Επαγγελματικές Εκδόσεις

The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

By Eddie Shepherd

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Κουζίνα

Figure 1

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής, από τον βραβευμένο σεφ Eddie Shepherd.

Ένας σεφ στο προσκήνιο της σύγχρονης vegetarian κουζίνας, ο Eddie, αντλεί την έμπνευσή του από τη φύση, για να δημιουργήσει νόστιμο και συναρπαστικό φαγητό, με μία σύγχρονη αισθητική.

Το βιβλίο μαγειρικής, The Walled Gardens, ξεδιπλώνει όμορφα τις δημιουργικές συνταγές του Eddie, μαζί με ολοσέλιδες φωτογραφίες και λεπτομερείς πληροφορίες για τις τεχνικές.


The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

Ο Eddie, είναι ιδιοκτήτης του υπογείου εστιατορίου The Walled Gardens, στο Μάντσεστερ. Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με ένα γευστικό μενού 12 πιάτων, σε ένα άτυπο, κοινωνικό περιβάλλον. Οι συνταγές σε αυτό το βιβλίο, είναι μία επιλογή αγαπημένων πιάτων, που αποτελούν μέρος του μενού γευσιγνωσίας στο The Walled Gardens.

The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

Η μοναδική και καλλιτεχνική μαγειρική του, έχει εμφανείς επιρροές από τα 15 χρόνια εμπειρίας του, ως επαγγελματίας chef, αλλά και από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Από τα pop-up εστιατόρια στην Πόλη του Μεξικού, μέχρι την Κύπρο και την Κίνα, αυτές οι επιρροές φαίνονται καθαρά, μέσα από το φαγητό του.

Η πρωτοποριακή προσέγγισή του στη vegetarian κουζίνα, έχει κάνει τον Eddie ένα εξέχον όνομα στον γαστρονομικό κόσμο.

Η Gastronomy Essentials είχε φιλοξενήσει τον Βρετανό Chef για ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης τον Φεβρουάριο του 2015, στην Αθήνα, όπου όσοι το παρακολούθησαν το θυμούνται ακόμα μέχρι σήμερα, για τις άρτιες τεχνικές που παρουσίασε και τις καινοτόμες ιδέες, επάνω στην Vegetarian Cuisine.


The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book
The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

O Eddie, είναι ο μάγος του vegetarian κόσμου. Το φαγητό του, είναι γοητευτικό» - Aiden Byrne - Restaurant MCR

Ο Eddie, έχει δημιουργήσει κάτι πραγματικά εναλλακτικό. Όχι μόνο μέσω της εφευρετικής και αναζωογονητικής μαγειρικής του, αλλά και μέσω του περιβάλλοντος στο οποίο τη σερβίρει. Το The Walled Gardens, ίσως είναι το μέλλον του οικείου και προσιτού dining και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι γι’ αυτό». Aiden Byrne - Restaurant MCR

Ο Eddie, έχει μία μοναδική προσέγγιση στη vegetarian κουζίνα. Τα πάντα είναι μελετημένα, με μία έξυπνη μαγειρική νοημοσύνη και μία ευχαρίστηση, όχι μόνο για τους γευστικούς κάλυκες, αλλά και για το μάτι Marc Wilkinson - Restaurant Fraiche - Michelin Star

The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book

Όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσα τον Eddie να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στον υπέρτατα δημιουργικό chef, που είναι σήμερα. Το βιβλίο αυτό, επιδεικνύει το πόσο δημιουργικός είναι και το πάθος που έχει, για το φαγητό. Είμαι περήφανος, που υπήρξα μέρος του ταξιδιού τουSimon Rimmer - Greens / Sunday Brunch - Channel 4

«Ο Eddie, είναι από εκείνους τους chefs, που καταλαβαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τις υφές μαζί με τη γεύση, για να δημιουργήσουν σοβαρά εύστοχες μπουκιές φαγητού. Τα πάντα που σερβίρει, έρχονται με μία τεράστια έμφαση στη διασκέδαση, και η εμπειρία, του να γευτεί κάποιος τα φαγητά του, είναι μία ευχαρίστηση που προτρέπω όλους τους ανθρώπους, να αναζητήσουν. Εκτός του ότι είναι αηδιαστικά ταλαντούχος, είναι επίσης, κι ένας από τους καλύτερους chefs, που είχα την ευχαρίστηση να μαγειρέψω μαζί τους Mary-Ellen McTague - The Creameries

< The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book



Χαρακτηριστικά Έκδοσης


The Walled Gardens.Best Vegetarian Cuisine Cook Book


  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Σελίδες: 75
  • Διαστάσεις: 30 x 20 εκ.
  • Τιμή: 35,00€
  • Έξοδα αποστολής (Ελλάδα/Κύπρο): 5,00€
  • Διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: Gastronomy Essentials


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.