Άρθρα

Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές

Ένας υπέροχος pop up κήπος έφερε τον αέρα της Φυσικότητας στη πόλη

Νέα - Aρθρα

Figure 1

Για 3 βραδιές η Αθήνα είχε την χαρά να απολαύσει ένα υπέροχο γεγονός.

Μοναδικά spritz cocktails, εκλεκτά serves, μαγευτικές μουσικές νότες και ένας ξεχωριστός pop up κήπος ενώθηκαν και δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Η Belvedere Vodka προσκάλεσε όλη την Αθήνα στο Holy Garden, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, για να απολαύσει τη μοναδική της γεύση συνδυασμένη υπέροχα με φρέσκα και φυσικά συστατικά.

Στις 19 Σεπτεμβρίου στον εντυπωσιακό pop up κήπο στο Holy Garden της Mama Fuga, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στην φιλοσοφία του Relearn Natural - μια φιλοσοφία που εκθειάζει την φυσικότητα και την απλότητα - σε ένα exclusive preview event.

Την 1η βραδιά...

...πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες τόσο από την ομάδα της Belvedere, η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη φιλοσοφία της Belvedere Vodka, τη νέα τάση του Relearn Natural και το χαρακτήρα της premium vodka.

Η Alice Farquhar, Global Brand Education & Training Manager της Belvedere Vodka και επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στον τρόπο παραγωγής της βότκα, τα φυσικά συστατικά της και τη συλλογή cocktails Belvedere Spritz Collection η οποία περιέχει φρέσκα εσπεριδοειδή, φρούτα και βότανα.

Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές



Πλούσια αρώματα και γεύσεις, δημιούργησαν μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με την Angelika Dusk, special guest, να ερμηνεύει μαγευτικές μελωδίες. Τα περίτεχνα natural-style serves, όπως το Fig Roll Martin το οποίο συνοδευόταν από σπιτικό roll σύκου και το BnP Sour με ελαιοσάκχαρα εσπεριδοειδών, bitter δαμάσκηνου, ασπράδι αυγού και φρέσκια tonga, καθώς και τα εμπνευσμένα spritz cocktails, όπως το Belvedere Cherry Spritz με φρέσκα κεράσια και φέτες λεμονιού και το Belvedere Thyme Spritz με φρέσκο αγγούρι και κορυφή θυμαριού, επιμελήθηκε ο Xavier Μισαηλίδης, bar manager του Holy Garden.

Το πλούσιο μενού της βραδιάς είχε την υπογραφή του Fabrizio Buliani, chef της Mama Fuga.

Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές



Ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Χάρις Ντάβλας, η Ναταλία Γεωργαλά, ο Δημήτρης Τσακούμης, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, η Ιωάννα Σαμαρά, ο Άγγελος Μπράτης, η Μίνα Μπιράκου, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, ο Παναγιώτης Γρηγορίου, ο Βασίλης Μπουρτσάλας ήταν μερικοί από τους καλεσμένους, οι οποίοι έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία

Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές

Τις επόμενες 2 βραδιές...

... 20 και 21 Σεπτεμβρίου, ο ατμοσφαιρικός pop up κήπος της Belvedere άνοιξε τις πόρτες του και για το κοινό, έτοιμος να μυήσει τους καλεσμένους στην μαγεία και την ομορφιά του φυσικού!

Τα γευστικά spritz και εκλεκτά serves συνέχισαν να πρωταγωνιστούν και η Angelika Dusk με την μπάντα της συνέχισαν να πλαισιώνουν με ιδιαίτερες μουσικές νότες την βραδιά.

Η Βelvedere Vodka ξανασυστήθηκε και μαζί της ανακαλύψαμε και πάλι την έννοια της φυσικότητας. Μία φυσικότητα κλεισμένη σε ένα ποτό φτιαγμένο από αρτεσιανό νερό και σίκαλη.

Η φιλοσοφία του Relearn Natural ήρθε και κατέρριψε τους μύθους που θέλουν τις σύνθετες γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα να ξεχωρίζουν, σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της.

Belvedere Garden - 3 μοναδικές βραδιές


Σχετικά με τη Diageo Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία.

Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας "Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα".

Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης.

Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon's Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας.

Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη υπεύθυνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

VALUECOM, Ρίτα Μακράκη, Λουτσιάνα Σακελλαρίου και Αγγέλικα Κυπραίου - 210.32.52.103