Επαγγελματικές Εκδόσεις

All About Croissant

Φτιάξτε το τέλειο Croissant!

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Αρτοποιία

Figure 1

Το βιβλίο All About Croissant, των Jean-Marie Lanio & Jeremy Ballester, με 15 συνταγές για croissant.

Ένας οδηγός βήμα-βήμα, που εξηγεί πώς να φτιάξετε το τέλειο croissant.

Τα Croissants είναι ένα από τα σύμβολα της Γαλλίας.

Το να ξέρεις πώς να τα παρασκευάζεις, είναι μία τέχνη, την οποία ο Jean-Marie Lanio και ο Jeremy Ballester, ξέρουν πολύ καλά πώς να τη μεταδώσουν, μέσα από τις σελίδες του τελευταίου τους βιβλίου All About Croissant.

Το βιβλίο προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για τα croissants, όπως τα μυστικά της προετοιμασίας τους, τις διαφορετικές μεθόδους για το πλάσιμό τους, συμβουλές για τη θερμοκρασία της ζύμης τους και, φυσικά, την ωρίμανση και το ψήσιμό τους.


All About Croissant All About Croissant

Επιπλέον, το βιβλίο περιλαμβάνει 11 βασικές συνταγές για κλασικά Croissant (βασική, με γλάσο, με πορτοκάλι, με καρύδα και λάιμ, δίχρωμο με βατόμουρο, δίχρωμο με κακάο πραλίνα, με καραμέλα & βανίλια, εξωτικό, με κρούστα, με αμύγδαλα και με σοκολάτα), και 5 αλμυρές βασικές συνταγές (laugen, με λουκάνικο μουστάρδα, με ζαμπόν και μανιτάρια, δίχρωμο με κοτόπουλο κάρυ και ζαμπόν με Mornay sauce).

Εκτός από τις βασικές συνταγές, θα βρείτε και 15 συνταγές για Croissant, από την κλασική βουτύρου, μέχρι την πιο μοναδική, όπως το εξωτικό croissant με γέμιση κρέμας μάνγκο/φρούτα του πάθους.

All About Croissant All About Croissant All About Croissant All About Croissant

Οι συγγραφείς, είναι δύο αρτοποιοί γεμάτοι πάθος για τη δουλειά τους, οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν τα μυστικά της τέχνης τους με όλους.

Έχουν οργανώσει όλο το υλικό του βιβλίου στον παρόντα χώρο εργασίας τους, στην Κορέα. Μετά την επιτυχία που γνώρισε το βιβλίο στην Κορέα, μεταφράστηκε, τώρα τελευταία, και στην αγγλική γλώσσα.

Όλα όσα ποτέ θέλατε να μάθετε για τα croissants και την τέχνη τους, είναι γραμμένα μέσα σε αυτό το βιβλίο, το οποίο αποτελεί έναν οδηγό βήμα-βήμα, που εξηγεί αναλυτικά όλη τη διαδικασία παρασκευής τους.

Ένα βιβλίο απαραίτητο για κάθε αρτοποιό που έχει πάθος για δημιουργία!



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


All About Croissant All About Croissant

  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Συγγραφείς: Jeremy Ballester y Jean-Marie Lanio
  • Σελίδες: 160
  • Τιμή: 40€
  • Έξοδα αποστολής για Ελλάδα & Κύπρο: 5€

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Εκδόσεις Gastronomy Essentials


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.