Σεμινάρια
Gastronomy Essentials Training - Σεμινάρια 2011
Inspire your Passion - Φεβρουάριος 2011
Σεμινάρια - Υψηλής Γαστρονομίας
Η Gastronomy Essentials Ltd, διοργανώνει τον Φεβρουάριο του 2011, δύο τριήμερα
θεματικά σεμινάρια "Υψηλής Γαστρονομίας", για πρώτη φορά στη Λεμεσσό της Κύπρου.
Τα "Σεμινάρια Υψηλού Επιπέδου" θα εστιάσουν στην εκπαίδευση επαγγελματιών Chef και μαγείρων, επάνω σε Νέες
Τεχνικές Μαγειρικής, Ζεστής και Κρύας Κουζίνας, Μοντέρνα Στησίματα Πιάτων και Τεχνικές Buffet που εφαρμόζονται
στα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία παγκοσμίως.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναλυτικά όλες οι συνταγές που θα παρασκευαστούν, καθώς και Certificate
παρακολούθησης σεμιναρίου από τον ανάλογο φορέα εκπαίδευσης.
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης
"Σεμινάριο Μοριακής Κουζίνας"
15 - 17 Φεβρουαρίου 2011
Chef: Alain Devahive Tolosa
Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες - 9.00-14.30
Εισηγητής: Ο Ισπανός Chef Alain Devahive Tolosa, συνεργάτης για πάνω από 10 έτη στην Ερευνητική
ομάδα του παγκοσμίως διάσημου Ισπανού Chef Ferran Adria, στο Νο.1 εστιατόριο στον κόσμο "Εl Bulli"
(3 αστέρια Michelin), και "Demonstration Chef" της εταιρείας I.C.C (International Cooking Concepts).
Θα παρουσιάσει tapas, morphs, snacks , Τεχνικές στη "Μοριακή Γαστρονομία", τη χρήση των Texturas καθώς
και όλα τα μηχανήματα της νέας τεχνολογίας, Paco Jet, Vacuum, Roner, Gastrovac, Croquanter etc.
Τόπος Διεξαγωγής: Λεμεσός - Κύπρος - COLUMBIA STEAK HOUSE
Τιμή: €700
"Ζεστός & Κρύος Μπουφές για Πολυτελή Ξενοδοχεία & Εστιατόρια"
22 - 24 Φεβρουαρίου 2011
Chef: Alain Ducasse Formation - Chef Timothy Briggs
Διάρκεια Σεμιναρίου: 3 ημέρες - 9.00-14.30
Εισηγητής: Ο Executive Chef Timothy Briggs από την εκπαιδευτική ομάδα του κορυφαίου Chef στο
πλανήτη, Alain Ducasse (ADF – Alain Ducasse Formation), θα παρουσιάσει ένα "υψηλού επιπέδου"
σεμινάριο για όλα τα πεντάστερα και luxury ξενοδοχεία και εστιατόρια της Τουριστικής Βιομηχανίας.
Τόπος Διεξαγωγής: Λεμεσός - Κύπρος - Εγκαταστάσεις VIRARDI
Τιμή: €850
Για Συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων ανά σεμινάριο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη (+357 96720007 ή στο +30 6972444820)
gastronomy_essentials@mail.com - www.cucina.gr