Άρθρα
Restaurant Operation - Balancing a New Reality
Τετάρτη 20 Μαίου 2020 / 11.00 π.μ. - 12.30 μ.μ.
Νέα - Aρθρα
Ποια είναι η επόμενη μέρα λειτουργίας των εστιατορίων;
Πώς αυτές οι ζωτικής σημασίας, για την εμπειρία των επισκεπτών μας αλλά και
την εθνική οικονομία, επιχειρήσεις διαχειρίζονται την παγκόσμια υγειονομική κρίση;
Τέσσερείς σεφ & ιδιοκτήτες εστιατορίων συζητούν για το σήμερα και το αύριο
των καταστημάτων εστίασης και την προσπάθεια τους να ισορροπήσουν
με τη νέα πραγματικότητα που διαφαίνεται πως θα φέρει το άνοιγμα τους.
Προσκεκλημένοι
Προσκεκλημένοι στο πάνελ θα είναι οι Chef-ιδιοκτήτες :
Γιάννης Λουκάκος Ψωμι Και Αλατι (Αθήνα)
Γρηγόρης Χέλμης - Μεζέν (Βόλος / Θεσσαλονίκη)
Αριστοτέλης Μέγκουλας Pomo d'Oro (Κέρκυρα)
Μιχάλης Χάσικος - HASIKA - Η Ελλάδα σε μπουκιές (Ρέθυμνο)
Συντονιστής
Χάρης Χαραλαμπίδης - Gastronomy Essentials
Video