Σεμινάρια
Alain Ducasse Education Programs
Νέα Εντατικά Προγράμματα Μαγειρικής (2 & 6 μηνών)
Σεμινάρια - Εξωτερικού
Ένα δίμηνο και ένα εξάμηνο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Μαγειρικής, θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκάρι,
από την ομάδα του Κορυφαίου Chef παγκοσμίως Alain Ducasse (Ducasse Education), στο Σεμιναριακό Κέντρο του
στο Παρίσι / Argenteuil, στη Γαλλία.
Τα προγράμματα θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αρχάριοι στο χώρο
της Μαγειρικής αλλά και επαγγελματίες που εργάζονται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης.
2 μηνο πρόγραμμα
Νέο 2μηνο Εντατικό Πρόγραμμα "Υψηλής Γαστρονομίας" για Αρχάριους και μαθητές σχολών από τον κορυφαίο Chef παγκοσμίως Alain Ducasse
Χώρος διεξαγωγής : Argenteuil/Paris/France - Γλώσσα : Αγγλικά
Έναρξη Προγράμματος : 6 Ιουλίου 2012
Κόστος συμμετοχής : €10,500
6 μηνο πρόγραμμα
Νέο 6μηνο Εντατικό Πρόγραμμα "Υψηλής Γαστρονομίας" για Επαγγελματίες από τον κορυφαίο Chef παγκοσμίως Alain Ducasse
Το Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 3 μήνες μαθήματα και 3 μήνες πρακτική σε κάποιο από τα εστιατόρια του Γάλλου Chef.
Χώρος διεξαγωγής : Argenteuil/Paris/France - Γλώσσα : Αγγλικά
Έναρξη Προγράμματος : 20 Ιουλίου 2012
Κόστος Συμμετοχής : €14,500
Επόμενα 6μηνα Προγράμματα
7 Ιανουαρίου - 29 Μαρτίου 2013 + 3 μήνες πρακτική (τέλος Ιουλίου 2013)
24 Ιουνίου - 13 Σεπτεμβρίου 2013 + 3 μήνες πρακτική (τέλος Δεκεμβρίου 2013)
Για συμμετοχή σας σε κάποιο από τα Προγράμματα συμπληρώστε την "Αίτηση Συμμετοχής" και αποστείλτε την στο
gastronomy _essentials@mail.com για έγκριση από την "Ducasse Education".
Υπεύθυνος Συμμετοχών : Χάρης Χαραλαμπίδης/Gastronomy Essentials Ltd.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : (+30) 6972444820