Σεμινάρια
Gastronomy Essentials Training - Inspire Your Passion
Ολοκληρωμένα Μενού - Γιώργος Στυλιανουδάκης
Σεμινάρια - Ελλάδα
Η Gastronomy Essentials Ltd. σε συνεργασία με τη "Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας"
παρουσιάζουν τον Chef Γιωργο Στυλιανουδάκη σε ένα μοναδικό 2ήμερο, (27 - 28 Μαρτίου), Πρόγραμμα Εκπαίδευσης
για Επαγγελματίες με θέμα:
"Ολοκληρωμένα Μενού με Μοντέρνες Τεχνικές και Νέες Τεχνολογίες στη Γαστρονομία"
Επίκεντρο του Σεμιναρίου θα είναι η Δημιουργία, το Κοστολόγιο, η Γεύση και η λειτουργικότητα της παραγωγικής
διαδικασίας των συνταγών που θα παρουσιάσει, σε μία επισιτιστική επιχείρηση.
Πληροφορίες
Πρόγραμμα : Ένα ολοκληρωμένο Μενού (4-6 πιάτα) ανά ημέρα με θέμα
Μενού 1ης Ημέρας: Μοντέρνο Ελληνικό
Μενού 2ης Ημέρας: Ισπανικό Μενού βασισμένο σε συνταγές από το εστιατόριο του γνωστού Ισπανού Chef Quique Dacosta
Διάρκεια Σεμιναρίου: 2 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο: 12 ώρες εκπαίδευσης
Ημερομηνία: 27 & 28 Μαρτίου 2013
Τόπος διεξαγωγής: Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας
Εισηγητής: Γιώργος Στυλιανουδάκης
Γλώσσα Σεμιναρίου: Ελληνικά
Τύπος Σεμιναρίου: Demonstration με γευστική δοκιμή
Αναλυτικό Πρόγραμμα Συνταγών
1η Ημέρα Εκπαίδευσης – Τετάρτη 27 Μαρτίου
ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ- Χταπόδι στους 77 C, με υγρές σφαίρες από Ελιές, καρδιά Ντομάτας, jelly Κόκκινου Κρασιού Octopus cooked in 77 C, Olive liquidate ravioli, Tomato hearts, Red Wine jelly, Octopus bullion
- Αρνί καρέ στους 64 C Αγκινάρες σε διαφορές υφές, καμμένη φρέσκια καρδιά Πράσσου, Αρωματισμένο μπουγιόν Αρνιού Lamb loin cooked in 64 C Artichoke’s textures, Leek hearts, Lamb bullion infused with Lime & Thyme
- Μπαρμπούνι( Kοκκινιστά Μπαρμπούνια ) Μπαρμπούνι με άμμο από Λάδι, σπόγγος Ντομάτας, καρδιά Ντομάτας, Λάδι Μαϊντανού, μπουγιόν Θάλασσας Red Mullet Red Mullets Olive sand, Tomato sponge cake Basil powder, Tomato heart, Green Parsley Oil, bullion of Sea mist
- New style Σοφρίτο Βοδινό φιλέτο στους 60 C, με καπνιστό Oυίσκι, Πουρέ γλυκού Σκόρδου, Λαδί μαϊντανού, μαύρο Σκόρδο, πατάτες κονφίτ, μπουγιόν Βοδινού New style Sofrito Beef filet cooked at 60 C with smoked Whiskey, sweet Garlic puree, Confit potatoes, black Garlic, Parsley Oil, infused bullion
- Γλυκό κερασί Σορμπέ Αγριοκέρασο, πουρέ Φιστικί, κρέμα Αρμπαρόριζας, jelly Μελιού, πούδρα Κερασιού Sweet Cherry Cherry sorbet, Pistachio puree, Ginger cream, Honey jelly, nitro powder of Cherries
- Γλυκό Γιαούρτι Παγωτό Γιαουρτιού, σπόγγος Κέικ Φουντουκιού, Φρούτα σε διαφορές υφές, όσμωση, αφυδατωμένα, espuma σε υγρό Άζωτο Yogurt & fruits Yogurt Ice cream, Hazelnuts rocks, textures of Fruits, nitro fruit espuma
2η Ημέρα Εκπαίδευσης - Πέμπτη 28 Μαρτίου
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ (Quique Dacosta)- Κρέμα Παρμεζάνας με 6 Βασιλικούς veil Parmesan cream with 6 Basil veil
- Ζελέ από Χαμόν με υγροποιημένο Aρακά Gelatin of Jabugo Ham with liquefied Peas
- Κανελλόνι Καβουριού με χυμό από Φρούτα του Πάθους Spider Crab Cannelloni with Passion fruit juice
- Θαλασσινός Βράχος
- Granite
Συμμετοχή
Τιμή Σεμιναρίου ανά συμμετέχοντα: 250€
(για τα Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας θα υπάρχει έκπτωση - 50€)
Θα τηρηθεί σειρά προτεραίοτητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική
αίτηση ("REGISTRATION FORM") και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972444820
Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης