Επαγγελματικές Εκδόσεις

PRISMA

By Frank Haasnoot

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

O Frank Haasnoot, θεωρείται σήμερα, ως ένας από τους καλύτερους Pastry Chefs παγκοσμίως.

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο, μετά την ανακήρυξη του, ως νικητής του διαγωνισμού World Chocolate Masters το 2011 (Παρίσι), με λαμπρό έργο, τόσο στην καλλιτεχνική πτυχή, καθώς και στην τεχνική όσο και από πλευράς γεύσεων.

Στο Prisma, το πρώτο βιβλίο του, ο συγγραφέας κάνει μία ανασκόπηση των κύριων δημιουργιών του, μέχρι το παρόν και τις συνοδεύει με καινούριες, κατανεμημένες όλες με χρώματα, παρουσιάζοντας ένα εκλεπτυσμένο, προσωπικό και συνεκτικό στυλ.

Ένα βιβλίο, το οποίο ήταν πολυαναμενόμενο και στο οποίο, ο σεφ δείχνει τη μαγεία της πιο δημιουργικής και συναρπαστικής ζύμης, που μπορεί να βρεθεί σήμερα, μέσα από πενήντα διαφορετικές δημιουργίες.

Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Γλώσσα: Αγγλικά/Ισπανικά
  • Σελίδες: 330
  • Μέγεθος: 23,5x28 εκ.
  • Τιμή: 80€
  • Έξοδα αποστολής (Ελλάδα/Κύπρος): 5€

Video

Prisma by Frank Haasnoot, the trailer from grupo vilbo on Vimeo.



PRISMA PRISMA PRISMA PRISMA PRISMA PRISMA PRISMA

Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.