Επαγγελματικές Εκδόσεις

CHOCOLAT

My Maja Vase. Two in one!

Επαγγελματικές Εκδόσεις - Ζαχαροπλαστική

Figure 1

Το CHOCOLAT, είναι ένα βιβλίο που συνδυάζει τα δύο δημοφιλή ηλεκτρονικά βιβλία της, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts, σε σκληρό εξώφυλλο.

Πάνω από 60 συνταγές, με προσεκτικά επιλεγμένους συνδυασμούς γεύσεων, ντελικάτες λεπτομέρειες και υφές.

Μικρά κέικ, έργα τέχνης, τα οποία θα βρείτε εκπληκτικά εύκολο να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε!



CHOCOLATE ENTREMETS


Το έργο της Maja Vase, χαρακτηρίζεται από τεχνική δεξιότητα, καθαρότητα και προσωπικό στυλ που είναι, ταυτόχρονα, μοντέρνο και διαχρονικό.

Σε αυτό το πρώτο μέρος, Chocolate Entremets, η νεαρή Δανή ζαχαροπλάστης, παρουσιάζει 30 συνταγές, όπου αποδεικνύει ότι είναι αληθινή εξπέρ στο clean cutting.

Όμορφες δημιουργίες εξωτερικά και εσωτερικά, στις οποίες οι βελούδινες υφές και η κρεμώδης υφή εκτιμώνται σε mousses, ganaches και κρέμες.

Όπως εξηγεί η δημοσιογράφος γευσιγνωσίας, Marie Holm, στον πρόλογο, «παρόλο που υπάρχει πολύς χρόνος και σκέψη πίσω από κάθε επιδόρπιο κέικ σοκολάτας στο βιβλίο, υπάρχει, επίσης, και μια υποκείμενη επίγνωση ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ καλύτερο από τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Και ότι καλής ποιότητας, φυσικά συστατικά, δεν πρέπει να ανακατεύονται ή να αναμιγνύονται με όλα τα είδη των πραγμάτων.

Οι βασικές συνταγές της Maja είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλές και βασίζονται σε λίγα ποιοτικά συστατικά. Αυτή η δυαδικότητα με γοητεύει. Και το πιο σημαντικό: τα κέικ είναι νόστιμα».

Η Vase, περιλαμβάνει, επίσης, γενικές συμβουλές για την τέχνη του μαλακώματος της σοκολάτας, το μυστικό πίσω από μια τέλεια μους σοκολάτας, ή τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προετοιμασία των συνταγών που αναλύει στο βιβλίο, μεταξύ των οποίων είναι:

  • Ραβέντι - λεμόνι - λευκή σοκολάτα»
  • Αχλάδι - μαύρη σοκολάτα γάλακτος - βανίλια
  • Digestive - σοκολάτα γάλακτος - marshmallow
  • Μήλο - θυμάρι - φιστίκι - λευκή σοκολάτα
CHOCOLAT CHOCOLAT CHOCOLAT CHOCOLAT

CHOCOLATE TARTS


Το δεύτερο μέρος του βιβλίου, Chocolate Tarts, περιλαμβάνει τα πάντα για τις τάρτες. Μικροσκοπικές και μεγάλες τάρτες σοκολάτας με ξεφλουδισμένες κρούστες, υγρές γεμίσεις, σούπερ μεταξωτές κρέμες και ganaches και αιχμηρές σοκολατένιες λεπτομέρειες. Θα βρείτε καταπληκτικές συνταγές όπως:

  • «Ιπποφαές - λευκή σοκολάτα - γλυκόριζα»
  • «Βατόμουρο - θυμάρι - λευκή σοκολάτα - λάιμ»
  • «Φραγκοστάφυλο - λευκή σοκολάτα - λεμόνι»
  • «Φιστίκι - καραμέλα - αλάτι»

CHOCOLAT CHOCOLAT CHOCOLAT CHOCOLAT

CHOCOLAT


MAJA VASE


Η Maja Vase είναι μια αφοσιωμένη λάτρης της σοκολάτας, μια εξαιρετική καλλιτέχνης κέικ, με κοφτερό μάτι στις λεπτομέρειες, συγγραφέας επτά βιβλίων για κέικ και η γυναίκα πίσω από το δημοφιλές προφίλ στο Instagram @majachocolat, με περισσότερους από 350.000 ακόλουθους.

CHOCOLAT

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ


  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Συγγραφείς: Maja Vase
  • Σελίδες: 264
  • Βάρος: 0,8 κιλά
  • Έκδοση: 2023
  • Τιμή: €55

Έξοδα αποστολής για Ελλάδα & Κύπρο: €5


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email (*)
Πόλη (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)
Όροι   Συμφωνώ με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού και / ή διαφημιστικού υλικού μέσω e-mail και sms. Εκφράζω επίσης τη συγκατάθεσή μου για την κοινοποίηση των δεδομένων μου σε εταιρείες τρίτων και τρίτες εταιρείες σύμφωνα με τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 679/2016 (ΓΚΠΔ/GDPR) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία "περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων", Νόμος του 2018, (Ν. 125(I)/2018), Ε.Ε., Παρ.Ι(I), Αρ.4670, 31/7/2018, με τις οποίες η εταιρεία «C.GASTRONOMY ESSENTIALS L.t.d» θα διεξάγει δραστηριότητες συν-εκπαίδευσης (σεμινάρια, προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, γευσιγνωσίας). (*)
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.