Παρουσιάσεις
Kobe Beef Association
Πρώτη Επίσημη Παρουσίαση στην Ελλάδα
Παρουσιάσεις - Γαστρονομία
Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.
Οι 2 Ιάπωνες Chef Κος Noriaki Numamoto και η Κα Toshimi Takiya όπως
και η Κα Sara Carrusci - Υπεύθυνη πωλήσεων των "exclusive meats" της
Giraudi στην Ευρώπη και Υπεύθυνη για την προώθηση του Kobe beef
στην Ευρώπη μαζί με τον Κο Χάρη Πανταζή αντιπρόσωπο τους στην Ελλάδα,
θα σας ξεναγήσουν, στην μοναδική γευστική εμπειρία του Kobe beef.
Kobe beef : TAJIMA ΚΑΙ KOBE BEEF
Γεννημένο και μεγαλωμένο στην πόλη Kobe της Ιαπωνίας, η ράτσα "Tajima" μεγαλώνει σε ένα ήρεμο
περιβάλλον ανάμεσα σε φυτείες ρυζιού και καλαμποκιού. Το κρέας του είναι παγκοσμίως
γνωστό για την γλυκιά του γεύση και τα μοναδικά του αρώματα.
Η υψηλότερη διαβάθμιση του "Tajima" είναι το Kobe.
To "Tajina" όπως και το "Kobe", μεγαλώνουν σε παραδοσιακές φάρμες από το 1200,
με αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε το ζώο να μην στρεσσάρεται και να μεγαλώνει ομαλά, έως την ενηλικίωσή του.
Μεγαλώνουν, πίνοντας καθαρό, φρέσκο νερό και η διατροφή τους είναι πλούσια και φυσική.
Chef Noriaki Numamoto | Chef Toshimi Takiya |
"SHIMOFURI"
είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για την μοναδική "μαρμαρώδη" υφή του ζώου,
η οποία δημιουργείται από το λίπος όπου έχει εισχωρήσει στο κρέας του.
Αυτό δημιουργεί μία μοναδική γεύση καθώς το κρέας λιώνει στο στόμα.
Το Kobe beef είναι η υψηλότερη ποιότητα βοδινού κρέατος στο κόσμο.
Όταν δοκιμαστεί δεν ξεχνιέται ποτέ !
Η εκδήλωση είναι "Υπό την Αιγίδα" της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα
info
Χώρος παρουσίασης: Βασιλέως Παύλου 103, Βούλα
Ώρες παρουσίασης: 14.30 - 17.00 μ.μ
Διοργανωτής: DRAKOULIS OPEN PROJECT
Συντονιστής: Gastronomy Essentials Ltd.
Επικοινωνία
Οι θέσεις είναι περιορισμένες !
Για συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr