Σεμινάρια

Gastronomy Essentials Training - Inspire Your Passion

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα - Γιάννης Μπαξεβάνης

Σεμινάρια - Ελλάδα


Gastronomy Essentials Training - Inspire Your Passion

Η Gastronomy Essentials Ltd. παρουσιάζει τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη, σε ένα μοναδικό 2 ήμερο, (13 - 14 Μαρτίου), Σεμινάριο για "Υψηλής Γαστρονομίας" για επαγγελματίες, με θέμα:

"Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα για Buffet Ξενοδοχείων - Catering - Εστιατορίων (New Style Finger Food)"

Επίκεντρο του Σεμιναρίου θα είναι η Δημιουργία, το Κοστολόγιο, η Γεύση και η λειτουργικότητα της παραγωγικής διαδικασίας των συνταγών που θα παρουσιάσει, σε μία επισιτιστική επιχείρηση.


Τετάρτη 13 & Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


Πληροροφίες:

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης απευθύνεται σε Επαγγελματίες Chef, Μάγειρες και Στελέχη Ξενοδοχείων.

Διάρκεια Σεμιναρίου : 2 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο : 12 ώρες εκπαίδευσης

Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis

Τετάρτη 13 & Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


1η ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

  • Τερρίνα πέστροφας με μαγιονέζα από ελαιόλαδο
  • Λαβράκι πανέ με πορτοκάλι και κρίταμα
  • Ντοματορολάκια με γαύρο μαρινάτο και μίνι σαλάτα αρωματική
  • Ταραμάς με αλμύρα και γαρίδες
  • Κολοκλυθα σαλάτα με φρέσκο τυρί και με φιλετάκι αρνιού παστουρμά
  • Τηγανητό κουνέλι μαρινέ με ξυνόγαλα επάνω σε σέσκουλα
  • Κρεμμυδοκεφτέδες σε σπανάκι
  • Τοστ επτάζυμου ψωμιού με κοτόπουλο και μολόχα


2η ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

  • Καλαμαράκι γεμιστό με πλιγούρι χόρτα και χαλούμι επάνω σε γιαούρτι-ταχίνι και ξυνήθρα
  • Γλώσσα φιλετάκια με αμύγδαλα και κρίταμα
  • Κρεμμυδόψωμο με γαρίδες σαγανάκι
  • Καρυδόψωμο γεμιστό με πατσαδάκι κατσίκι ή μανιταρόσουπα
  • Ρίγες κουνέλι με γλυκοπατάτα και αποξηραμένο περγαμόντο
  • Γαυράκι πανέ με ψωμί και μίνι σαλάτα δυόσμο
  • Ανθοτυροπιττάκια με πορτοκάλι και τριαντάφυλλο
  • Φάβα με κιμά κοτόπουλο, σταφίδες και καραμελωμένη κολοκύθα
Επιπλέον - 2 συμπληρωματικές συνταγές (αναλόγως του χρόνου)
  • Φτερούγες κοτόπουλου με χόρτα σε ριζότο από πλιγούρι και ξηρούς καρπούς
  • Τηγανιά μύδια πανέ


Πληροροφίες:

Τόπος διεξαγωγής : Τσιμισκή 14 - Θεσσαλονίκη – 4ος όροφος – ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Τύπος Σεμιναρίου : "Demonstration" με γευστική δοκιμή

Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis

Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis

Συμμετοχή

Κόστος Συμμετοχής: 350€

Αίτηση Εγγραφής
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972444820

Gastronomy Essentials - Chef Baxevanis

Chef Γιάννης Μπαξεβάνης