Άρθρα
HOTEL KITCHEN OPERATIONS - The day after.
Πώς θα λειτουργήσουν φέτος οι κουζίνες μας;
Νέα - Aρθρα
Τί επιπτώσεις προβλέπεται να έχει η υγειονομική κρίση στην παραγωγή
φαγητού και στην εργασία των επαγγελματιών του επισιτισμού;
Πώς θα διαχειριστούν μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με
F&B Facilities τα νέα δεδομένα;
Executive Chef ξενοδοχειακών μονάδων συζητάνε για όσα θα πρέπει
να γνωρίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης για την επόμενη μέρα της
παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, στο δεύτερο Expert Panel του
The INSETE Webinar Series με θέμα
HOTEL KITCHEN OPERATIONS -The day after
Συντονιστής
Χάρης Χαραλαμπίδης - CEO & Founder Gastronomy Essentials
Πάνελ Ομιλητών
Δημήτρης Κονταράτος - Exceutive Chef Lindos Blu
Χάρης Νικολούζος - Consultant Chef The White House
Δημήτρης Παμπόρης - Executive Chef EKIES All Senses Resort
Αθανάσιος Τζανέτος - Executive Chef Grecotel Cape Sounio. Corporate Culinary Trainer Grecotels Hotels & Resorts
YouTube - HOTEL KITCHEN OPERATION - The day after

