Επαγγελματικές Εκδόσεις

OPERA - Cedric Grolet

Το νέο βιβλίο του Cedric Grolet τώρα και στα Αγγλικά

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο του πιο ταλαντούχου σεφ ζαχαροπλαστικής της γενιάς του, στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Αυτό το βιβλίο συμπίπτει με το άνοιγμα του νέου καταστήματός του στην περιοχή της Όπερας, στην καρδιά του Παρισιού.

OPERA - Cedric Grolet
OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet


Με το Opera Patisserie, ο Grolet επιστρέφει στα βασικά, μακριά από τα υψηλής ποιότητας γλυκίσματα που σχεδιάστηκαν στα palace hotels, με μία συλλογή από πλούσιες και προσβάσιμες συνταγές. Ακολουθήστε τις αισθήσεις σας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, για να ανακαλύψετε τις καλύτερες γαλλικές συνταγές για viennoiseries, ψωμιά, μπισκότα, αρτοσκευάσματα και παγωμένα φρούτα.

Από το κρουασάν έως το mille-feuille, από το ταρτίν τατουέν έως τα clairs, το βιβλίο διαθέτει 100 πλήρως εικονογραφημένα επιδόρπια που όλοι αγαπάμε.

Οι συνταγές οργανώνονται σε κεφάλαια που ακολουθούν τον ρυθμό της ημέρας, από το πρωινό και την ώρα του καφέ, μέχρι το brunch και το δείπνο. Στις 7 π.μ., είναι ώρα για viennoiseries και ψωμιά, στις 11 π.μ., είναι γλυκά, στις 3 μ.μ., επιδόρπια και κατεψυγμένα φρούτα και στις 5 μ.μ., ήρθε η ώρα για την τελευταία παρτίδα ψωμιού.

OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet

Ο ίδιος ο Cedric Grolet, αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου:

«Με αυτό το βιβλίο, γυρίζω σελίδα.

Τα Φρούτα, το πρώτο μου βιβλίο, ήταν γεμάτο με επίμονες συνταγές, φανταχτερά γλυκά, τα οποία απαιτούσαν τεχνικές, ακρίβεια και υπεροχή. Στο Opera Patisserie, περιγράφω έναν νέο ριζοσπαστικό τρόπο ψησίματος, ο οποίος στοχεύει να βρεθεί όσο περισσότερο γίνεται πιο κοντά στο προϊόν. Τα επιδόρπια και οι δημιουργίες που περιγράφω στο βιβλίο, δεν περιέχουν συντηρητικά και χρώματα. Θέλησα να αφαιρέσω όσον το δυνατόν περισσότερα βήματα κατά την παρασκευή τους, για να έρθω όσο πιο κοντά γίνεται στο προϊόν, στην υφή του, τη φρεσκάδα και τη γεύση του.

Τα ψωμιά, όπως και τα γλυκά, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να τα φτιάξει εύκολα στο σπίτι του...

Το βιβλίο Φρούτα, εσώκλειε τις απολύτως σύγχρονες τεχνικές της τότε εποχής που εκδόθηκε και τη ζαχαροπλαστική του μέλλοντος.

Το Opera Patisserie, είναι η ζαχαροπλαστική του χθες και του σήμερα, κάνοντας ένα βήμα πίσω στα βασικά. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα, είναι να αναζητώ την αυθεντικότητα...».

OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet

Το Opera Patisserie είναι το απαραίτητο βιβλίο για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής


Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Εκδόσεις: Editions Alain Ducasse
  • Συγγραφέας: Cedric Grolet
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Διαστάσεις: 229 x 279 x 33.02mm | 1,859.73g
  • Σελίδες: 284
  • Τιμή: 50 €

Έξοδα αποστολής: € 7 Ελλάδα & Κύπρο. Για αποστολές σε λοιπές χώρες του εξωτερικού, τα έξοδα αποστολής αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.


Διανομέας Ελλάδα & Κύπρου: Gastronomy Essentials


OPERA - Cedric Grolet OPERA - Cedric Grolet



Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.