Επαγγελματικές Εκδόσεις

45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη

Ανδρέας Μαυρομμάτης

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Μαγειρική

Figure 1

Το πρώτο βιβλίο του chef και εστιάτορα από την Κύπρο, Ανδρέα Μαυρομμάτη, βραβευμένος, ήδη, με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριό του στο Παρίσι, κυκλοφόρησε από την Ducasse Editions, στην Eλληνική γλώσσα, με επιμέλεια από την ομάδα της Gastronomy Essentials.

Γεννημένος σε ένα χωριουδάκι, στην περιοχή Πιτσιλιάς στην Κύπρο, πήγε στο Παρίσι το 1977, όντας παθιασμένος με τον γαλλικό πολιτισμό, για να σπουδάσει ψυχολογία.

Λίγα χρόνια αργότερα, ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο με τα αδέλφια του, το Les Delices d' Aphrodite.

Έχοντας μάθει στις γαλλικές σχολές και νιώθοντας πλήρης από την κληρονομιά της πατρίδας του, ο Ανδρέας Μαυρομμάτης, ήθελε να μαγειρέψει διαφορετικά τις Ελληνικές συνταγές και να διαψεύσει τα στερεότυπα που τις χαρακτηρίζουν.


Το βιβλίο περιέχει 45 συνταγές, μέσω των οποίων, μας ταξιδεύει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων, από την ηπειρωτική Ελλάδα, ως τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, καταλήγοντας στα βουνά της Κύπρου.


45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη

Όλες οι συνταγές, είναι εμπνευσμένες από την παιδική ηλικία του Ανδρέα Μαυρομμάτη στην Κύπρο, και, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα της Ελλάδας και της Κύπρου, καταφέρνει να εμπλουτίσει την Eλληνική κουζίνα, με τις μαγειρικές τεχνικές της Γαλλίας, καταφέρνοντας έτσι, να δημιουργήσει εκλεπτυσμένα πιάτα με φροντισμένη όψη, τα οποία παράλληλα, διατηρούν έναν δυνατό μεσογειακό χαρακτήρα.


45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη


Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης, είναι ένας αλχημιστής που μεταφέρει τα συναισθήματά μας στα πιάτα του με ακρίβεια, αντλεί την έμπνευσή του από την καθαρότητα του ελαιόλαδου, από τη βελούδινη υφή ενός κόκκινου κρασιού, από τη γλυκιά πικράδα της ρίγανης, από τη γεύση ενός φύλλου από γεμιστό σέσκουλο... Ο άνθρωπος αυτός, είναι ένας ποιητής και οι συνταγές του θα σας ευχαριστήσουν με χίλιους τρόπους. Καλή όρεξη!

Νίκος Αλιάγας


45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη 45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη 45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη 45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη 45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη 45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη

45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη
45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη



Χαρακτηριστικά Έκδοσης


45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη

  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Σελίδες: 139
  • Διαστάσεις: 25 x 19,5 εκ.
  • Τιμή: 20,00€
  • Έξοδα αποστολής (Ελλάδα/Κύπρο): 5,00€


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Τραπεζική Κατάθεση
  • Πιστωτική /Χρεωστική κάρτα

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ



ALPHA BANK

  • Αρ. Λογαριασμού: 377 002002 006456
  • ΙΒΑΝ: GR1501403770377002002006456
  • BIC: CRBAGRAA
  • SWIFT: ALPHA BANK
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GASTRONOMY ESSENTIALS IKE

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να βάζετε το όνομά σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ


Courier service icon

Για παραγγελίες με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μπορείτε να ακολουθήσετε το παρακάτω link και επιλέγοντας κατόπιν, Ελλάδα ή Κύπρο, κατά προτίμηση: https://www.eventora.com/el/Events/epaggelmatikes-ekdoseis-Mavrommatis




Αποκλειστική διάθεση: Gastronomy Essentials



45 Συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.