Σεμινάρια

'Ο Ηγέτης με τους Ηγέτες'

Σεμινάριο ομάδας Alain Ducasse στο IEK AKMH

Σεμινάρια - Ελλάδα


'Ο Ηγέτης με τους Ηγέτες'

Σεμινάριο από την ομάδα του διασημότερου Chef στον πλανήτη, Alain DUCASSE, με τίτλο "Γαλλικές Τεχνικές στη Μεσογειακή Κουζίνα και Μεσογειακή Αρτοζαχαροπλαστική από την DUCASSE EDUCATION" πραγματοποίησε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις 11-14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ο Υπεύθυνος εκπαίδευσης του Γαστρονομικού κέντρου στο Παρίσι, Chef Mark Guillain-Williams, επισκέφτηκε τη χώρα μας, για ένα μοναδικό 4 ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, με θέμα "Γαλλικές Τεχνικές στη Μεσογειακή Κουζίνα και Μεσογειακή Αρτοζαχαροπλαστική".

Παρουσίασε συνταγές από χώρες της Μεσογείου όπως Ιταλία, Ισπανία, Μαρόκο και Νότια Γαλλία, "αγγιγμένες" από τις τεχνικές και τη φιλοσοφία του μεγάλου Γάλλου Chef.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο "Οδός Κασσάνδρας" στον Βοτανικό, όπου διαμορφώθηκε ειδικά ολόκληρη η αίθουσα για να μπορέσει να φιλοξενήσει τον ξένο Chef.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς μας:

Χρυσοί Χορηγοί
  • UNILEVER
  • ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
  • ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
Αργυροί Χορηγοί
  • TUSSO Coffee & Chocolate
  • ELECTROLUX
  • FIRST CLASS
  • 4F
  • BOVILLAGE
  • NEOS KOSMOS FOOD
  • I-GOURMET
  • ΕΓΕΜ
Συντονιστής Προγράμματος: GASTRONOMY ESSENTIALS LTD



Photos

Chef Mark Guillain-Williams Chef Mark Guillain-Williams
Chef Mark Guillain-Williams


Chef Mark Guillain-Williams @ IEK AKMH @ Πολυχώρος 'Οδός Κασάνδρας'

Chef Mark Guillain-Williams @ IEK AKMH @ Πολυχώρος 'Οδός Κασάνδρας'


Riso Nero ala Fiorentina Saltibocca ala Romana
  Riso Nero ala Fiorentina Saltibocca ala Romana  


Photo: AKMI-ADE 2013 - Athens: Rodopoulos, Mark Guillain-Williams, Athinagoras, Kontoudi

Ο κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος με τον
Chef Mark Guillain-Williams τους βοηθούς Αθηναγόρα Κωστάκο και Σάββα Κοντούδη
και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Αθήνας)


PR - Harry Haralambidis

Ο Συντονιστής του προγράμματος Χάρης Χαραλαμπίδης
και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Αθήνας) με τους Chef της Unilever Hellas (Χρυσός Χορηγός)