Άρθρα
Η Bελγική Γαστρονομία στα Ελληνικά Νησιά
Μοναδικό Γαστρονομικό Μενού με Ελληνο-Βελγικό Άρωμα & Γεύση
Νέα - Aρθρα
Η Βελγική γαστρονομία προσδοκά να κατακτήσει τους επισκέπτες της Ρόδου και της Κρήτης, φέτος το καλοκαίρι,
μέσα από τα αποκλειστικά μενού που σερβίρονται στα a la carte εστιατόρια των 5άστερων ξενοδοχείων
Atlantica Imperial Resort και Atlantica Sensatori Resort.
Η Atlantica Hotels & Resorts, η VIP Selection-Tour Operator και η Jeunes Restaurateurs d'Europe, ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό,
όχι μόνο να εξάγουν τη βελγική γαστρονομία στα δύο κορυφαία ελληνικά νησιά, αλλά και να αναδείξουν το γεγονός ότι η γαστρονομική εμπειρία
αποτελεί βασικό συστατικό στις προτεινόμενες διακοπές.
Για το λόγο αυτό, δύο από τους κορυφαίους σεφ της Atlantica Hotels & Resorts, ταξίδεψαν στο Βέλγιο, για τρεις εβδομάδες εντατικής ανταλλαγής
ιδεών και δημιουργικότητας, με δύο βραβευμένους Βέλγους σεφ της διεθνούς ομάδας των Jeunes Restaurateurs d'Europe.
Ο Αθανάσιος Κότσης, chef στο Atlantica Imperial Resort της Ρόδου και ο Χρήστος Καραγιαννάκος, chef στο Atlantica Sensatori Resort της Κρήτης,
συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν την τεχνογνωσία και τα δικά τους «μαγειρικά μυστικά», με τους chef Kristof Coppens,
1 Michelin star (Restaurant A-Priori) και chef Franky Vanderhaeghe, 2 Michelin stars (Restaurant Hostellerie Saint-Nicolas), με στόχο να ενισχύσουν
τις δεξιότητές τους και να ανακαλύψουν νέες τεχνικές, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό γαστρονομικό μενού με ελληνο-βελγικό "άρωμα & γεύση".
Πηγή: Travel Daily News