Σεμινάρια

Wine and Management Diploma

Από την Le Cordon Bleu - (Έναρξη:Σεπτέμβριος 2011)

Σεμινάρια - Εξωτερικού

 

Figure 1

Κανένα ποτό, πέρα από ένα εξαιρετικό λευκό ή κόκκινο κρασί, δεν μπορεί να συνοδεύσει καλύτερα ένα γεύμα ή ένα δείπνο κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει το κρασί αναπόσπαστο στοιχείο της γαστρονομίας και στις μέρες μας, μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη φήμη ενός εστιατορίου.

Η Le Cordon Bleu, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην εκπαίδευση των τεχνών της μαγειρικής και της φιλοξενίας, αναγνωρίζοντας το ταχέως αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτό το είδος εκπαίδευσης, προσφέρει μαθήματα οίνου ως ουσιαστική προσάρτηση στα προγράμματα των μαγειρικών τεχνών, φροντίζοντας παράλληλα με την εκπαίδευση των νέων Chef να αναδεικνύει και αξιόλογους Sommeliers, και όχι μόνο.

Έτσι πρόσφατα, η LCB ανακοίνωσε ότι το "Le Cordon Bleu Sommelier Diploma", εξελίχθηκε και πλέον παρουσιάζεται ως "Wine & Management Diploma", καθώς επίσης και ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει αναδιαρθρωθεί.

Στόχος του νέου προγράμματος είναι να παρουσιάσει, μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα κρασιά όλου του κόσμου, καλύπτοντας όλες τις οινοπαραγωγικές χώρες, μέσα από περισσότερα μαθήματα σχετικά με τις δεξιότητες διαχείρισης στην επιχείρηση του κρασιού.

Το "Wine & Management Diploma" μπορούν να αποκτήσουν απόφοιτοι της Le Cordon Bleu, chef μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την κατάρτισή τους, επιχειρηματίες του αμπελοοινικού κλάδου, του τουρισμού και της βιομηχανίας, δημοσιογράφοι και κριτικοί οίνου, αλλά και όσοι είναι, απλά και μόνο, λάτρεις του κρασιού.

  Wine & Management Diploma - image 1/4 Wine & Management Diploma - image 1/4

Η έναρξη του προγράμματος του νέου κύκλου εκπαίδευσης θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2011 και η διάρκεια θα είναι 9 μήνες, με περισσότερες από 600 ώρες θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας μαθημάτων στη γαλλική γλώσσα (με μετάφραση στα αγγλικά).

Οι καθηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες στον αμπελοοινικό τομέα, αλλά και chef της Le Cordon Bleu που ειδικεύονται στο "πάντρεμα κρασιού και φαγητού".

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή του νέου προγράμματος εκπαίδευσης, στις εγκαταστάσεις της Le Cordon Bleu στο Παρίσι λειτουργεί πλέον μια ολοκαίνουργια αίθουσα διδασκαλίας, ειδικά κατασκευασμένη για πρακτικά μαθήματα.

Οι υπεύθυνοι της Le Cordon Bleu υποστηρίζουν ότι η Γαλλία είναι το ιδανικό μέρος για να κάνει κανείς αυτή την εκπαίδευση, δεδομένου ότι οι ξεχωριστοί αμπελώνες της και οι μοναδικές μέθοδοι οινοποίησης που ακολουθούνται επί αιώνες, εξακολουθούν να αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

  Wine & Management Diploma - image 3/4 Wine & Management Diploma - image 4/4

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και για το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, επικοινωνήστε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη, επίσημο αντιπρόσωπο της Le Cordon Bleu στην Ελλάδα.





Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε υποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, πληκτρολογήστε τους παρακάτω χαρακτήρες.

  captcha  
Κωδικός (*)