Άρθρα

Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά

30 Απαραίτητα Παγωτά και το Βιβλίο Χειροποίητων Παγωτών

Νέα - Aρθρα

Figure 1

Gastronomy Essentials

Δύο μοναδικές και εξιδικευμένες εκδόσεις επάνω στο Παγωτό συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά του Ιουνίου.

Και τα δύο είναι στην Αγγλική & Ισπανική γλώσσα (δίγλωσσο) και έρχονται να καλύψουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν παγωτό, και παρουσιάζονται από επαγγελματίες που ασχολούνται πολλά χρόνια με αυτό.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Ιουνίου.


Βιβλίο Συνταγών Χειροποίητου Παγωτού


ICE CREAM - Artisanal ice cream recipe book.

Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά

Η Arte Heladero παρουσιάζει μια νέα μεγάλη συλλογή συνταγών των τελευταίων χρόνων με την υποστήριξη των παγκοσμίως γνωστών σεφ.

Μία νέα έκδοση όπου συγκεντρώνει 13 οικογένειες παγωτού χωρισμένες σε κατηγορίες και υπο-κατηγορίες μαζί με 245 συνταγές σε αλφαβητική σειρά.

Ο αναγνώστης θα βρει ένα ευρύ φάσμα δημιουργιών που ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες όπως λευκές κρέμες, κρέμες κρόκου αυγού, παγωτά κακάου και σοκολάτας, κρέμες φρούτων, σορμπέ φρούτων, καρυκεύματα, αρωματικά βότανα και sorbets, κρέμες αρωματισμένες με λικέρ, κατεψυγμένες κρέμες, παγωτά και σάντουιτς, μαλακό παγωτό, δροσερά ποτά και συμπληρώματα.

Το βιβλίο έχει την υποστήριξη 82 επαγγελματιών που έρχονται στο παγωτό από πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες: την παράδοση παγωτού, την υψηλή κουζίνα και τη ζύμη.

Ακριβώς λόγω της ποικιλίας των τρόπων κατανόησης της συνταγής και των γαστρονομικών συνθηκών όπου βρίσκεται το παγωτό, κάθε συνταγή συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της δημιουργίας και τις θερμοκρασίες.

Έτσι, αναφέρεται στη συνταγή εάν το παγωτό σχεδιάζεται για την περίπτωση εμφάνισης σε ένα κατάστημα παγωτού, ένα επιδόρπιο εστιατορίου, ένα κέικ παγωτού κ.ο.κ

Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Σελίδες: 200
  • Σχήμα: 21x20 εκ.
  • Γλώσσα:Αγγλικά/Ισπανικά

Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά
Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά

30 indispensable ice creams


By Jaume Turro

Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά

Το βιβλίο 30 απαραίτητα παγωτά, προέκυψε από την ανάγκη να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση για εκπαίδευση πάνω στο παγωτό, με ένα πρακτικό προϊόν, που να είναι εύκολο να ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα ενός εργαστηρίου.

30 απαραίτητα παγωτά και sorbets, έχουν επιλεγεί για να παράγουν μία κατάλληλη περίπτωση εμφάνισης, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας πιο πλουραλιστικής και ενημερωμένης πελατείας.

Το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα του επαγγελματικού υπόβαθρου του Jaume Turro, ενός από τους πιο διάσημους παρασκευαστές παγωτού και Πρωταθλητή Ισπανίας για το παγωτό, το 2012.

Αλλά, εκτός από την άρτια εκπαίδευση του στο παγωτό και τη ζύμη, η εμπειρία του Turro στη διαχείριση δύο κορυφαίων καταστημάτων παγωτού στο Maresme της Βαρκελώνης, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα βιβλίο, το οποίο προσφέρει στον αναγνώστη, μία δημιουργική, αλλά και εμπορική εμπειρία.

Έτσι, ο συγγραφέας προτείνει παγωτά ευρείας αποδοχής, όπως η βανίλια, τα καθολικά κλασικά παγωτά, όπως η stracciatella, γαστρονομικές προτάσεις, όπως το παγωτό μαύρης σοκολάτας και τα παγωτά, που ορίζουν την ταυτότητά μας ως επαγγελματίες, όπως η φράουλα.

Χαρακτηριστικά έκδοσης:

  • Σελίδες: 144
  • Σχήμα: 21x27 εκ.
  • Γλώσσα:Αγγλικά/Ισπανικά
Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά
Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά

Επικοινωνία


Προσφορά Ιουνίου 2020 - Παγωτά