Σεμινάρια
Gastronomy Essentials Training - Inspire Your Passion
Νοέμβριος 2011
Σεμινάρια - Υψηλής Γαστρονομίας
Tρία νέα μοναδικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου, για επαγγελματίες Chef και μάγειρες, από όλη την Ευρώπη,
που στόχο έχουν την αναβάθμιση του κλάδου, στις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στη μαγειρική τέχνη
και εφαρμόζονται από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο,
θα πραγματοποιηθούν από την Gastronomy Essentials Ltd, τον προσεχή Νοέμβριο, στη Λεμεσό της Κύπρου.
Και στα τρία προγράμματα θα γίνει ταυτόχρονη μετάφραση στην Ελληνική, αλλά και την Αγγλική γλώσσα, με
στόχο να προσελκύσουν και επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη.
Οι πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι γαστρονομίας από το εξωτερικό, που θα παραβρεθούν, εκτός από τα προγράμματα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε
Κυπριακά Τυροκομεία, Κυπριακά Οινοποιεία, καθώς και να γευτούν την "Παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα".
Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι, ο Κ.Ο.Τ. (Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού), ο ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου, ο "Φιλελεύθερος",
η CYPRUS WEEKLY, το περιοδικό TASTE ,το ξενοδοχείο FOUR SEASONS, οι εταιρείες VIRARDI,
AMAXULUS, AMALTHIA, όπως και η Carob Mill Restaurants που θα φιλοξενήσει τα προγράμματα αυτά, στους ανανεωμένους χώρους του
"KARATELLO", στο κέντρο της Παλιάς πόλης της Λεμεσού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα "Gastronomy Essentials Training - Inspire your Passion" έχει ως εξής:
"Σεμινάριο Διακόσμησης Κρύου Buffet"
Τρίτη 15 & Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011
Ο παγκοσμίου φήμης Ταϋλανδός Chef Boonchuay Panprapa , θα παρουσιάσει τεχνικές για σκαλίσματα σε φρούτα, λαχανικά, πάγο και set up Buffet Κρύας Κουζίνας σε
ένα "hands on practice" πρόγραμμα για περιορισμένο αριθμό επαγγελματιών.
Ώρες εκπαίδευσης: 7 ώρες/ημέρα
Τόπος Διεξαγωγής: "Karatello" at Carob Mill Complex, Λεμεσός - Κύπρος
Τιμή: €700
"Σεμινάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας"
Δευτέρα 21 - Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011
Οι γνωστοί Έλληνες Chef Μιχάλης Ντουνέτας και Γιάννης Μπαξεβάνης θα ταξιδέψουν στη Κύπρο για να παρουσιάσουν τεχνικές και συνταγές
"Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας" με βασικό παράγοντα τη γεύση και τη λειτουργικότητα παρασκευής τους για πολυτελή ξενοδοχεία και a la carte εστιατόρια.
Ώρες εκπαίδευσης: 6 ώρες/ημέρα
Τόπος Διεξαγωγής: "Karatello" at Carob Mill Complex, Λεμεσός - Κύπρος
Τιμή: €750
"Σεμινάριο Μοριακής Κουζίνας (για προχωρημένους)"
Τρίτη 29 Νοεμβρίου - Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011
Ο Ισπανός Chef Alain Devahive Tolosa, που επί 10 χρόνια υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του διάσημου Chef Ferran Adria στο El Bulli, επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Κύπρο για να παρουσιάσει ενδιαφέρουσες τεχνικές και συνταγές "Μοριακής Κουζίνας" επάνω σε: πρωινά ξενοδοχείων, Cocktails & Brunch, Lunch και Dinner συνταγές. Μαζί του θα ταξιδέψει και ο Ισπανός Maitre Josep Miro, που έχει διατελέσει "Director of Restaurants Hotel Arts" στο Ritz Carlton Hotel της Βαρκελώνης και ο οποίος, καθΆ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα παρουσιάσει νέους τρόπους σερβιρίσματος.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα Ισπανικά στα Ελληνικά.
Ώρες εκπαίδευσης: 6 ώρες/ημέρα
Τόπος Διεξαγωγής: "Karatello" at Carob Mill Complex, Λεμεσός - Κύπρος
Τιμή: €800
- 10% έκπτωση θα έχουν οι εταιρείες που συμμετείχαν στο "Gastronomy Essentials Training" που διεξήχθη το Φεβρουάριο 2011 στη Λεμεσσό.
- Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α (15%)
- Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται με προκαταβολή (50%) και αποπληρωμή 1 μήνα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου ή αποπληρωμή ολόκληρου του προγράμματος.
- Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Certificate παρακολούθησης.
Τα προγράμματα εκπαίδευσης της Gastronomy Essentials Ltd. έχουν εγκριθεί και επιδοτούνται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) της Κύπρου.
Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη: (+30)6972444820 ή (+357)96720007
e-mail: gastronomy_essentials@mail.com
(website:www.cucina.gr)
Για να κατεβάσετε την επίσημη αφίσα των σεμιναρίων πατήστε εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στην ανεύρεση ξενοδοχείου η Gastronomy Essentials Ltd. φρόντισε να εξασφαλίσει ειδικές τιμές, την περίοδο διεξαγωγής των σεμιναρίων, σε 3 ξενοδοχεία της Λεμεσού.
Δείτε τις ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στο "Gastronomy Essentials Training" του Νοεμβρίου από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία πατώντας εδώ.
- Χρυσοί Χορηγοί: FOUR SEASONS HOTEL, Carol Mills Restaurants
- Αργυροί Χορηγοί: Virardi, Amalthia Trading
- Επίσημος Προμηθευτής: de gustibus
- Χορηγοί Επικοινωνίας: Ο Φιλελεύθερος, ANT1, Taste, THE CYPRUS WEEKLY
Υπό την Αιγίδα
- Cyprus in your heart
- Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων-(ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.)
- Τα προγράμματα εγκρίθηκαν από την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου)