Άρθρα

HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after.

Πώς θα λειτουργήσουν φέτος οι κουζίνες μας;

Νέα - Aρθρα

Figure 1

Τί επιπτώσεις προβλέπεται να έχει η υγειονομική κρίση στην παραγωγή φαγητού και στην εργασία των επαγγελματιών του επισιτισμού;

Πώς θα διαχειριστούν μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με F&B Facilities τα νέα δεδομένα;

Executive Chef ξενοδοχειακών μονάδων συζητάνε για όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης για την επόμενη μέρα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, στο δεύτερο Expert Panel του The INSETE Webinar Series με θέμα HOTEL KITCHEN OPERATIONS -The day after


HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after.

Συντονιστής


HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after. Χάρης Χαραλαμπίδης - CEO & Founder Gastronomy Essentials


Πάνελ Ομιλητών


HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after. Δημήτρης Κονταράτος - Exceutive Chef Lindos Blu

HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after. Χάρης Νικολούζος - Consultant Chef The White House

HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after. Δημήτρης Παμπόρης - Executive Chef EKIES All Senses Resort

HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after. Αθανάσιος Τζανέτος - Executive Chef Grecotel Cape Sounio.
Corporate Culinary Trainer Grecotels Hotels & Resorts


YouTube - HOTEL KITCHEN OPERATION - The day after