Σεμινάρια

Le Cordon Bleu

Πρόγραμμα Σπουδών 2010

Σεμινάρια - Εξωτερικού


Figure 1

Η Cordon Bleu, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην εκπαίδευση των τεχνών της μαγειρικής και της φιλοξενίας ανακοίνωσε τα προγράμματα που προσφέρει για το 2010.

Αποσκοπώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς στις τέχνες της μαγειρικής και φιλοξενίας η Cordon Bleu έχει εξελιχθεί από μία Παριζιάνικη Σχολή Μαγειρικής σε ένα διεθνές δίκτυο ινστιτούτων των τεχνών της μαγειρικής και της φιλοξενίας.

Με περισσότερες από 27 σχολές σε 15 χώρες η Le Cordon Bleu έχει επιτύχει να κτίσει ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον με φοιτητές από 75 εθνικότητες.

Το cucina.gr σας φέρνει για μια ακόμη χρονιά πρώτο τα προγράμματα της διάσημης Γαλλικής Σχολής για το 2010.

Figure 1

Κορυφαία Εκπαίδευση

Figure 1

Νέοι Σέφ

Ενδεικτικά προγράμματα Le Cordon Bleu:


Κύκλος Μαγειρικής

  • Βασική Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Ενδιάμεση Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Ανώτερη Πιστοποίηση Μαγειρικής

Κύκλος Ζαχαροπλαστικής

  • Βασική Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Ενδιάμεση Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Ανώτερη Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής

Εντατικά Σεμινάρια

  • Εντατικά Σεμινάρια Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Σχολής Le Cordon Bleu.