γαστρονομικών συνθηκών όπου βρίσκεται το παγωτό, κάθε συνταγή συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της δημιουργίας και τις θερμοκρασίες.

Έτσι, αναφέρεται στη συνταγή εάν το παγωτό σχεδιάζεται για την περίπτωση εμφάνισης σε ένα κατάστημα παγωτού, ένα επιδόρπιο εστιατορίου, ένα κέικ παγωτού κ.ο.κ

Παγωτό Παγωτό
Παγωτό Παγωτό
Παγωτό


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.