Επαγγελματικές Εκδόσεις

FLOWERS. By Cedric Grolet

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet.

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Ύστερα από την επιτυχία των βιβλίων Φρούτα, Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική και Opera, ο βραβευμένος Γάλλος Pastry Chef Cedric Grolet, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με το νέο του βιβλίο, αφιερωμένο εξ ' ολοκλήρου στα λουλούδια.

Ένα βιβλίο απαραίτητο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής!

Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σΆ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα.

Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά, ο σεφ βρίσκει ότι τα λουλούδια είναι μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.


FLOWERS. By Cedric Grolet FLOWERS. By Cedric Grolet

Συνδυάζει συνταγές υψηλής γαστρονομίας με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, για να δημιουργήσει πρωτότυπα κέικ και τάρτες, με το σχήμα των λουλουδιών.

Οι συνταγές είναι απλές και μπορούν να παρασκευαστούν με ελάχιστα εργαλεία - μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με την κατάλληλη μύτη, είναι αρκετά.

Αρκεί να υπάρχει η τεχνογνωσία και η υπομονή.

Το βιβλίο έχει οδηγίες βήμα-βήμα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας μέσω των υλικών, είτε αυτά είναι μία απλή σαντιγί, είτε μία γκανάζ. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ομοιόμορφες καμπύλες, σχηματίζοντας διαφορετικά λουλούδια κάθε φορά.

Ανακαλύψτε περισσότερες από 80 εποχιακές συνταγές για κέικ, τάρτες και επιδόρπια, σε μία μεγάλη ποικιλία από βρώσιμα λουλούδια. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας!ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


  • Συγγραφεας: Cedric Grolet
  • Διαστάσεις: 23 x 29 εκ
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Εκδότης: Alain Ducasse Editions
  • Σελίδες: 349 (σκληρό εξώφυλλο)
  • Βάρος: 2,1 κιλά
  • Τιμή: 55€
  • Έξοδα αποστολής: 5€ για Ελλάδα και Κύπρο

FLOWERS. By Cedric Grolet FLOWERS. By Cedric Grolet

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Courier service icon

Για παραγγελίες (Αντικαταβολή - Κάρτα - Τραπεζική κατάθεση) σε Ελλάδα και Κύπρο συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:FLOWERS. By Cedric Grolet