Άρθρα

Gastronomy Project 2011 στο Bill & Coo Suites

Υψηλή Γαστρονομία με θέα το Γαλάζιο του Αιγαίου

Νέα - Aρθρα

 

Μια... "καλοσερβιρισμένη ιστορία αγάπης" για τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, μια απολαυστική περιπέτεια της υψηλής γαστρονομίας, με φόντο το ειδυλλιακό setting του εστιατορίου του "Bill & Coo Suites & Lounge", θα παρουσιάσουν φέτος ο βραβευμένος Top Chef Αθηναγόρας Κωστάκος και ο διακεκριμένος bartender Σπύρος Δάβιος, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και με πολύ δημιουργικό fun στα τραπέζια της πιο εκλεκτικής γωνιάς της Μυκόνου.

Οι δύο νέοι εξερευνητές της γεύσης που θα πρωταγωνιστήσουν στο Gastronomy Project 2011, θα έχουν στο πλάι τους μια πλειάδα διεθνών culinary stars, για να δώσουν απαντήσεις στο τι συμβαίνει όταν η μοριακή κουζίνα έρχεται να συναντήσει τις πειραγμένες ελληνικές συνταγές και τα εγχώρια spirits, αλλά και ποιες μυστήριες πρώτες ύλες κουβαλούν μαζί τους τα αφροδισιακά πιάτα !

Λαβράκι με κομπόστα από κολοκύθι και σάλτσα σταφίδας, μπακλαβάς αρνιού και Summer Rain και Cucumber Spice για τους φανατικούς cocktailistas, θα σερβιριστούν σε πιάτο ή ...σε ποτήρι, ενώ κάθε βράδυ ένα ξεχωριστό γευστικό "happy end" θα αιχμαλωτίζει μια αξεπέραστα ευχάριστη γεύση στον ουρανίσκο!

Συμπρωταγωνιστές του Αθηναγόρα Κωστάκου και του Σπύρου Δάβιου, σε αυτή τη γαστρονομική υπερπαραγωγή της χρονιάς θα είναι ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο executive chef Mauro Perressini, o γνώριμός μας από τη "Σπονδή" και το "Electra Palace" chef Γιώργος Βενιέρης, ο μετρ της αφροδισιακής κουζίνας Nielsen Morten, ο αναγνωρισμένος chef Ηλίας Κόκκορης, ο executive chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffman, ο βιρτουόζος της μοριακής κουζίνας Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο μύστης της σαντορινιώτικης κουζίνας Alex Tsiotini, ενώ Special Guests σε μια μοναδική "shake it" μονομαχία οι διάσημοι bartenders Μπάμπης Καϊδαλίδης του "Bar Academy" και Chris Axarlis από το "Vudu Bar" της Αγγλίας.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ "GASTRONOMY PROJECT 2011"


  • 4 Ιουνίου 2011, Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα, guest chef Γιώργος Βενιέρης
  • 10 Ιουνίου 2011, Open Mixologist Night, Guests, Babis Kaidalidis(Bar Academy, Hellas) vs Chris Axarlis(Vudu bar,York UK)
  • 25 Ιουνίου 2011, Bόρεια Ιταλική Κουζίνα, Guest chef Mr. Mauro Peressini.
  • 13 Ιουλίου 2011, Αφροδισιακή Δανέζικη Κουζίνα, guest chef Nielsen Morten
  • 25 Ιουλίου 2011, Πελοποννησιακή Κουζίνα, guest chef Ηλίας Κόκκορης
  • Πριν το 15Αύγουστο, Μοντέρνα Κουζίνα, guest chef, Νίκος Καραθάνος
  • Μετά το 15Αύγουστο, Μοντέρνα Γαλλική Κουζίνα guest chef Jean - Marie Hoffman
  • Σεπτεμβρίου 2001 Μοριακή Γαστρονομία, guest chef Γιώργος Στυλιανουδάκης
  • 15 Σεπτεμβρίου Κουζίνα Από Σαντορίνη, guest chef Alex Tsiotini


  Bill & Coo Lounge