¶ρθρα
Υποτροφίες από την Le Cordon Bleu στην Ελλάδα
Για τις ειδικότητες Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής - Ξενοδοχειακών
Νέα - Aρθρα
12 - 16 Ιανουαρίου η παγκοσμίου φήμης σχολή Γαστρονομίας
"Le Cordon Bleu"
θα πραγματοποιήσει ανά την Ελλάδα, μία σειρά
ζωντανών επιδείξεων και παρουσιάσεων.
Βρείτε το Πρόγραμμα και τις Σχολές που θα
πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 - Θεσσαλονίκη
10.00 π.μ - ΕΠΑΣ Μακεδονίας.
Tην εκδήλωση, λόγω γεωγραφικής θέσης μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης και οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι των ΕΠΑΣ Κέρκυρας και ΕΠΑΣ Θράκης.
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τις σχολές τους για την συμμετοχή τους.
Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 - Αθήνα
10.00 π.μ - ΕΠΑΣ Αναβύσσου
Την εκδήλωση, λόγω γεωγραφικής θέσης μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης και οι σπουδαστές και
οι απόφοιτοι των ΙΕΚ Αθήνας, ΕΠΑΣ Γαλαξειδίου και ΕΠΑΣ Πελοπονήσσου. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν
με την ΕΠΑΣ Αναβύσοου για την συμμετοχή τους.
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 - Αθήνα
10.00 π.μ - ETOILE
16.00 μ.μ - ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ (Aegean College) - Πανεπιστημίου
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 - Χανιά Κρήτης
12.00 - Ξενοδοχείο CALDERA CRETA PARADISE - ATLANTICA
Η παρουσίαση αυτή θα γίνει σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης όπου έχει
αναλάβει το γενικό κάλεσμα από όλα τα εκπαιδευτήρια της Κρήτης. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν
με την Λέσχη για την συμμετοχή τους.
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 - Ρόδος - Δωδεκάνησα
10.00 π.μ - ΕΠΑΣ Ρόδου
15.00 μ.μ - Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσων & Κυκλάδων
Η παρουσίαση αυτή θα γίνει σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσων & Κυκλάδων όπου
έχει αναλάβει το γενικό κάλεσμα από όλα τα εκπαιδευτήρια της περιφέρειάς της.
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Λέσχη για την συμμετοχή τους.
3 Υποτροφίες, για δωρεάν σπουδές από την Le Cordon Bleu.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η παρουσίαση θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε Β’ έτους μαθητές
σχολών και απόφοιτους επαγγελματίες.
Στο τέλος της δίωρης παρουσίασης θα δοθεί χρόνος για ένα γραπτό τεστ (επίσης στα Αγγλικά)
τεχνικών γνώσεων, για τις ειδικότητες Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής - Ξενοδοχειακών, όπου θα
δοθεί η ευκαρία να κερδίσουν όσοι παρεβρεθούν, μία εκ των 3 Υποτροφιών, για δωρεάν σπουδές στην Le Cordon Bleu.
(Η κάθε υποτροφία θα καλύπτει τα δίδακτρα του Διπλώματος που θα αποφασίσουν οι 3
τυχεροί υποψήφιοι – η διαμονή δεν καλύπτεται).
Προϋποθέσεις των Σπουδαστών και των Αποφοίτων για συμμετοχή σε μία εκ
των παρουσιάσεων της Le Cordon Bleu στην Ελλάδα.
Οι Σπουδαστές που θα συμμετέχουν στην Επίδειξη και στο τεστ για τις υποτροφίες θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
- 1. Να μιλάνε και να καταλαβαίνουν Αγγλικά σε ικανοποιητικό επίπεδο
- 2. Να είναι Δευτεροετείς από τις ειδικότητες της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και των Ξενοδοχειακών Τμημάτων
- 3. Να είναι απόφοιτοι των σχολών όπου θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις
- 4. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των Σπουδαστών που θα συμμετάσχουν αρκεί να είναι όλοι καθιστοί
Απαγορεύσεις
Θα απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών από τους
Σπουδαστές και από όλους τους παρευρισκόμενους που θα βρίσκονται εντός της αίθουσας.
Οι 3 τυχεροί θα ανακοινωθούν στο δίκτυο της Le Cordon Bleu και από το www.Cucina.gr μέσα στον Μάρτιο 2015 !