Σεμινάρια
ENSP - (Ecole Superieure de la Patisserie)
Διεθνή Προγράμματα Σπουδών 2010
Σεμινάρια - Εξωτερικού
Δείτε πρώτοι στο cucina.gr, τα διεθνή προγράμματα σπουδών της διάσημης Γαλλικής Σχολής Ζαχαροπλαστικής ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie).
Η Σχολή αποτελεί μια μοναδική συνεργασία 2 κορυφαίων παγκοσμίως Chef, του Alain Ducasse και του Yves Thuries.
Οι ενδιαφερόμενοι στην Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιΐα, έχουν την μοναδική ευκαιρία τώρα να ανακαλύψουν σε ένα μοναδικό και άνετο περιβάλλον στην Γαλλία,
τα μυστικά της Τέχνης από τους καλύτερους στο κόσμο εκπαιδευτές.
Μοιραστείτε το πάθος σας με σπουδαστές από όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια κάθε προγράμματος, θα διδαχτείτε από τους καλύτερους Αρχιμάγειρες Ζαχαροπλαστικής
(Pastry Chef) της Γαλλίας, οι οποίοι θα σας παρέχουν τη καλύτερη γνώση, τις θεμελιώδης βάσεις,
και τις πιο πρόσφατες τάσεις Ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως.
Η ENSP προτείνει τα παρακάτω προγράμματα για διεθνής συμμετοχές:
Διεθνή Προγράμματα
- ENSP Pastry Campus - Καλοκαίρι ή Χειμώνας (2 μήνες)
- French Pastry Art Program - Nicolas Toulliou (6 μήνες)
- Formation Professionnelle en Patisserie (6 μήνες)
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Σχολής ENSP.