Άρθρα

BLUE - By Alain Ducasse

Το πρώτο εστιατόριο του Alain Ducasse στην Ταϊλάνδη

Νέα - Aρθρα

Figure 1

Ο μάγος της μαγειρικής, Alain Ducasse, έχει καιρό τώρα που μας πειράζει, με διάφορους υπαινιγμούς, για το πρώτο του εστιατόριο στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα, στην Μπανγκόκ και οι πληροφορίες, ήταν ελάχιστες, μέχρι τώρα.

Το Blue by Alain Ducasse, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες του, μέχρι τα τέλη αυτής της χρονιάς.

Το τιμόνι της κουζίνας, θα το έχει ο executive chef Wilfrid Hocquet, ένας βέρος Γάλλος, που η θητεία του μετρά αναρίθμητες συνεργασίες, από το Daniel στη Νέα Υόρκη, μέχρι το 3-άστερο Le Louis XV by Alain Ducasse, στο Παρίσι.

Παρόλο που τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά, όσον αφορά περαιτέρω πληροφορίες, το μενού προορίζεται να τιμήσει τα προϊόντα της Ταϊλάνδης, ενσωματώνοντας παράλληλα τα καλύτερα στοιχεία της γαλλικής κουζίνας.

Το εστιατόριο, θα ανοίξει στο κτηριακό συγκρότημα IconSiam, που εγκαινιάστηκε το 2018 και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, πάνω από 100 εστιατόρια.


BLUE - By Alain Ducasse BLUE - By Alain Ducasse

Με πάνω από τριάντα εστιατόρια παγκοσμίως, ο Alain Ducasse είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους και διάσημους Γάλλους chefs, ανά τον κόσμο.

Είναι γνωστός για την κατάρριψη του ρεκόρ των αστεριών Michelin, και, ένας από τους δύο chefs, που τα εστιατόρια τους έχουν συγκεντρώσει, μέχρι και 21 αστέρια.

BLUE - By Alain Ducasse

Εν τω μεταξύ, οι ανά τον κόσμο λάτρεις της σοκολάτας, περιμένουν με κομμένη την ανάσα, το Le Chocolat Alain Ducasse, που φαίνεται ότι ακολουθεί δυνατά, δίπλα στη Chit Lom, στην Μπανγκόκ.

Μετά τη δημιουργία του La manufacture de chocolat και το άνοιγμα της πρώτης boutique, στο ανατολικό Παρίσι, το 2013 και στο Λονδίνο το 2018, η Μέκκα της ganache και της πραλίνας, επιτέλους κατευθύνεται στην Μπανγκόκ.

Αναμένουμε ότι το Blue και το Le Chocolat, θα ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα αυτού του θρυλικού Γάλλου chef.

BLUE - By Alain Ducasse BLUE - By Alain Ducasse BLUE - By Alain Ducasse