¶ρθρα

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Δελτίο Τύπου από τη Gastonomy Essentials - της Ελευθερίας Βασιλειάδη.

Νέα - Aρθρα


Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Τριήμερο σεμινάριο (4-6 Φεβρουαρίου) πραγματοποιήθηκε από τη Gastronomy Essentials L.t.d με εισηγητή το Γιώργο Στυλιανουδάκη και αντικείμενο τη χρήση "sous vide τεχνικών από επαγγελματίες.

Θερμοκρασίες, τρόποι και χρόνοι ψησίματος αναλύθηκαν, παρουσιάστηκαν στην πράξη και κατόπιν τα αποτελέσματα δοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες οι οποίοι παρακολούθησαν τις εφαρμογές μαγειρέματος σε κενό αέρος.

Ζουμερά κρεατικά,τρυφερά θαλασσινά καθώς και τραγανά λαχανικά μαγειρεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια ενώ εκλεκτές πρώτες ύλες όπως χταπόδι, Foie Gras και Μαύρος χοίρος βρήκαν το "δάσκαλό" τους με τον έμπειρο chef πρόθυμα να συζητά και να περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας και επεξεργασίας των υλικών μέχρι τη στιγμή του στησίματος ενός πιάτου.

Ζωμοί, οσμώσεις και μικρά μυστικά για να αποδώσουν οι επαγγελματίες του χώρου το δικό τους ‘γαστρονομικό αποτύπωμα’ απλά σε κάθε πιάτο που επιμελούνται, έδωσαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα όσα ο Chef περιέγραψε και επεξήξησε στους παρευρισκόμενους, από την πρώτη κιόλας μέρα.


Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο σεμιναριακό κέντρο του Βησσαρίων Παρθένη (U Cook) στη Νίκαια, ενώ Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: 4F Γενική Εμπορική Τροφίμων, ΕΓΕΜ, η εταιρεία Thermomix και η Food Concepts.

Τον εξοπλισμό παραχώρησε η εταιρεία Xenex, ενώ Χορηγός ηλεκτρονικού τύπου ήταν το Gourmed.gr.

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες


Το πρόγραμμα λόγω της μεγάλης ζήτησης θα επαναληφθεί 1-3 Απριλίου 2014.

Για Συμμετοχή σας συμπληρώστε την ‘Registration Form. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σεμινάριο 'Τεχνικές Sous Vide' για επαγγελματίες



Συμμετοχή

Κόστος Συμμετοχής: 350€

Αίτηση Εγγραφής
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972444820