Άρθρα

Restaurant Operation - Balancing a New Reality

Τετάρτη 20 Μαίου 2020 / 11.00 π.μ. - 12.30 μ.μ.

Νέα - Aρθρα

Figure 1

Ποια είναι η επόμενη μέρα λειτουργίας των εστιατορίων; Πώς αυτές οι ζωτικής σημασίας, για την εμπειρία των επισκεπτών μας αλλά και την εθνική οικονομία, επιχειρήσεις διαχειρίζονται την παγκόσμια υγειονομική κρίση;

Τέσσερείς σεφ & ιδιοκτήτες εστιατορίων συζητούν για το σήμερα και το αύριο των καταστημάτων εστίασης και την προσπάθεια τους να ισορροπήσουν με τη νέα πραγματικότητα που διαφαίνεται πως θα φέρει το άνοιγμα τους.


Προσκεκλημένοι


Προσκεκλημένοι στο πάνελ θα είναι οι Chef-ιδιοκτήτες :


Γιάννης Λουκάκος Ψωμι Και Αλατι (Αθήνα)


Restaurant Operation - Balancing a New Reality

Γρηγόρης Χέλμης - Μεζέν (Βόλος / Θεσσαλονίκη)


Restaurant Operation - Balancing a New Reality

Αριστοτέλης Μέγκουλας Pomo d'Oro (Κέρκυρα)


Restaurant Operation - Balancing a New Reality

Μιχάλης Χάσικος - HASIKA - Η Ελλάδα σε μπουκιές (Ρέθυμνο)


Restaurant Operation - Balancing a New Reality

Συντονιστής


Χάρης Χαραλαμπίδης - Gastronomy Essentials


Gastronomy Essentials logo


Video