Σεμινάρια
'Ο Ηγέτης με τους Ηγέτες'
Σεμινάριο ομάδας Alain Ducasse στο IEK AKMH
Σεμινάρια - Ελλάδα
Σεμινάριο από την ομάδα του διασημότερου Chef στον πλανήτη, Alain DUCASSE, με τίτλο
"Γαλλικές Τεχνικές στη Μεσογειακή Κουζίνα και Μεσογειακή Αρτοζαχαροπλαστική από την DUCASSE EDUCATION"
πραγματοποίησε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις 11-14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
Ο Υπεύθυνος εκπαίδευσης του Γαστρονομικού κέντρου στο Παρίσι, Chef Mark Guillain-Williams, επισκέφτηκε τη χώρα μας,
για ένα μοναδικό 4 ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, με θέμα "Γαλλικές Τεχνικές στη Μεσογειακή Κουζίνα και Μεσογειακή Αρτοζαχαροπλαστική".
Παρουσίασε συνταγές από χώρες της Μεσογείου όπως Ιταλία, Ισπανία, Μαρόκο και Νότια Γαλλία, "αγγιγμένες" από τις τεχνικές
και τη φιλοσοφία του μεγάλου Γάλλου Chef.
Το Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο "Οδός Κασσάνδρας" στον Βοτανικό, όπου διαμορφώθηκε ειδικά ολόκληρη η αίθουσα για
να μπορέσει να φιλοξενήσει τον ξένο Chef.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς μας:
Χρυσοί Χορηγοί
- UNILEVER
- ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
- ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
- TUSSO Coffee & Chocolate
- ELECTROLUX
- FIRST CLASS
- 4F
- BOVILLAGE
- NEOS KOSMOS FOOD
- I-GOURMET
- ΕΓΕΜ
Photos
Chef Mark Guillain-Williams |
Chef Mark Guillain-Williams @ IEK AKMH @ Πολυχώρος 'Οδός Κασάνδρας' |
Riso Nero ala Fiorentina | Saltibocca ala Romana |
Ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος με τον Chef Mark Guillain-Williams τους βοηθούς Αθηναγόρα Κωστάκο και Σάββα Κοντούδη και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Αθήνας) |
Ο Συντονιστής του προγράμματος Χάρης Χαραλαμπίδης και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Αθήνας) με τους Chef της Unilever Hellas (Χρυσός Χορηγός) |